Har før brugt all2day rigtigt meget, men efter de har lavet deres hjemmeside om er der stort set kun tilbud fra København. Så stort set helt helt ubrugelig hvis du bor i Jylland
See what reviewers are saying
Har haft problemer med dagensbedste og deres levering. Takket være all2days gode kundeservice (peter) ser det ud til at løse sig. Ellers meget glad for de forskellige tilbud som kører gennem all2day
Det virker betryggende at samle "det hele" eet sted. Har endnu ikke nået at bruge det, så der kommer en supplerende på et tidspunkt.
Jeg har abonneret på All2Day siden dets start og altid været glad herfor. Det eneste jeg kan huske har været kritisabelt var i den lange periode hvor de ikke havde s... See more
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
Fantastisk overblik og service
Hver dag modtager jeg en mail som samler alle Deals og rabatkoder i et og sikke et arbejde ! Det letter helt klart mit overblik i et ofte uoverskueligt marked.
En dag kunne jeg ikke finde mailen med en bestemt rabatkode jeg havde set for et stykke tid siden. Jeg skrev til all2day i håb om svar - der gik 1 time, så lå der en personlig besked fra Peter i min mail med link til koden. Det er sgu da service - og så på en lørdag formiddag👍
Den bedste opsummering af deals!
All2day er en lækker overskuelig dealside, som er nem at finde rundt i, og som giver det ultimative overblik over alle deals i dit nærområde.
Det kan helt klart anbefales, det er en god måde at spare penge på :-)
Gode deals
Jeg synes på et tidspunkt, at der var alt for mange deals, og mange af dem ikke relevante for mig. Jeg blev spurgt, om jeg ville have færre, og hvilke kategorier jeg ønskede. Det synes jeg er rigtig fin service.
De deals der er på All2day, og som jeg har benyttet mig af, har alle været i orden.
DK's bedste deals!
Dejligt med en side, der ikke spammer med irrelevant information, men rent faktisk giver mig tilpasset mails med de deals, som jeg interesserer mig for. Derudover så har de en masse fede tilbud.
Tak!
Tak, fordi jeg nu slipper for at gå ind på diverse hjemmesider og selv lave en prissammenligning, før jeg gør mit køb.
Elsker det simpelthen 👌👍
Tak det anbefales at bruge
Jeg har været rundt se hvad kan spare penge på rejse også taknemmelig
Super koncept :-)
Dejligt overskueligt at alle tilbud er samlet på All2day. Har været i kontakt med kundeservice, hvor jeg fik en super fin betjening. Takker mange gange :-)
Klart mere overskueligt
Det er fedt at have alle de bedste tilbud samlet, uden at man behøver læse 10 forskellige emails. God hjemmeside kan klart anbefales.
God overskuelig hjemmeside
Det er en god og overskuelig hjemmeside, der er nem at finde rundt på. Den har gode deals samlet på et sted, som gør det nemt a finde det bedste.Det er også rart med muligheden for at man kan melde sig til et nyhedsbrev, men nyheder om aktuelle deals.
Alletiders!
Alletiders fordi: Nemt overskue dagens bedste tilbud. Rigtig gode kommentarer til så man ved hvad man skal være opmærksom på. Alle tilbud på ét sted og man kan selv vælge ønsker.
Dén kan jeg varmt anbefale som den bedste!
Absolut Danmarks bedste opsummering af deals. :-)
Det daglige nyhedsbrev giver en super oversigt over hvad der findes af deals pt. Man kan endda selv skrue op og ned for antallet af deals der vises, vha. personlige indstillinger. Dette er det eneste deal nyhedsbrev jeg modtager, og er super tilfreds med det. :-)
Virkelig overskuelig, troværdig og informativ
Jeg er adskillige gange blevet opmærksom på gode tilbud gennem All2day. De har givet en masse oplevelser til gode penge :-)
Perfekt - uovertruffen - jeg vil anbefale All2Day til alle.
Vi købte gennem All2Day en Earlybird til Nørrebro Bryghus og fik en fantastisk kulinarisk oplevelse.
Har købt flere tilbud gennem All2Day, virker perfekt.
Jørgen
Alt hvad du behøver
Bedste adgang til de bedste deals - hverken mere eller mindre.
Skønt at få alle dagens gode tilbud i ét overskueligt nyhedsbrev
Har anvendt all2day.dk siden "fødslen" og jeg er meget tilfreds. Slipper for at modtage 10 - 20 daglige nyhedsbreve fra de forskellige deal-sites, men får i stedet ét dagligt nyhedsbrev - og meget tit med nyttige kommentarer.
Jeg sætter stor pris på denne service.
Skriver man til all2day.dk får man altid et grundigt, imødekommende og fyldestgørende svar.
Kunne ikke være bedre.
God kundeservice
Godt og overskueligt
Fin side med en masse rigtig gode deals. Siden er opbygget efter kategorier, så det er hurtigt og overskueligt at navigerer sig rundt. 5 ud af 5.
Godt overblik og gode kommentarer
Det kan være lidt af det vilde vest med alle de tilbud. Med all2day har jeg fundet en side, hvor jeg får alle tilbudene samlet, men samtidig får en masse gode kommentarer, så jeg ved hvad jeg skal holde mig fra og hvornår jeg skal slå til.
Jeg har brugt all2day en del tid nu, og tænkte at det var på tide at belønne dem med en værdig anmeldelse. For det første har jeg kunnet afmelde mig en hel masse emails der fylder i min indbakke fra alle deal siderne (downtown, sweetdeal, groupon osv.), hvilket personligt gør mit liv lettere. Men derudover har all2day også reddet mig fra at købe et super tilbud på et wellness ophold i sverige, hvor der med småt stod i tilbudet at man selv skulle stå for transporten og at det vel at mærke var i det nordlige sverige. Alene i benzin ville det gøre det til et dårligt tilbud:-(
Til al fairness skal det siges at jeg nu arbejder for all2day, men alt ovenfor er oprigtigt ment:-)
Helt vildt smart!
Perfekt! Er så glad for at få alle deals samlet i en mail, så min mail ikke bliver fyldt med dem.
Alle de bedste deals, samlet ét sted
Når deal-verden er blevet en jungle, så er det rart at der er en katalysator som sorterer i den enorme mængde deals der florerer.
All2Day formår at samle de absolut bedste deals hver dag. De sender dagligt en gennemarbejdet mail med deals og tilbud som samler det bedste og skaber et overblik.
Personligt bruger/sparer jeg mange penge på at åbne deres mails, specielt når jeg skal ud og spise eller ser noget jeg mangler.
5 store stjerner herfra!