Alure Bodyfashion & Mammacare Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kom al tien jaar bij Nicolette, en altijd goed geholpen , Zij is heel deskundig en weet precies wat bij je past,en heeft een goede kwaliteit van lingerie en een ruime collectie ,en de proteces di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enige tijd geleden ben ik bij de dames van Alure Bodyfashion & Mammacare geweest. Ik had al jaren problemen met het zoeken naar een juiste BH voor mijn grote en ongelijke borsten. Toen ik besloot om... See more

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling was goed te volgen. DE communicatie voortreffelijk en uitermate snel. De after service was ook bijzonder goed. Zeer beleefde en nette behandeling naar mij toe. een aanrader hier zaken me... See more

Rated 3 out of 5 stars

Goed e-mail contact en snelle levering. Beetje jammer dat de inhoud van de verpakkingen los in de zak lagen en de doosjes geopend waren daardoor zag het er rommelig uit.

Company details

1. Lingerie Store
  2. Underwear Store

Written by the company

Sinds 1999 lingeriespecialist in in regio Krimpenerwaard en Rotterdam. Borstprotheses en grote maten lingerie. Uitgebreid aanbod in bh's, slips, borstprotheses, badmode, nachtmode en ondermode. Verkooppunt van o.a. Amoena, Anita, Basko, Silima, Elomi, Fantasie, Freya, Felina, Pastunette en Ten Cate. We zijn doordeweeks op afspraak geopend. Maak een afspraak via onze website of shop online: www.alurelingerie.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Betrouwbaar en snelle service

Bijzonder vriendelijke medewerkster gesproken en alle medewerking en hulp gekregen bij het ruilen van mijn huispak.

October 28, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat lief, heel erg bedankt voor het compliment. Veel plezier met het huispak!

Rated 4 out of 5 stars

Persoonlijk

Persoonlijk. Vriendelijk. Biedt alternatief product aan bij een niet meer voorradig artikel. Echter vermeldt de prijs er niet bij. Verbeterpunt. Weerhoudt mij er niet van om weer te bestellen.

September 25, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Heel erg bedankt voor uw review en we zullen het verbeterpunt meenemen voor toekomstige bestellingen 😊. Veel plezier met de bestelling! Groetjes Patricia

Rated 5 out of 5 stars

goede service en enthousiaste…

goede service en enthousiaste medewerksters. blij met mijn slips en perfect geleverd

October 1, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Super om te horen, heel erg bedankt voor de positieve review! Fijne vakantie 🌞. Groetjes Patricia

Rated 5 out of 5 stars

Met aandacht verpakt en verzonden

Met aandacht verpakt en verzonden. En goed telefonisch bereikbaar, ook niet onbelangrijk! Heel fijne ervaringen met Alure.

September 23, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat een leuke review, heel erg bedankt en veel plezier met de bestelling :). Groetjes Patricia 💜

August 13, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt voor het achterlaten van de review 💜 Groetjes Patricia

Heel mooi bikini

Heel mooi bikini

August 15, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Super om te lezen dat u blij bent met de bikini! Veel zwem- en zonplezier 😎. Groetjes Patricia

Top!

Nette levering met een persoonlijk woordje erbij. Heel attent

August 12, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat leuk om te horen, heel erg bedankt voor de positieve review 💜 groetjes Patricia

Rated 5 out of 5 stars

Had jullie website nog nooit gezien

Had jullie website nog nooit gezien. Maar nu weet ik jullie te vinden. Heel mooi prothese badpak voor mooue prijs gevonden. Blij verrast met hele snelle levering. Kom zeker bij jullie terug.

August 1, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat leuk om te horen, heel erg bedankt voor je positieve review 💜. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de webshop! Groetjes Patricia

Ruime keuze

Ruime keuze, bestelde artikelen snel geleverd inclusief een waszakje, erg attent!

July 16, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat leuk om te horen, heel erg bedankt voor je positieve review 💜. Groetjes Patricia

Snelle levering, zeer betaalbaar

Snelle levering. Mooie producten. En heel erg goedkoop voor zo'n goed merk.

July 22, 2024

snelle levering

makkelijke webside, snelle levering met een vriendelijk briefje erbij

July 18, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Heel erg bedankt voor uw review en wat super om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier nogmaals met uw bestelling! Groetjes Patricia

Klantgericht en snel!

Snelle verzending, fijn telefonisch geholpen!

June 24, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Super, wat fijn om te horen! We hebben het heel graag gedaan. Veel plezier met je nieuwe lingeriesetjes :-). ^Patricia

Rated 1 out of 5 stars

Nog steeds niets ontvangen 10 dagen na…

Nog steeds niets ontvangen 10 dagen na bestelling….

June 24, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Beste Els, tot onze spijt hebben we bij uw bestelling een foutje gemaakt. We zijn al met elkaar in contact hierover en we doen ons uiterste best om het zo goed mogelijk op te lossen. Nogmaals onze excuses! ^Patricia

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, pakketje goed aangekomen .
Leuk was het persoonlijk handgeschreven berichtje erbij!

May 14, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Dank u wel voor uw enthousiaste review 😊. Heel veel zonplezier van de tankini! ^Patricia

Aanrader:-)

Sloggi BH hier besteld. Prima op de hoogte gehouden wat betreft verzending! Het pakketje kon door de brievenbus en was zeer netjes verpakt!! Bedankt!

May 7, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Heel erg bedankt voor uw review en wat super dat u tevreden bent! Veel plezier met de Sloggi bh 😊 ^Patricia

Rated 3 out of 5 stars

Goed e-mail contact en snelle levering

April 23, 2024

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Dankuwel voor uw review! We hebben inderdaad de doosjes plat gemaakt zodat het pakket door de brievenbus zou passen. Dan hoeft u niet thuis te blijven voor de bezorging. We nemen uw feedback mee voor toekomstige bestellingen. Veel plezier met de slips! ^Patricia

The Trustpilot Experience

Take a closer look