Frisør Aurbakken Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig dejlig oplevelse, jeg blev noget så forkælet, fik dejlig kaffe og blev i øvrigt godt behandlet. Det er vel næsten unødvendigt at skrive, at min klipning stod skarpt og lækkert. Mange tak.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Københavs bedste frisørsalon Hvis man vil top forkæles, så skal man booke tid hos Aurbakken i deres gennemførte online bookingsystem. Når man kommer til salonen bliver man altid modtaget hjerteligt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Hair Salon

Written by the company

Hos Aurbakken kan du være sikker på, at vi går op i økologi ligeså meget som vi går op i dit hår. Vi har fokus på at levere kvalitet under hver behandling.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

En rigtig dejlig oplevelse

Med venlig hilsen, Tove Sperling (en ny kunde)

December 8, 2025

Aurbakken den bedste frisør❤️

Jeg er kommet hos Kristine altid, Jeg kunne ikke forstille mig at jeg nogensinde skifter frisør.💇‍♀️❤️
vores familie på 5. er alle super tilfreds. vores børn på 2, 5, 9. er alle meget glade for en tur til frisøren.
Jeg er meget følsom med mit hår. og med kristine tør jeg slippe tøjlerne løs, hun er en fantastisk varm person, der ved og forstår hvad hun laver med hår.
❤️🤝💇‍♀️🧖‍♀️
jeg føler mig altid super godt tilpas i Aurbakken frisør.
lækker ren salon. Der altid en varm snak, personlig, eller gode råd om ønske til behandling. Lækker kaffe/ drik med chokolde, bliver serveret 🍫☕️.
og så er der den lækreste hårvask med massage stol til ryggen 💆‍♀️🧖‍♀️
Kristine er super professionel i det hun gør.
I hendes salon er der flere lækre produkter, der er tænkt godt ind i hvad produktet er. og du bliver guidet godt så du får lige det som du har behov for.
jeg er ALTID gået ud af døren med det lækreste hår.
jeg har sagt det før, kristine du er frisør Dronning💇‍♀️👑
Mit hår ELSKER det TAK.😍🙏

December 27, 2024

Kan varmt anbefales

Jeg har været meget tilfreds med klipningen af Anton Zabolotnyi. Havde længe ledt efter en frisør, som jeg ville betro mit hår. Anton er meget proffesionel og tog sig tid til at forstå mine behov. Hertil drøftede vi mulighederne. Jeg følte mig meget tryg og resulteret var lige som ønskede. Jeg har valgt min frisør for fremtiden.

Tak

December 18, 2024

Frisør Aurbakken på Vesterbro

Frisør Aurbakken på Vesterbro er simpelthen det dejligste sted. De er så søde og får dig til at føle dig hjemme, mens de forkæler dig med kaffe og drikkevarer. Jeg fik lavet lyse striber hos dem i 2021, og de holder stadig så flot – jeg har kun fået farvet bunden siden. De bruger virkelig nogle af de bedste produkter, og det kan mærkes. Kan kun anbefale dem på det varmeste! ❤️

November 22, 2024

💗✨💅!!Verdens bedste frisør!!💗✨💅

Jeg er simpelhen så så glad for aurbakken!! Jeg har nu været der i flere år og kunne ikke drømme om nogensinde at finde en anden!!!🫶
De DYGTIGE frisører har nu forkælet mig og mit hår mange gange og er super glad for resultatet hver gang, men jeg er lige påbegyndt en hovedbunds behandling pga af min psoriasis og allerede 2 min efter kunne jeg både se og mærke KÆMPE forskel!!! Det er så dejligt at blive taget seriøst og få en effektiv behandling! Min hovedbund har aldrig føltes bedere!!!
Aurbakken er en KÆMPE KÆMPE KÆMPE anbefaling herfra😘😘

September 26, 2024

Fantastisk!

Jeg elsker at komme hos frisør Aurbakken. Den hyggeligste lille frisør salon i hjertet af Vesterbro. Her mødes du af fantastiske frisører og medhjælpere der rummer så meget glæde og omsorg for dig og dit hår, forkæler dig undervejs og bare får dig til at føle, at du er i fokus og fortjener det allerbedste.

Den varmeste anbefaling af Frisører Aurbakken.

April 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Aurbakken er den bedste frisør

Aurbakken er den bedste frisør, Kristine tryller simpelthen – intet mindre. Der er virkelig sans for kvalitet og detalje, og mit hår er både smukt og sundt efter hver behandling. Det er de fineste farver, der på magisk vis arbejdes med, og Kristine har gode ideer til, hvordan lokkerne bedst tager sig ud. De lækre udvalgte produkter sørger for, at lokkerne plejes godt. Som den gode kaffe, der serveres med et smil, er stemningen varm, og jeg går altid glad derfra. Pouline

October 13, 2023

Så god service

Så god service!
Her bliver du altså virkelig forkælet, imens du sikre dig håret sidder!
Jeg har kun positive ting at sige. Der er massage i stolene, og du får altid lækkert at drikke, med en lille snack ved siden.
Jeg havde Trine som frisør, som jeg stor kan anbefalde! Super frisk og energisk kvinde🙏🏽

October 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Her bliver du forkælet med både…

Her bliver du forkælet med både faglighed og opmærksomhed. Så snart du kommer ind i butikken mærker du at dette er et helt særligt sted. Jeg kommer hos Trine som opdateret på både nyeste trends og særligt gode beskyttende produkter, som jeg kan passe og pleje mit hår med hjemme. Føler mig set, lyttet til og går altid løftet fra butikken, hvor håret sidder og jeg stråler af al det gode jeg er blevet givet 🙏

September 14, 2022

Kristine er super dygtig

Kristine er super dygtig! Jeg har ind imellem prøvet andre frisører for at finde en salon tættere på min bopæl, men har fortrudt alle gange og vendt tilbage. Hun klipper perfekt og farver som ingen anden. Jeg har sort hår og det er utrolig svært at farve uden blegning, men Kristine formår at farve det uden at blege, i lige de toner jeg har ønsket mig. Kan varmt anbefale salonen!

September 16, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Har kun talt i telefon med salonen og…

Har kun talt i telefon med salonen og må indrømme ,der skal jeg da ned,så imødekommende og ærlig frisør skall man lede længe efter ,så glæder mig helt vildt til at se hvad vi finder ud af ,så kommer den sidste stjerne garanteret på

May 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Min frisør i over 20 år !!

Min frisør i over 20 år !!! De allerbedste anbefalinger herfra❤️Kristine følger altid knivskarpt med tiden indenfor produkter og farvning/klip. Oplevelsen af ekspertise og afslappet hyggelig stemning præger frisørsalonen på Skydebanegade 50.

November 3, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste salon jeg kender

Den bedste salon jeg kender - kommet her i over 10 år og lader ikke andre røre mit hår, hverken farve eller klip, kun Frisør Aurbakken. Bedste anbefalinger herfra 🤩🤩🤩🤩🤩

November 3, 2021

Take a closer look