See what reviewers are saying
Elendig hjemmeside. Efter at have taget kandidattesten skal man tilmelde sig deres nyhedsbrev for at få svaret- men det får man alligevel ikke. Brug en anden side.
Gode oplysningende artikler på et højt journalistisk niveau - tak for det.
De vil have ens email for at vise resultatet af kandidattesten. No way.
Information provided by various external sources
Altingets gratis del leverer nyheder, debat og baggrund om dansk politik samt et lille udsnit af artikler fra betalingsportalerne.
Ny Kongensgade 10, 1472, København, Denmark
- altinget.dk
De vil have ens email for at vise resultatet af kandidattesten. Bondefangeri.
De vil have ens email for at vise resultatet af kandidattesten. No way.
Elendig hjemmeside.
Elendig hjemmeside.
Brug en anden side.
kandidat test uden varsling om at det…
kandidat test uden varsling om at det koster penge
De vil sende på mail og have penge for det
Reklame
Prøvede at tage en valgtest men man skal tilmelde sig for at få svaret
Artikel i mod racisme.
Artikel i mod racisme har ikke interesse men skildpadden under busk det er størst deres artikel 🤣🤣
Gode oplysningende artikler
Gode oplysningende artikler på et højt journalistisk niveau - tak for det.
Føj for den lede
Jeg har flere gange prøvet at afmelde deres "nyhedsbrev". Det er fuldstændig umuligt og de sender 5-10 mails HVER DAG. Hold jer langt langt væk fra det her lårt.
Kan ikke melde mig fra på mail listen.
Kan ikke melde mig fra på mail listen.
De sender utrolig mange mail med ligegyldige emner og det er umuligt at framelde sig. De er røget i spam-listen fremover.
Super godt dansk politisk medie
Spam og fake news
Spam. Fake news. Rå mængder af skrammel og reklamer fra en skov af spambots. De burde tvangslukkes.
Fuldstændig umuligt at framelde…
Fuldstændig umuligt at framelde nyhedsbrev.
Man kan ikke framelde nyhedsbrev
Man kan ikke framelde nyhedsbrev. Forsøgt 6 gange uden held og nu skrevet til dem og venter stadig på svar.
De 2 daglige nyhedsbreve fra dem ryger nu direkte i mail spam boxen.
Bondefangeri
Som andre skriver. Totalt bondefangeri:
At man ikke kan opsige sit abonnement, når man modtager opkrævningen er bondefangeri. Min organisation skal nu betale for yderligere 12 måneder.
Bondefangeri
Godt indhold, men at man ikke kan opsige sit abonnement, når man modtager opkrævningen er bondefangeri. Min organisation skal nu betale for yderligere 12 md.(!) fordi aftalen skal opsiges en md før udløb, mens faktura kommer 3 uger før. Det er ikke svindel, men det ligner.
Uddrag fra handelsbetingelserne:
"Abonnementet skal opsiges skriftligt senest en måned før fornyelsen."
Altinget tror ikke på ytringsfrihed og…
Altinget tror ikke på ytringsfrihed og debat.
Og der vist de ved at lukke deres kommentarer spor på deres FB.
Også er rigtig mange af deres artikler vinklet, og ikke objektivte.
Umuligt at framelde deres nyhedsbrev
Man skal opgive sin mailadresse for at få et resultat. Lad være med det. Det er umuligt af få afmeldt deres "nyhedsbreve". Jeg har klikket frameld flere gange men bliver ved med at modtage mail fra dem.
Spild af tid. Din e-mail skal bruges til reklamer hvis du vil have kandidattest!
Spild af tid og meget irriterende at bruge tid og tanker på en kandidat test, hvorefter men KUN kan få resultatet hvis man tilmelder sin e-mail til reklamer og tilbud!!
Brug ikke din tid her!
Jeg skulle give en stjerne
Jeg skulle give en stjerne. Det er en for meget.
Da jeg gik på studiet, blev vi fortalt at Altinget var uafhængig, det alle læser.
Det værste er nok at man troede på dette.
I dag er spec dele af deres debat på højde med div sladderblade a la se og hør og den retning. Gamle historier, gamle overskrifter, kildekritik findes ikke. Vinklet altid negativt.
I det hele taget ubrugeligt
Kandidat-test til Kommunal- og Regionsvalget er no-go
Kære kommunal- og regionsvalgskandidater, - hold jer langt væk fra de uendelige spørgeskemaer og "test"-forslag som Altinget udsender i et uklart samarbejde med Regionalt-TV og DR
IT-systemerne virker simpelt hen ikke, rettelser bliver ikke konteret, - udfyldte rubrikker bliver skrottet, - de bemærkninger som man bruger lang tid på "eksisterer" ikke, - og deres supportafdeling er bemandet med praktikanter fra det nærtliggende AMU-kursuscenter.
Jeg har sat det på spamlisten da jeg ikke mere gider at ofre tid på den slags elendigt IT-programeringsarbejde.
Jeg tror heller ikke på deres løfter og muligheder for at beskytte de
ca. 9 000 kandidaters meget personlige og derfor meget værdifulde personlige data.