Service i top
Skulle have justeret gearet på min cykel og kørte ind hos Albertslund Cykler - det blev fixet i et snuptag og nu ruller jeg efteråret i møde på min “jernhest”
Klar anbefaling herfra
Kanalens Kvarter 2, 2620, Albertslund, Denmark
No recent history of asking for reviews
Klar anbefaling herfra
En fredag eftermiddag opdager jeg at min cykel er punkteret, ikke just den måde man ønsker weekenden skal starte, men når man så står midt i uheldet, er det jo fantastisk at Albertslund cykler, gerne går en mil længere, og presser den ind i programmet, så jeg kunne cykle hjem på en lappet cykel ☺️
Tak for god service
God service - og min cykel blev så let at køre efter behandling hos
den venlige cykelsmed.

Reply from Albertslund Cykler
Købte en mountainbike for 14 måneder siden hos Albertslund Cykler, som nu smider kæden ved kørsel på cykelsti og græsplæne. Butikken har haft cyklen nede 4 gange på en uge - indtil videre- og kan ikke/vil ikke løse problemet. Står med en nyere ubrugelig cykel, som butikken ikke tager ansvar for.
Kæden blev skiftet, men intet skilt ad for at lokalisere fejlen hverken på garanti eller min regning. Og ja, kæden hoppede også af igen dagen efter den nye var kommet på. Nu venter vi og ser om møget ryger af igen i morgen for femte gang - efter butikken har overspændt tandhjulene, selv om man ikke bør....jfr dem selv....Der har ikke været problemer med at kæden røg af grundet gearskift tidligere - så at give gearskift skylden efter 14 mdr er lidt søgt. Sidste køretur røg kæden af da der blev kørt over en græsplæne UDEN gearskift vel at mærke. Det er forrest, ikke bagerst, kæden ryger af.
Nu krydser jeg fingre for at min søn ikke kommer til skade i processen.
Min datters kommende cykel bliver i hvertfald ikke købt der!
Status 05.10.23: Kæden er igen hoppet af efter 500 m kørsel på cykelsti!
Tilføjelse 2, 05.10.23:
Jeg har såmænd ikke rettet så meget i teksten - bare et par slåfejl. Alt der står i teksten er allerede oplyst til jer ved indleveringerne, så der er intet nyt. At alt nu kan lade sig gøre, er lidt sent og klinger hult - som sagt var vi afhængige af at cyklen virkede fra i mandags og trods indleveringer efterfølgende, blev vi intet tilbudt - tværtimod! Cyklen er nu overdraget til en anden cykelsmed, som er deres opgave voksen.
At lægge den overpå at jeg havde travlt, er dissideret forkert. I gav aldrig tilbudet, derimod lod i mig vide at i var 3! medarbejdere der havde set på cyklen og ikke kunne finde fejlen. Første indlevering var tirsdag i sidste uge - I har haft rigelig mulighed for at tage en test køretur på de fire indleveringer - kæden faldt jo trods af indenfor 500 m til 2,5 km når min søn kørte!

Reply from Albertslund Cykler
Jeg har været forbi en del cykelhandlere på det seneste, og den bedste vejledning har jeg fået hos Albertslund cykler. Super flink og glad mand der viste hvad han snakkede om. Det er helt sikkert værd at tage forbi hvis man skal købe ny cykel.

Reply from Albertslund Cykler
Jeg købte en cykel hos Albertslund Cykler i maj 2020. Den kostede mig 4500 kr., men jeg oplevede desværre, at det endte med at være dyre end det, fordi der i starten var alle mulige dele, der skulle udskiftes til trods for, at det ikke var en brugt cykel, men en ny en. Jeg bruger den godt nok meget, men jeg synes omvendt stadig, at det var voldsomt, at både cykelklokken skulle være en ny en, sædet var løst, gearene gik i stykker og håndtagene skulle skiftes ud, når den nu var helt ny.
Det skal siges, at selv med de ekstra omkostninger på penge og tid, så har jeg omvendt oplevet, at de nye ting så har virket og holder stadig, hvilket er vigtigst for mig.

Reply from Albertslund Cykler
Jeg er 83 år og har ofte oplevet, at netop dette gør, at man bliver snydt med reparationer. Det har gjaldt både min knallert og cykel.
Men siden jeg for to år siden købte en christiania-ladcykel, har jeg været godt tilfreds. Venlig og grundig behandling til rimelige priser.

Reply from Albertslund Cykler
Skøn service, altid smilende og proff fagfolk som ved hvad de laver.
Har handlet hos Albertslund Cykler flere gange og har altid fået en rigtig god oplevelse, gode priser på service og altid glad betjening. Thumbs up herfra.
God service.
Hurtig og kompetent