A.L Books & Merchandise Reviews

3. Decoration and Interior Design Store
  4. Gift Shop
  5. Kitchen Supply Store

Written by the company

Välkommen till A.L Books & Merchandise – en personlig webbutik för dig som uppskattar böcker, personliga produkter och produkter med karaktär. I butiken hittar du bland annat böcker skrivna av Amy Ljunggren, samt ett varierat sortiment av merchandise och andra produkter. Vårt mål är att erbjuda ett enkelt och tryggt sätt att handla online, med tydlig produktinformation och personlig service. Vi värdesätter våra kunder och strävar efter att varje beställning ska ge en positiv köpupplevelse – från det att du lägger din beställning tills dess att produkten levereras. A.L Books & Merchandise är en svensk webbutik där personlig service, tydlighet och kundupplevelse står i fokus. Har du frågor, synpunkter eller behöver hjälp med en beställning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar också ärlig feedback från våra kunder – både positiv och negativ – eftersom den hjälper oss att utvecklas och bli bättre.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super nöjd kund.

Köpte boken ur betragarens synvinkel. Snabb leverans och fick även besked att den var på väg och de kallar jag service. Det har kommit in flera fina varor. Så jag kommer gladeligen beställa flera gånger.

May 26, 2026

Reply from A.L Books & Merchandise

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Du är så välkommen åter!

JÄTTE BRA BOK

JÄTTE BRA BOK! Rekommenderar alla att köpa den! Finns falska omdömen här inne skrivet i mitt namn (Fatosh Ibrahim) det är inte jag!!! Bästa boken någonsin! Köp till er, era grannar och även en extra till er husdjur!

Reply from A.L Books & Merchandise

Tack så mycket för dina fina ord!

Rated 5 out of 5 stars

Fängslande berättelse i välskriven bok

Köpte boken Ur bedragarens synvinkel. Köpet gick smidigt, hemsidan var lätt att navigera och betalningen var enkel och bra. Boken är otroligt välskriven och man fastnar lätt i den, väldigt svår att lägga ifrån sig! Boken fångade intresset redan från första sidorna vilket är ett väldigt stort plus!

Reply from A.L Books & Merchandise

Vad roligt att du gillade den! Hoppas du gillar nästa också 😊

Rated 1 out of 5 stars

Jag rekommenderar INTE detta företaget

Jag rekommenderar verkligen inte detta företaget,
Ägaren är otrevlig och hotfull mot sina kunder. Jag är tydligen inte den enda som känner mig hotade av ägaren.
Ägaren gillar INTE returer hon ger bara sina vänner gott bemötande men oss andra skiter hon I.

Köpte en bok

Köpte en bok, det var snabb leverans och till och med återkoppling så att den kommit fram som den skulle. Rekommenderas!

April 17, 2026

Reply from A.L Books & Merchandise

Vad glad jag blir att du blev nöjd!

Nöjd kund

Så fort jag beställt fick jag svar om när mitt pkt förväntades komma. Jag var väldigt nöjd med produkten. Kommer gladeligen beställa fler gånger.

Reply from A.L Books & Merchandise

Vad roligt att du är nöjd med både produkt och service!

Rated 5 out of 5 stars

Jättefina varor och bra kundbemötande

Jag har vid tre olika tillfällen beställt från butiken och varit nöjd alla tre gångerna. Varorna har kommit när de har sagts att de ska komma och det har varit fina varor.
Är en nöjd kund som kommer att återkomma.

Reply from A.L Books & Merchandise

Vad kul att du är nöjd och vad glad jag blir att du ville återkomma!

Trustpilot is assessing this review in accordance with our flagging process.

Rated 1 out of 5 stars

Det här är ett oseröst företag Amy Ljunggren

Detta är ett oseröst företag Amy Ljunggren
Detta är ett oseröst företag: Amys Ljunggren Makulerar order pga TikTok-konflikter och ljuger om samarbetet – Oprofessionellt!
Jag beställde merchandise via den här butiken (Emoemy / Amy Ljunggren). Ordern bekräftades och betalades helt korrekt, men makulerades och återbetalades efter två dagar utan någon som helst förklaring – detta trots att varan fortfarande står som "i lager" på hemsidan.
När jag kontaktade supporten och krävde att få veta orsaken vägrade de helt att svara på min fråga. Istället skickade de ett iskallt standardsvar och bad mig ta det till ARN. Sannolikheten är mycket stor att detta handlar om en personlig bojkott, då Amy samtidigt har blockerat mig på TikTok på grund av vilka jag är vän med privat.
Det blir ännu mer oseriöst när Tryckdrottningen i efterhand ljuger för mig och påstår att de inte har med Amy Ljunggrens merch att göra. Detta trots att butiken ligger direkt på deras egen domän och de själva har lagt ut videor på sin Instagram där de gör reklam för just hennes kollektion.
Det är extremt oprofessionellt av både tryckeriet och influencern Amy att ta privata konflikter från sociala medier, ljuga för kunderna och använda det som grund för att bryta giltiga köpeavtal med betalande kunder. Mycket dålig kundservice och ett oacceptabelt bemötande. Jag rekommenderar ingen att handla där mvh missnöjd kund

August 7, 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look