Advokatjust Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Et godt valg af Juridisk Sparring.

Jeg har brugt Advokatfirmaet til en del ting.
Skilsmisse/ Bodeling.
Dødsfald i familien.
Sparring mht. oprettelse af nyt firma, valg af nyt pengeinstitut.
Til jer der læser dette jeg skriver, vil jeg sige til jer at i absolut ikke bliver skuffet.

August 18, 2025

Kompetent advokat

Jeg kan varmt anbefale Advokatfirmaet Just. Peter er en dedikeret, kompetent, professionel og erfaren advokat. Jeg giver ham 5 stjerner. Han er en faglig dygtig ildsjæl.

October 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ligegyldighed omkring kunder/klienter

I forbindelse med en skilsmisse sidste år, rådførte min eks-kone og jeg sig med advokat Peter Just. Godt her 10 mdr. senere har jeg et juridisk spm. forbindelse med sagen. Må nok sige, at det blev da noget af en STOR skuffelse. Han virkede som han overhovedet IKKE ville hære på, hvad jeg sagde - blev afbrudt op til flere gange. Til og starte med spurgte jeg om han ville have journal nr. Det var lige meget, om jeg ikke bare kunne spørge om det jeg nu havde på hjertet og efter bedste evne prøvede jeg dette, samt læste op af mit dokument som vi havde fået af ham. Det virkede ikke som han ville forholde sig til det og han kunne ikke huske alle sager, dette forlangte jeg ikke da jeg netop spurgte om han ville have journal nummeret. Jeg blev negligeret og gjort dum, journalen var jo arkiveret Så jeg føler, at de godt 12.000 kr. vi betalte den er smidt llige i lokummet, Håber IKKE min ekskone og jeg bliver uvenner over noget i dokument for så er vi sgu da godt tabt. kan IKKE anbefales.

Total skuffende oplevelse.

Det kunne have taget 5 min. og besvarer mit DUMME spm. og så ville alle have været glade.

Han kender åbenbart ikke til, at glade og tilfredse kunder/klinet kommer man længst med :o( :o(

September 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En af de dygtigste familieretsadvokater

Peter Just har med stor professionalisme bistået mig med en familieretssag, hvor Peters kompentencer og autentiske deltagelse var til min store hjælp ved både retsmægling samt efterfølgende møder ved familieretten og landsretten.

Peters mangeårige erfaring kom mig virkelig til gode, da Peter er god til at holde fokus på bolden, når forældre er uenige om noget så kært, som deres børn.

Foruden sine juridiske kompetencer inden for familieretten, så har Peter en realistisk, pragmatisk og frem for alt yderst ærlig tilgang til sagerne. Peter var således medvirkende til, at min sag fik en god og fornuftig afslutning med væsentlig mere samvær mellem far og barn.

Peter er på familieretsområdet en af de dygtigste advokater, og jeg vil give ham mine største anbefalinger.

Endnu engang tak for samarbejdet!

January 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Peter just er manden man skal vælge

Peter just er manden man skal vælge, hvis man vil have den bedste hjælp.
Manden er venlig og ærlig, og giver dig den bedste hjælp.
Har nu haft en sag i over 1 år om mine børn, og han har været der lige fra start. Han er virkeligt dygtig, og er god til at berolige en, som man virkeligt har brug for i sådan nogle sager, og andre sager generelt.
Kan kun anbefale ham klart.
Hans sekretær er også den varmeste og mest hjælpsomme persons.
Og har man brug for hurtig hjælp, er de klar til at støde til, i en tid, hvor man selv kan være meget frustreret og nervøs.
Har du en sag så tag Peter just

December 30, 2022

Kan kun varmt anbefale Peter

Kan kun varmt anbefale Peter. Har lige haft ham i en sag om mine børn, hvor det endte klart til min fordele, grundet hans store engagement. En venlig mand, der virkelig kan hans kram.

