Familjen Nilsson Myspreadshop Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Opersonligt och dyrt.

Tråkigt med samma logga på alla saker. Vem vill ha den loggan?? Varför vill man ha en logga med familjen Nilsson på sin tröja? Kanske inte är det bästa att ha en nätbutik när man inte har så mycket följare? Satsa på nått annat än att ha en nätbutik. Dessutom ser ni inte ut att vara särskilt trevliga med tanke på de omdömen ni fått och hur ni har svarat de som lämnat negativt omdöme till er.

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Du skriver själv att du inte har någon positiv kundupplevelse att utgå ifrån, och ditt omdöme handlar till stor del om våra produkter, vår logotyp, vårt antal följare och vad du anser om att vi driver en nätbutik.
Det är helt okej att inte tycka om våra produkter eller vår logotyp, men ett Trustpilot-omdöme bör bygga på en faktisk erfarenhet av företaget.

Rated 1 out of 5 stars

Har inte handlat och kommer inte…

Har inte handlat och kommer inte handla. Scrollade igenom produkterna och dom är opersonliga, samma förbannade logga på varenda plagg. Känns som ett desperat försök att synas. Att ha en såpass liten plattform och sälja merch är skrattretande.

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Du skriver själv att du inte har handlat och inte kommer att handla hos oss. Ändå lämnar du ett 1-stjärnigt omdöme och bedömer våra produkter och vår verksamhet.

Om du aldrig har handlat hos oss har du ingen egen kundupplevelse att basera omdömet på. Att du inte gillar våra produkter eller vår logotyp är självklart din personliga åsikt, men det är inte en kundupplevelse.

Förtalar andra företagare

Jag har inte handlat ännu av detta företag, tvekar när jag ser hur förtalar andra företagare. De påstår att kommentarer kommer från personer som inte handlat men gör likadant själva.Ljuger och förtalar!

August 11, 2026

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Du skriver själv att du inte har handlat hos oss. Då undrar vi på vilka grunder du kan lämna ett 1-stjärnigt omdöme om vår butik och samtidigt uttala dig om vår verksamhet.

Om du inte har varit kund hos oss har du ingen egen kundupplevelse att bedöma. Vi tycker därför att det är viktigt att recensioner bygger på faktiska erfarenheter och inte på andrahandsuppgifter eller påståenden.

Rated 1 out of 5 stars

Dom säger att butiken är svensk

Dom säger att butiken är svensk, men den är tysk. Väldigt opersonligt gentemot kunder då dom inte har ngt som helst finger med på hela vägen!

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Du har rätt i att plattformen vi använder för vår webbshop drivs av ett tyskt bolag. Det är dock inte samma sak som att Familjen Nilsson är en tysk butik.
Vi är Familjen Nilsson och vår butik riktar sig till svenska kunder. Att vi använder Spreadshop som teknisk plattform för vår webbshop innebär inte att vår verksamhet är tysk.
Du skriver dessutom ditt omdöme som om du har en kundupplevelse av vår butik. Vi kan för närvarande inte hitta någon beställning från dig i våra orderuppgifter.
Om du har handlat hos oss får du gärna lämna de orderuppgifter som Trustpilot har efterfrågat, så att din kundupplevelse kan verifieras.
Vi tycker att recensioner ska bygga på en faktisk erfarenhet av den butik man recenserar.

Oseriöst rakt igenom

Oseriöst rakt igenom, beställ ej

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Du har inte handlat något i vår butik och kan därför inte ha den kundupplevelse som du beskriver. Vi ber dig därför att inte sprida felaktiga uppgifter om vår verksamhet.

Dålig kundtjänst och dyrt

July 8, 2026

Rated 1 out of 5 stars

Opersonligt och uppenbart gjort av AI

Opersonligt och uppenbart gjort av AI. Skulle inte rekommendera någon att handla där

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Du har inte handlat något i vår butik och kan därför inte ha den kundupplevelse som du beskriver. Vi ber dig att inte lämna påståenden om vår verksamhet utan att ha någon faktisk erfarenhet av att handla hos oss.

Rated 5 out of 5 stars

Detta är ett seriöst företag …

Detta är ett seriöst företag som bemöter kunder på ett bra och respektfullt sett där man känner sig välkommen och vill komma tillbaka och handla igen, man rekommenderar till vänner och familj att gå in och se deras produkter för där finns det nått för alla stora och små. Så handla gärna här.
Kram En kär blivande kund

August 8, 2026

Reply from Familjen Nilsson Myspreadshop

Vad roligt att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi hoppas vi se dig snart igen🩷

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look