Alure Bodyfashion & Mammacare Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kom al tien jaar bij Nicolette, en altijd goed geholpen , Zij is heel deskundig en weet precies wat bij je past,en heeft een goede kwaliteit van lingerie en een ruime collectie ,en de proteces di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enige tijd geleden ben ik bij de dames van Alure Bodyfashion & Mammacare geweest. Ik had al jaren problemen met het zoeken naar een juiste BH voor mijn grote en ongelijke borsten. Toen ik besloot om... See more

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling was goed te volgen. DE communicatie voortreffelijk en uitermate snel. De after service was ook bijzonder goed. Zeer beleefde en nette behandeling naar mij toe. een aanrader hier zaken me... See more

Rated 3 out of 5 stars

Goed e-mail contact en snelle levering. Beetje jammer dat de inhoud van de verpakkingen los in de zak lagen en de doosjes geopend waren daardoor zag het er rommelig uit.

Company details

1. Lingerie Store
  2. Underwear Store

Written by the company

Sinds 1999 lingeriespecialist in in regio Krimpenerwaard en Rotterdam. Borstprotheses en grote maten lingerie. Uitgebreid aanbod in bh's, slips, borstprotheses, badmode, nachtmode en ondermode. Verkooppunt van o.a. Amoena, Anita, Basko, Silima, Elomi, Fantasie, Freya, Felina, Pastunette en Ten Cate. We zijn doordeweeks op afspraak geopend. Maak een afspraak via onze website of shop online: www.alurelingerie.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super fijn en na contact heel fijn…

Super fijn en na contact heel fijn geholpen en had ik mijn bestelling snel in huis en kon m’n mooie bikini en badpak nog mee op vakantie.

August 11, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat fijn om te horen. Veel plezier met uw bestelling en bedankt voor de review ❤️ groetjes Patricia

Goed gedaan

Goed gedaan. Bedankt hiervoor.

August 11, 2025

Rated 4 out of 5 stars

Prima bedrif!

Goede communicatie en snelle levering. Blij met mijn aankoop.

July 28, 2025

Een 10!

Heldere communicatie, snellelevering, netjes verpakt, producten geheel naar wens!

July 7, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Snel en leuk verpakt geleverd

Snel en leuk verpakt geleverd. Maatvoering prima. Blij met mijn aankoop.

June 30, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede kwaliteit van de lingerie .

July 1, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Fijn om te horen, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven ❤️ groetjes Patricia

Goed advies

Men neemt echt de tijd om goed advies te geven. Ze stellen je op je gemak want een eerste keer een prothese aan te laten meten is best emotioneel. Maar ik ben erg blij met het resultaat. Ik voel me weer meer vrouw. Dank !!

June 23, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Wat superlief, heel erg bedankt voor deze prachtige review ❤️

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering. Ontvangen wat ik verwachtte

May 27, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Heel erg bedankt voor uw review en veel plezier met uw bestelling! 💞 Groetjes Patricia

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en snel genoeg geleverd

Goede service en snel genoeg geleverd. Aardig briefje erbij :)

May 6, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Heel erg bedankt voor de lieve review, veel plezier ermee 💞 groetjes Patricia

Netjes verpakt

Netjes verpakt, snel geleverd met een lief berichtje erbij.

May 9, 2025

Superleuk om te horen, bedankt voor de lieve review! Groetjes Patricia 🌺

Rated 1 out of 5 stars

Niets ontvangen!!!

April 8, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Inmiddels heeft u uw bestelling ontvangen. Helaas heeft de DPD er heel lang over gedaan om het pakket bij u te bezorgen. Dit is gebeurd bij meerdere bestellingen vorige week. Excuses voor het ongemak!

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling was goed te volgen, totaal geen negatieve opmerkingen

De bestelling was goed te volgen. DE communicatie voortreffelijk en uitermate snel. De after service was ook bijzonder goed. Zeer beleefde en nette behandeling naar mij toe. een aanrader hier zaken mee te doen.

March 6, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Ontzettend bedankt voor de complimenten, graag gedaan. Veel plezier met de bestelling! Groetjes Patricia

Goede snelle service

Goede snelle service, persoonlijk berichtje bij bestelling, zeer gewaardeerd!

March 11, 2025

Reply from Alure Bodyfashion & Mammacare

Heel erg bedankt voor de review en veel plezier met de spulletjes 😎☀️ Groetjes Patricia

The Trustpilot Experience

Take a closer look