Helt klart den rette at vælge, hvis du vil vinde din sag

March 11, 2022

Knivskarp

I 4 år, har Peter Just været ved min side i kampen for mine 2 ældste børn. Vi har været gennem mere end 3 sager sammen, hvoraf en gik hel I østre Landsret. dygtig, giver sin ærlige vurdering af sagen, og arbejder hurtigt - tag ikke fejl, - han har styr på den sag!. Jeg har aldrig tabt en sag med Peter. Knivskarp!, og stiller de rigtige spørgsmål, han kender det game. Kan virke en lillesmule arrogant, men den attitude har jeg aldrig oplevet var dårlig når vi stod midt i kampens hede.

March 9, 2022

5 stjerner til Peter Just

Jeg kan kun give Peter Just 5 stjerner. En meget varm og menneskelig mand, som virkelig gør alt i sin magt for at hjælpe en, god til at berolige inden man skal ind i FRH eller retten og god til at informere omkring hvad der skal ske og så er han god at have med fordi han sørger for alt bliver sagt, også hvis man selv kan glemme noget i nervøsiteten.

January 4, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Advokat Just når det…

Kan varmt anbefale Advokat Just når det drejer sig om valg af advokat her får du et ærligt vurdering og svar i forhold til din sag samt kyndig rådgivning hele vejen, gennem de seneste 10 år har advokat Just bistået mig i forskellige sager,hvilket jeg er glad for.

July 22, 2020

Varmeste anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Peter Just, hvis man står i en familieretssag.
Jeg har igennem 1,5 år nu haft Peter som advokat, og jeg har altid haft en følelse af at blive lyttet til og vejledt på bedste vis.
Han er knivskarp og samtidig rigtig god til at forberede og vejlede en, så man får en bedre ro i maven i den situation, som man står i.
Jeg vil til enhver tid selv vælge Peter igen, hvis jeg efter denne sag skulle få brug for det
Mange mange mange varme anbefalinger herfra!

June 17, 2020

Vælg rigtig første gang -> Peter Just Christensen

Peter er advokaten, man skal have hvis man har udfordringer i forhold til børnesager, bopæl, samvær.
Han fortæller tingene som de er og sørger for at få alle væsentlige detaljer med.
Han førte vores sag gennem 1,5 år og vi har allerede aftalt at skulle det blive nødvendigt så bliver det ham igen.

Hans sekretærer er også super flinke, der har hele vejen igennem været en god kommunikation og hurtig respons på spørgsmål mv.

Fuld hus på stjernene til advokat Just

May 17, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk advokat med hjertet på rette sted

Helt fantastisk dygtig og meget medmenneskelig advokat. En engageret , bundærlig og fagligt dygtig ildsjæl af en kaliber, som sjældent ses. Grundig og kæmper til "sidste bloddråbe" for sine klienter. Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling; han førte flere sager for mig, så jeg har opnået et meget godt og langvarigt kendskab til ham og hans iøvrigt meget søde, hjælpsomme og kompetente medarbejdere.

January 15, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig behandling!!

Virkelig dårlig behandling!!! Ringer for at spørge, om der behov for en advokat - og hvad det evt. vil koste. Det vil han gerne lige mødes omkring til uforpligtende møde - herefter sender han en regning for mødet - som han ellers har sagt var helt uforpligtende. Kan absolut ikke anbefales.

December 20, 2017

Jeg har brugt Just 2 gange nu

Jeg har brugt Just 2 gange nu. Både ved skilsmisse og bopælspligt, og kan kun rose hans arbejde.
Da vi nu skal gennem et forældreretsag, så vælger jeg klart Just som min advokat igen...

August 17, 2017

Framragende advokat!

Jeg har haft en bopælssag kørende mod min søns far. I byretten tabte jeg desværre og valgte derfor at skifte advokat inden sagen skulle for landsretten. Her valgte jeg Peter Just. Peter gik fra dag ét fuldstændig helhjertet ind i sagen og har været virkelig god til at rådgive og vejlede mig igennem hele processen. Da sagen endelig kom fra landsretten udførte Peter et eminent stykke advokatarbejde. Samtidig med hans virkelig gode arbejde formåede han også at berolige mig (jeg var selvfølgelig rigtig nervøs!). Det endte med at vi vandt sagen i landsretten!! Jeg vil til hver en tid anbefale Peter som advokat!

October 25, 2016

Is this your company?