Har før brugt all2day rigtigt meget, men efter de har lavet deres hjemmeside om er der stort set kun tilbud fra København. Så stort set helt helt ubrugelig hvis du bor i Jylland
See what reviewers are saying
Har haft problemer med dagensbedste og deres levering. Takket være all2days gode kundeservice (peter) ser det ud til at løse sig. Ellers meget glad for de forskellige tilbud som kører gennem all2day
Det virker betryggende at samle "det hele" eet sted. Har endnu ikke nået at bruge det, så der kommer en supplerende på et tidspunkt.
Jeg har abonneret på All2Day siden dets start og altid været glad herfor. Det eneste jeg kan huske har været kritisabelt var i den lange periode hvor de ikke havde s... See more
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
Effektiv og hurtig
Nyheds mails kommer hver dag, og er korte, over overskuelige og nemme at bruge
Altid super gode deals - fantastisk!
Jeg tjekker min all2day nyhedsmail hver dag, de samler de bedste tilbud, hvilket gør det nemt og overskueligt! Jeg har købt mange (måske for mange ;) ) deals men har sparet mange penge! Der er altid gode tilbud at hente og engang jeg havde problemer med en deal, kontaktede administrator både udbyder og ejer. Utrolig service! Kun en gang er det sket, jeg har oplevet en fejl ved en deal, jeg sparede "kun" 33 procent mod de 50, som var anført og med det samme lavede administrator en kommentar til tilbuddet.
Kun varme anbefalinger herfra!
god side
All2day er en side vi bruger tit, da de samler alle tilbud på halvpris, det er rigtigt dejligt. De har dog ikke alle tilbud fra alle steder, så det kan godt betale sig at kigge på andre sider hvis man søger noget bestemt. Jeg skrev til dem i dag søndag og fik svar kort efter. Det var fordi at det irriterende mig at man ikke kunne se hele deres nyhedsbrev. Svaret var at det kun var gmail. Der havde det problem. 5* her fra.
Super overblik, gode kommentarer
Hjemmesiden giver et rigtig godt overblik over alle dagens tilbud!
Du kan enten gå ind på hjemmesiden og se på det, eller vælge at få en daglig mail med alle de gode tilbud (dette har jeg dog ikke prøvet, jeg klikker bare ind på hjemmesiden og kigger).
Udover det gode overblik, så tilføjer de også lige nogle kommentarer til tilbudene, og på den måde hjælper en til at gennemskue, hvor godt et tilbud det egentlig er!
Tjekker dagligt og har efterhånden benyttet tilbud fundet der en del gange - og gør det helt sikkert igen!
super site med oversigt over alle tilbud
smart at få en daglig mail fra all2day. Så behøver man ikke modtage mail fra alle halvpris udbudssiderne. Alt er samlet på all2days side ;)
Redskab til at skabe overblik over tilbudsjungle
All2day samler alle dagens tilbud fra siderne som Downtown etc. Derudover tilføjer de deres egen kommentar hvis der er noget vigtigt man bør bemærke. Derved sikres gennemskueligheden og man sparer tid.