køreskolen 5 gear Reviews 86

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

At tage kørekort hos 5Gear har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Kørelæreren, Michael, er så rolig og tålmodig, at jeg hurtigt følte mig tryg bag rattet. Han skaber et rum, hvo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling her fra. Jeg bestod uden nogle ekstra køre, eller teori timer. Kørelæreren er venlig, og møder dig altid med er bredt smil på læberne, om det er klokken 7 om morgenen, eller klokken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aarhus bedste køreskole!!🚙 Micheal er rigtig flink og meget sjov! Hans timer går hurtig idet han snakker på niveau med ogs unge og laver lidt sjov undervejs. Under køretimerne snakker micheal rig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skide god, afslappet og hurtig køreskole! Michael er en flink mand, med mange gode historier når man kører med ham. Michael bruger ofte dobbeltlektioner når man er ude og køre, hvilket gør at man... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Utrolig god køreskole

Jeg kan klart anbefale 5gear! Det er en rigtig fin køreskole, som giver god grundig undervisning. Jeg har haft et glimrende forløb, hvor at det har været en god oplevelse hver gang.

August 27, 2014

En sand fornøjelse

Køreskolen 5 gear kan helt klart anbefales!
God køre- og teorilærer der formår at gøre undervisningen sjov.
Ydermere er Michael god til at fjerne den evt. nervøsitet første gang du måtte sætte dig ind i bilen!

June 10, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Alt hvad du kan forlange af en køreskole!

Det var nemt og hurtigt at tage mit kørekort hos 5 gear! Lærerne er ekstremt tålmodige og er gode til at gøre det sjovt at lære at køre bil.
De er helt bestemt parate til at gøre en ekstra indsats, så man kan bestå sine prøver første gang. Jeg er meget glad for mit valg af køreskole!

June 9, 2014
Rated 5 out of 5 stars

God Køreskole, med god og engageret teorilærer, samt kørelærer

Hos 5gear Køreskole kommer man sikkert ud i trafikken, efter man har erhvervet sig et kørekort. Personligt var jeg utrolig glad, for både at komme til teori- samt kørelektioner. Dog synes jeg, efter hvad jeg har hørt fra andre venner og veninder, som synes deres teoritimer på andre køreskoler var kedelig og langsommelige, at teorilektionerne hos 5gear var boosted med en masse sjov og spas, hvilket gjorde, at der på teoriholdet blev et godt fællesskab og en god energi.
Kørelektionerne var også i verdensklasse. Michael (kørelæreren) formår virkelig at lære sine elever, at køre pænt og sikkert i trafikken. Derudover indrømmer han også gerne, hvis man mangler nogle ekstra lektioner eller omvendt, hvis man bare skal gå til køreprøve i første hug, han er nemlig utrolig engageret i sine elever og vil kun det bedste for den enkelte. Derudover det også skide hyggeligt at køre med Michael, han fuld af energi, og har ALTID noget sjovt at sige, mens man kører vejene tyndt. Generelt er 5gear Køreskole suveræn. Bilen er lækker, teori- samt kørelærer er fantastisk og meget engageret - overordnet en billig og RIGTIG god Køreskole. :)

June 9, 2014

Bedste køreskole!

Det er en rigtig godt køreskole, med god vejledning og hjælp hele vejen igennem! Man kommer nemt igennem og lærer det på en god måde. Det er en god måde man lærer teorien igennem, at sidde med en computer og se film, så man ikke skal følge med i en kedelig undervisning på tavlen ;-)!

Kan klart anbefale denne køreskole til alle !

April 10, 2014

Klasse køreskole!

Det var fedt, at tage mit kørekort her! Jeg kom hurtigt og nemt igennem det hele og fik mit kørekort på min fødselsdag.

March 18, 2014

thumbs up

Er super glad for jeg tog mit kørekort hos 5gear. Michael er en super dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig. Kan klart anbefales

November 4, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste, sjoveste og mest seriøse køreskole!

Jeg tog mit kørekort igennem 5gear, hvilket var en fornøjelse.
Micheal som er kørelæren, er utroliiig flink, og utrolig god til at lære fra sig. Når man kører med ham og laver fejl, så bliver der grint og ikke skældt ud, hvilket gør det til fornøjelse at køre med ham. I kørelektionerne bliver der desuden gennemgået rigtig meget teori, hvilket gør, at mange af eleverne består teoriprøven første gang uden problemer.

Kan KLART anbefales, især til den billige pris og høje kvalitet!

October 9, 2013

Gør det!

Jeg kan på det varmeste anbefale køreskolen 5 gear. Kørelæreren Michael er en glimrende underviser - både i teorilokalet og i bilen.

September 24, 2013

Formidabelt forløb.

Michael er en tålmodig mand. Jeg tog kørekort for snart 5-6 mdr. siden og jeg husker kun forløbet som godt. han er virkelig god til at forklare tingene det så man forstår det. Jeg giver alle mine varme anbefalinger til folk som skal til at tage kørekort.

September 20, 2013

Formidabelt

5gear er et fantastisk sted at tage kørekort. Opmærksomheden omkring hver enkel person er helt utroligt, man kan værre helt utrolig nervøs for at skulle ud at køre, men det er en enorm stor ro over kørelæreren, og det er med til at man kan slappe mere af og derved lærer meget mere. Mange af tingene kan bliver gentaget utallige gange, men uden man tænker over det, så er det med til at man husker det den dag man skal til teoriprøven. Jeg kan kun give ros, ros og atter ros, 5gear er helt klart et sted jeg varmt ville anbefale.

September 16, 2013

Verdens bedste kørerlærer

Jeg tog mit kørekort ved Michael sidste år. Vi var et hold på tre piger, hvilket var utroligt lækkert. Michael tilgodeså hver af vores behov, og det var rigtig dejligt. Jeg havde eksempelvist et ønske fra start om, at komme igennem forløbet på 2,5 måned og med kun 16 køretimer, selv om vi blev lidt tidspressets til sidst brugte Michael bare ekstra timer op til. Hvilket virkelig viste mig hvor meget han ville gøre for hver elev. Udover at han er yderst professionel til hans arbejde, så er han også enorm flink og humoristisk, hvilket gør at der aldrig kommer en akavet situation i selvom du måske laver en kørefejl i bilen. Jeg har siden mit forløb anbefalet ham videre til en veninde, som lige har afsluttet hendes forløb hos ham, og ved at hun også har været rigtig glad for ham som kørerlærer. Derfor vil jeg stadig klart anbefaler ham som kørerlærer!

September 14, 2013

Lækkert forløb!

Som overskriften indikerer - det var fedt at køre rundt med Michael! Vi var tre Randers-venner som tog kortet sammen med Michael fra 5gear foråret 2012. Det var fedt gennem hele forløbet, og blandt os tre Randers-drenge er det, så vidt jeg ved, kun blevet til en enkelt parkeringsbøde. Tak Michael! Og tak for at holde hovedet koldt!

September 13, 2013

Take a closer look