No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi har kendt personen privat igennem…
Vi har kendt personen privat igennem mange år. Endte med grov udnyttelse, tyveri af penge, dokumentfalsk og syltning af sag i årevis som resulterede i tab af vores opsparing. Min mand fik cancer som han også udnyttede. Jeg har læst de andre anmeldelser som er fuldstændig magen til vores sag.
Vores sag sluttede for 3-4 år siden. Vi har stadig men på sjælen på grund af den uretfærdig og behandling vi har været udsat for. Eventuel henvendelser kan rettes til Bjørn Poulsen, 40988001
Beklageligvis har vi haft kendskab til…
Beklageligvis har vi haft kendskab til Adv Just Justesen. Han blev bekendt til min far gennem en loge for mange år siden. Siden mors død i december, har han trængt sig på med uventede besøg, fået far til at udfylde generalfuldmagt ( som viste sig aldrig og være gyldig ) kontaktet kommunen for straks at få flyttet far på plejehjem, mod hans vilje,- kontaktet privat læge for at få journaler mm. Flere ikke aftalte møder fandt sted i huset med ham og min gamle far på 90. Alt med et i tankerne, tage over alt økonomi og stå for salg af ejendommen, da fars tid snart var ovre. To gange har vi anmeldt ham til politiet, for ulovlig indtrængen samt at have taget 50.000kr i kontant, hvilket han har vedkendt sig i mail, med forklaring at de er indsat på klient konto, trods han blev fyret flere uger før af min far. Denne sag kører stadig.
Et menneske med en langsigtet plan, ingen empati,- som sniger sig langsomt ind i familien som ven af huset,- manipulerer, oplyser usande informationer såsom arveskat er 30%, men er 15%,-for at gåre det klart for mig at jeg ikke havde råd til at overtage ejendommen,- og ALT dette bare for egen økonomisk vinnings skyld. Forstår nu hvorfor han kører stor Jaguar og går med guldmanchetter.
Jeg har været i kontakt med andre som har samme kendskab, og håber flere vil søge og kontakte mig, da jeg IKKE ønsker denne helvedes periode på mere end 6 måneder sker for andre uskyldige og svage mennesker.
Vi har dog fået medhold fra flere indstanser som bla Glostrup Ret mv.
Find mig gerne, hvis i har kendskab til dette menneske.
Undgå for guds skyld dette menneske, som også tar brug af sin kones erhverv som præst, for at vinde extra tillid. Modbydeligt.
Vi har fundet en storartet dygtig og pålidelig advokat nu.
Slutteligt skal nævnes at min far gik bort 1/4-22
Overholder ikke skriftlige saläraftaler
Overholder ikke skriftlige saläraftaler og pröver ved hver lejlighed at raffe til sig end lovligt og aftalt.
Forsögte at forhöje det skriftlige salärtilbud med 100 %. forbundet med diverse trudsler.
Truede os , saa groft at vi blev nödt til at bringe sagen for advokatraadet, som gav os 100 % ret og viste denne kedelige advokat paa sin rette plads i hjörnet.
Han syltede grusomt med färtigstillingen og var alt for langsom. Färtigstillingen tog nästen et aar.
Det var en meget kedelig oplevelse, som viste hans ueärlige natur, som jeg ikke vil kommentere yderligere, da man kan kun bede for dette syge mennesker og hvis jeg siger hvad for en type han i virkligheden er ender vi i retten og det gider jeg ikke, saa derfor holder jeg mig tilbage.
I skal vide hvad det drejede sig om:
Skifterettens slutdokumentet der skulle udfyldes med ca 6 tal i alt.
1. Arven var kun i alt et Belöb- "Indtägt, arv"
2. ca. Fem Belöb - udgifter alle blev severet til typen.
Disse 6 Tal skulle indskrives i en fertig Formular fra skifteretten + at der skulle derefter, sättes et kryds for SLUT.
Det var alt, lärlinge arbejde, og det skulle koste MAX 10,000,00 kr med kontrakt som han overtalte min godtroende kone til, men han forlangte uden Grund 20.000,00 kr. herfor
Maske et paar times lärlinge arbeite!
Det var alt hvad der var nödvendigt - alle belöb hertil fik han serveret fra os pa sölvtablett- der tog ca: et aar at faa dette dokumentet lavet färdigt og vi fik saa den kämpe fräkke regning paa over 20.000,00 d. kr. trotz vor skriftlige aftale paa MAX det halve.
Da dette forlangende var ulovligt og en fräkhed, derfor satte advokatraadet den graadige advokat paa plads og tvang ham dermed til at overholde den skriftlige aftale.
Han brugte min E-Mail til at afvikle sagen og da jeg skal betale for min kone, saa har jeg noget at göre med sagen, saa den gik ikke med at snyde min kone.
En kedelig og uärlig type, som sparker paa andre belistres döre med hans klumpfod, da han ikke kan beherske sig i trafikken og bliver total hysterisk hvis ikke alle köre til side naar han kommer i den bankfinancerede Jaguar LIMO!
Efter han havde nasset sig ind hos os i Berlin igennem 30 aar, haaber jeg at vi ikke ser denn gamle kedelige og ubehagelige mand mer.
Det bliver aabenbart flere og flere ramte, og han udnytter DÖDEN og religionen til sine numre, da man svärt bagefter kan kontrollere hvordan man blev taget i rö... !!! er i flere menighedsraad som alibi for en opfattelse der ikke er til stede hos ham, modbydeligt at udnytte sit omfeldt og sin kones stilling som sognepräst, pfui !
EN ULV MISTER SINE TÄNDER, MEN IKKE SIN NATUR.
Never Never igen.
Rigtigt dårlig service
Har aldrig noget steder I verden, oplevet ligende behandling. Personligt has brugt denne advokat en gang! Desvaerre en gang for meget Et dokument ugyldigt grundet fejl. Tog flere emails før alle fejl var rettet! Advokaten skriver tilbage, at ingen skade er sket, og havde der sket skade havde han en dyr forsikring, til at daekke sådanne!
Personlig oplavelse "Dyr og DÅRLIG service! “. Skulle derudover belemres med hans indragelse af min afdøde Fars forhold til ham!
Skal en advokats opførelse retfaerdiggøres gennem forholdet til ens afdøde Far?