Company details

1. Landscaping Service
  2. Landscape Architect

Written by the company

Formfuldendte og funktionelle haveplaner i 2D og 3D Som havearkitekt har jeg plukket alt det bedste fra erfaringerne i unikahaver. En visuel og funktionel buket, samlet i to yderst komplette og illustrative produkter. Både en ArkitektPlan og en ArkitektSkitse, viser design og idé på bedst tænkelig vis. Du får sparring og idéer visualiseret som fotos og video En HavePlan med hold i din virkelighed, krydret med de bedste idéer og streger. Mit afsæt er min store erfaring i det udsøgte design og det enkle visuelle udtryk. Dit møde med mig vil være både bekvemt og udbytterigt fra start til slut - helt enkelt. Du skal ikke forestille dig noget - Alt bliver visualiseret i 3D ArkitektPlan og ArkitektSkitse - Grafisk nemme at forstå for lde fleste. angt

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en sjov, ny og nem måde at få lavet en haveplan på

Det har været en sjov, ny og nem måde at få lavet en haveplan på. Først sende sin egen video med ens have og derefter få den retur, med gode fyldestgørende forslag til ændringer og input via Havearkitekt Jens Peters kommentarer. Det er et godt mix at høre hans ideer og samtidig viser han forskellige forslag til ændringer med billeder af træer, stauder, buske, krukker mv. Det giver god mening og skaber en helhed.
Det har været et rigtig spændende forløb, som jeg vil gøre brug af igen ved vores sommerhus og omkring vores nye træterrasse.

November 24, 2025

Reply from ArkitektHaver

Jeg er virkeliog glad for at så mange finder min nye HaveDialog med faglig video feedback interessant. Jeg synes også selv det er et hit med lynhurtig hjælp til at komme videre - og til en meget overskuelig pris, både som mundtlig hjælp og med optegning som en idéSkitse. Du skal være mere end velkommen med dine næste udfordringer. Tak herfra for en hyggelig opgave.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været meget tilfreds med…

Vi har været meget tilfreds med samarbejde, fra tilsendte til ændring gik der ikke lang tid, meget fedt at ændre og se det visuelt, det virker mega godt. Samt video rundturene er perfekt!

Det er som at indret et hus

Kan klart anbefales
Lise

September 15, 2025

Reply from ArkitektHaver

Fantastisk dejligt at høre, og at mine særlige VideoRundture i den færdige tegning giver jer den visuelle indsigt der skal til. Tak for de gode ord med på vejen videre frem.

Rated 5 out of 5 stars

Jens Peter har meget hurtigt og…

Jens Peter har meget hurtigt og effektivt leveret en virkelig god løsning til vores have - vi kan kun anbefale JP Arkitekt på det varmeste med løsningsforslag som video, fotos og liste på hvad der skal købes.
Vi glæder os til at blive færdig med vores nye smukke have🌞🌞

May 6, 2025

Reply from ArkitektHaver

Husk, at I altid kan spørge løs via mail undervejs i projektet i årene der kommer. Tak herfra og rigtig god fornøjelse.

Anbefaling herfra 👍

Vi har tidligere haft besøg af Jens Peter, hvor vi fik nogle gode input og langt om længe kunne anlægge den have vi ønskede efter flere års forsøg på egen hånd.
Nu ca. 10 år senere har vi i forbindelse med huskøb igen fået hjælp fra Jens Peter.
Denne gang via online møde, hvor vi efterfølgende har modtaget 2D skitse og en 3D præsentation af forslaget.
En metode der fungerer super fint og kan anbefales herfra.

Betina og Allan
Grindsted

April 14, 2025

Reply from ArkitektHaver

Hej igen og stor tak for jeres ros af både den gamle og nye metode. Det er godt at vide, at jeg er på rette vej. Håber også at jeg denne gang har kunnet give jer inspirerende input til mange års glæder i den nye have.
Hilsen Jens Peter.

Rated 5 out of 5 stars

Første, anden, tredje gang.

Første gang 2002, anden gang 2010, tredje gang 2024.

I 2002 havde vi første gang besøg af Jens Peter Jacobsen (JPJ).
Vi fik ved hans hjælp lagt haven fuldstændig om og i alle årene siden, har der været utallige kommentarer fra være gæster, naboer, forbipasserende, der i den grad roste haven. VI ændrede lidt i 2010 og var enige om, at vi ville tale med JPJ igen.
Også denne gang valgte han en ændring, som passede perfekt i haven og som vi har haft glæde af lige siden. De to første gange var det med besøg i haven, og efterfølgende fik vi en udførlig plan med alle oplysninger og anlæg og planter.
Vi skal nu flytte fra vores dejiige have og vi var enige om at vi ville ikke anlægge en ny have uden JPJ.
Det foregik nu med mail, tlf., og 3D video baseret på vore ønsker og en videooptagelse fra haven.
Det har været en fantastisk proces, JPJ kom med forslag og besvarede hurtigt mails og opringninger, hver gang med megen lydhørhed og konstruktive forslag.
Vi oplevede samme grundige, kompetente og iderige arbejde ved de 3 kontakter med JPJ.
Det har virkelig været en investering, der har givet os utrolig mange glæder ved haven, som vi ikke ville opleve gennem vore egne forsøg og diskussioner ved planlæggelse af haven.
Stor tak til JPJ fra Oddur og Dorthe

October 31, 2024

Reply from ArkitektHaver

Det er så herligt at kunne være med i planlægningen af haven flere gange for de samme kunder... Det varmer virkelig.
Stor tak for de 'smukke roser' og anbefalinger til nye og kommende kunder. TAK.

