Praktyczne rozwiązanie AI
Korzystamy z AIVoicenter i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Rozwiązanie realnie usprawnia obsługę połączeń – szczególnie wtedy, gdy zespół jest zajęty albo kontakt przychodzi poza standardowymi godzinami pracy.
Największy plus to szybkie wdrożenie i możliwość dopasowania asystenta AI do specyfiki firmy. Dzięki chłopakom, którzy się tym zajęli i trochę poprowadzili za rączkę przy wdrożeniu całość poszła naprawdę sprawnie.
System pomaga zbierać dane od klientów, porządkować zapytania i kwalifikować kontakty, dzięki czemu łatwiej wrócić do najważniejszych spraw bez chaosu w komunikacji.
Na plus oceniamy też intuicyjność obsługi oraz to, że narzędzie nie wymaga skomplikowanej konfiguracji po stronie użytkownika. W codziennej pracy daje poczucie, że mniej połączeń i potencjalnych leadów „ucieka”. W natłoku pseudo-rozwiązań AI to jedno z najlepszych narzędzi, z jakimi miałem do czynienia – realnie pomaga optymalizować koszty i rozpocząć automatyzację w firmie.
Polecam firmom, które chcą usprawnić obsługę telefoniczną, odciążyć zespół i lepiej wykorzystywać zapytania od klientów