Art Massage Køge Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Massage Therapist

Written by the company

Vi tilbyder forskellige typer af massage så som Sports massage, Varme sten, Balance sten, Deep tissue med Guasha sten, Gravid, Migræne, Kropspeeling, Aromaterapi samt andre typer som kan hjælpe mennesker med at løsne op for deres muskler samt afhjælpe smerter.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Lymfe drænage massage

Lymfe drænage massage

Jeg har fået massage massere af gange, andre steder.
For 2 år siden var jeg ude for en bilulykke og derfor begyndte jeg at læse om lymfe drænage massage og faldt over Nina via en google søgning.
Jeg ville gerne have udrenset mit lymfesystem efter 2 år med meget smertestillende medicin i høje doser. Og prøve at se hvad denne form for massage kunne hjælpe stressen i kroppen og min skade på centralnervesystemet.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende, Nina er en virkelig virkelig dygtig massør.
Under hele massagen 1,5 timer trillede tårerne langsomt ned at mine kinder. Ja det gjorde ondt, meget ondt! ondt fordi hele min krop stadig var spændt op, i alarmberedskab, men jeg følte hun krammede min sjæl og holdte den helt tæt og aede den, samtidig med hun udførte en yderst professionel lymfe drænage massage.

Jeg går der nu 1. Gang hver mdr.

DET ER ALLE PENGENE VÆRD! hver enkel øre.

Gi dig selv den oplevelse 🙏🏼

June 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ninna er en fantastisk massører

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Ninna. Hun er ekstremt dygtig, professionel og meget nærværende i sin behandling. Allerede fra start følte jeg mig i tryg i hendes hænder, og hun fandt hurtigt frem til de områder, der havde brug for ekstra opmærksomhed.
Massagen går i dybden, men på en måde hvor man hele tiden føler sig respekteret og lyttet til. Der er en rigtig god balance mellem snak og ro, og man går derfra med følelsen af både fysisk lettelse og mental afslapning.
Her kommet hos hende igennem en længere periode og det har jeg tænkt mig at forsætte med

February 7, 2026

Bedste anbefalinger

Nina er en superdygtig massør, kan bestemt anbefale.
God og professionel behandling. Nina fandt mine problemområder og fik løsnet godt op. God balance mellem snak og stilhed, det var trygt og godt.

October 10, 2025

1 times massage

1 times massage
Jeg har netop været hos Nina, hun er en fantastisk god massør og går virkelig i dybden.
Men bliver hel menneske igen 😊
Vi ses en anden gang

August 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde bestilt 90 minutters massage…

Jeg havde bestilt 90 minutters massage forleden hos Nina. Og må bare sige det er mange år siden jeg har fået så skøn massage!! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg booker hos hende! Kæmpe anbefalinger herfra

March 16, 2023
Art Massage Køge logo

Reply from Art Massage Køge

Mange tak for dine pæne ord, Jeg er glad for du du kunne lide og glæde mig til at se dig igen!

Take a closer look