Det bedste samarbejde

Jeg har i en del år selv forsøgt at tegne og regne på, hvordan vores have skulle være. Vores have er i forskellige niveauer og for mig svær at overskue. På anbefaling tog jeg kontakt til JP. Efter en rigtig god snak, optog min mand og jeg en video, hvor vi viste og fortalte om, hvad der fungerer og ikke fungerer - og hvilke drømme vi havde til vores fremtidige have. JP lavede en rigtig god 3D skitse, som han præsenterede. Virkelig flot arbejde. Og en fantastisk god og nem måde at se sin fremtidige have på.
Nu glæder jeg mig bare til at se det færdige resultat - og kunne nyde vores have næste sommer ☀️ Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til at kontakte JP, hvis du drømmer om en ny have.

September 27, 2024

Reply from ArkitektHaver

Hej Rikke og stor tak for den gode omtale. Virkelig skønt at høre, at mine anstrengelser bærer frugt...
Rigtig god fornøjelse i haven de næste mange år. Som alle andre der benytter min service, kan du frit stille spørgsmål hen ad vejen til det tegnede. Vi snakkes ved.

Tredje gang vi bruger Jens Peter og sikkert ikke sidste

3. gang hos Jens Peter og Arkitekthaver/Unikahaver. Samme gode rådgivning og plan som de andre gange, men denne gang med en 3D tour rundt i haven, som noget nyt.

Vi har netop købt et ældre hus, hvor vi udendørs skal starte forfra.
JP har tegnet alle vores ønsker ind og på planen skabt et uderum, der både rummer leg og opholdsområder, kombineret med grønt og farver. Det er blevet virkeligt lækkert og vi glæder os til at komme i gang.

Modsat de to foregående gange, klarede vi denne gang det hele med tegninger, dialog og en visuel 3D rundtur i den nye have. Særligt 3D touren fungerede virkeligt godt, da det gav os en oplevelse og fornemmelse af hvordan det kommer til at se ud, når det er færdigt. Her kan 2D godt overlade lidt til fantasien.

Jens Peter kommer med mange gode råd om alt fra blomster til træsorter. Han er god til at overbevise en om, hvorfor eller hvorfor ikke, man skal gøre noget, i stedet for blot at tegne præcis det vi siger.

Der er sikkert mange andre dygtige havearkitekter derude, men vi ville ikke vælge en anden!

June 18, 2024

Reply from ArkitektHaver

Hej igen Michael og stor tak for din anbefaling.!
Jeres vurdering af mine nye arbejdsmetoder er virkelig et stort klap på skulderen. Er mega glad for at I ser min nye 3D tilgang til alle opgaver som et stort plus. TAK og god fornøjelse med projektet, som jeg gerne kikker fotos af undervejs. Altid sjovt at følge en have på vej... God sammer herfra. Hilsen Jens Peter.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk dialog og meget tilfredsstillende og meget komplet slutprodukt

Vi kontaktede Jens Peter Jacobsen, fordi vi havde brug for hjælp til at planlægge vores have, garage, trapper og mere til vores nybyggede hus.
Projektet er ret omfattende, da alt skal gøres. Der er også en del udfordringer, da grunden er skrå og terrænet har mange forskellige højder.
Vi valgte Jens Peter, fordi vi kunne se på galleriet på hans hjemmeside, at han i modsætning til andre landskabsarkitekter havde lavet flere projekter med meget forskellige stilarter.
For os var det vigtigt at arbejde sammen med nogen, der ville lytte og forstå vores ønsker, i stedet for nogen, der forsøgte at påtvinge os en ‘signaturstil’. Til et projekt som vores tror vi, at kommunikation er essentiel.
Vi blev ikke skuffede, og dialogen vi har haft med Jens Peter gennem de flere iterationer, har været afgørende. Jens Peter var i stand til at give os noget input, samtidig med at han var opmærksom på vores ønsker, hvilket vi mener har været nøglen til at nå frem til det slutresultat, som vi er yderst tilfredse med.
I begyndelsen var vi noget bekymrede for en tilgang, hvor alt blev gjort online, men det viste sig, at de digitale metoder, som Jens Peter anvendte, såsom videomøder, fotos og udveksling af optagede videoer, fungerede rigtig godt.
Vi kan varmt anbefale Jens Peter til dit projekt.

February 1, 2024

Reply from ArkitektHaver

Det betyder meget for mig, at I netop fremhæver min særlige arbejdsmetode, som også jeg mener er vigtig for et godt resultat. Jeg er mere end vandt til at afkode de eksisterende forhold og jeres ønsker ud fra en video. Efter det første idé-oplæg fra min side er der stadig mulighed for et fysisk besøg om nødvendigt. Det er ofte blot 4-5 kunder årligt der finder det relevant. Derfor bruger jeg hellere min energi på selve opgaven til en start. Stor tak for de rosende ord, som jeg håber vil holde i mange år ud i fremtiden, når jeres have er etableret og skal nydes. God fornøjelse og sommer herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Imponerende og absolut tilfredsstillende haveløsning

Det har været en helt igennem god og professionel oplevelse, og løsningen er bare "lige i øjet".
Jeg vandt et beløb til en havearkitekt og Jens Peter var meget behjælpelig med, at jeg fik det omsat til en plan, som til fulde indfrier mine ønsker om en ugenert siddeplads og ly for solen. Forslag til beplantning osv.
Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger
til Havearkitekt Jens Peter Jacobsen.
Hilsen
Jytte

December 14, 2023

Reply from ArkitektHaver

Stor tak for de gode ord om min hjælp, hvor din have er et rigtigt godt eksempel på, at også de helt små haver, og måske i særdeleshed, fortjener en kyndig havearkitekt. Håber mine tegninger bliver til stor glæde i årene der kommer. Rigtig god fornøjelse. Jens Peter.

havehus

Fik sidste år, med hjælp fra anden havearkitekt, anlagt en gårdhave hvortil vi ønskede at bygge en overdækket terrasse/ havehus
Vi besøgte mange udstillinger og har haft flere fagpersoner til at komme med forslag, men intet gav den rigtige mavefornemmelse.
Efter utallige søgninger efter ideer på nettet, faldt vi over Denne hjemmeside. Vi fik hurtig en fornemmelse af, at her var måske manden der kunne hjælpe.
Vi skrev en mail i en weekend, men fik tiltrods allerede svar dagen efter.
Jens Peter var nysgerrig og oprigtig interesseret i at hjælpe. Efter en videorundtur i haven og snak om hvad vi ønskede og absolut ikke ønskede gik Jens Peter i gang.
Vi havde daglig korrespondance i en lille uge. Hver gang i en særdeles behagelig tone. Han guider særdeles professionelt og er ikke bleg for at sige sin mening.
Jens Peter tegner “ud over det sædvanlige”

August 3, 2023

Reply from ArkitektHaver

Tusind tak for de fine ord. Dejligt at vide, at jeg gør en forskel i mine bestræbelser ud over det sædvanlige.
I, eller jeres håndværker, er altid velkomne med spørgsmål til det udførte. Jeg svarer som regel meget hurtigt på mail.
God arbejdslyst og glæder mig til at se lidt nyt med fotos når det skrider fremad. Hilsen Jens Peter

Rated 5 out of 5 stars

Omlægning af alle husets udearealer

Vi ønskede en omlægning af nærmest alle udearealerne omkring vores hus, dvs. forhave, baghave, to terrasser, indkørsel m.m. Vi startede med at lave en video, hvor vi fortalte om vores ønsker og idéer, og sendte det sammen med nogle billeder til Jens Peter.

Jens Peter tog alt dette med i sit første forslag, og herfra lavede vi justering efter justering, indtil vi var tilfredse med resultatet. Vi fik også afklaret, at ét af vores ønsker - en indkørsel nr. 2 - alligevel ikke var en god idé. Allerede her var betalingen til Jens Peter tjent hjem igen! Den samme historie mere eller mindre omkring den ene af vores terrasser - her kom vi også omkring flere løsninger, men endte faktisk med at beholde vores nuværende terrasse fordi den alligevel var tæt på optimalt indrettet.

Jens Peter bidrager med en masse gode erfaringer og løsningsforslag. Han er heller ikke bleg for at skyde vores idéer ned :-), men det er kun fint, fordi han har jo gode argumenter på hånden.

Med vores tegninger og 3D-visualiseringer på plads er vi nu godt rustet til at snakke med anlægsgartneren.

March 21, 2023

Reply from ArkitektHaver

Hej igen og stor tak for de rosende ord. Det er virkelig dejligt at kunne gøre en forskel og at vide, at den nye afdeling af unikaHaver giver god mening også for jer. Er nu endnu mere sikker på at ArkitektHaver er den bedste vej frem. Tak og god fornøjelse herfra. Jens Peter.

PS. Husk at I og anlægsgartneren altid er velkomne med opklarende spørgsmål og at jeg vil elske at kikke med hvis I vil sende fotos undervejs i processen.

Take a closer look