En rigtig dejlig oplevelse, jeg blev noget så forkælet, fik dejlig kaffe og blev i øvrigt godt behandlet. Det er vel næsten unødvendigt at skrive, at min klipning stod skarpt og lækkert. Mange tak.... See more
See what reviewers are saying
Københavs bedste frisørsalon Hvis man vil top forkæles, så skal man booke tid hos Aurbakken i deres gennemførte online bookingsystem. Når man kommer til salonen bliver man altid modtaget hjerteligt... See more
Aurbakken er den bedste frisør, Kristine tryller simpelthen – intet mindre. Der er virkelig sans for kvalitet og detalje, og mit hår er både smukt og sundt efter hver behandling. Det er de fineste far... See more
Har kun talt i telefon med salonen og må indrømme ,der skal jeg da ned,så imødekommende og ærlig frisør skall man lede længe efter ,så glæder mig helt vildt til at se hvad vi finder ud af ,så kommer d... See more
Written by the company
Hos Aurbakken kan du være sikker på, at vi går op i økologi ligeså meget som vi går op i dit hår. Vi har fokus på at levere kvalitet under hver behandling.
Skydebanegade 50, 1709, København, Denmark
- kristine@aurbakken.dk
- aurbakken.dk
No recent history of asking for reviews
frisøren der dog ikke klipper hår længere
har kommet i frisøren, siden jeg var knægt, og måtte droppe hjemmeklip, da jeg var i tvivl om min stedmoder klippede mig i øret med vilje. boede dengang i skydebanegade, så prøvede frisøren nede på hjørnet, der blev jeg så klippet af kristine,det varme og gladeste menneske der altid var sød og fantastisk til at klippe hår, og siden hen skæg. hun har altid gode produkter til både skæg og hår. så bliver altid klippet hos aurbakken når det er muligt. og giver hermed de varmeste anbefalinger, hvis andre skulle være i tvivl.
Byens bedste og dejligste frisør
Byens bedste og dejligste frisør . Super dygtig og møder en altid med et smil . Er kunde igennem mange år og altid været tilfreds . Kan anbefales til en hver tid
Fantastisk frisør
Faglig, dygtig, kreativ og altid god til vilde farver og ideer. God til at finde på det, du ikke selv vidste du ville ha’. 🤩
Vender tilbage fordi jeg altid er mere end tilfreds, og så er det jo også skønt med massagestole ved hårvask, kaffe og chokolade og et kæmpe smil og en varm modtagelse.
Mine bedste anbefalinger til Frisør Aurbakken
Lækkert sted og dygtig frisør
Lækkert sted og dygtig frisør. Er kommet der gennem de sidste 13 år hver 5. uge. Kan varmt anbefales. Altid i godt humør og giver god vejledning.
dejlig sted
dejlig sted , dygtig frisør der kan sit kram , kan varmt anbefales
Københavs bedste frisørsalon
Københavs bedste frisørsalon
Hvis man vil top forkæles, så skal man booke tid hos Aurbakken i deres gennemførte online bookingsystem. Når man kommer til salonen bliver man altid modtaget hjerteligt - næsten som en god ven - og får en god snak om dagens behandling. Ved hårvask får man altid skøn hovedbundsmassage mens man sidder i de skønne massagestole.
Mens behandlingen i de behagelige frisørstole finder sted, bliver man forkælet med den bedste kaffe.
Klipning og hårfarvning udføres altid perfekt og man går fra salonen og føler sig lækker og godt behandlet.
Fantastisk søde og dygtige frisører
Fantastisk søde og dygtige frisører. Helt igennem økologiske. Fleksible i forhold til tidsbestillinger. Mega hyggelig butik med fredagsbar 🍹🧃
Kan varmt anbefale Aurbakken 👌🏻
Den dygtigste frisør i København ❤️❤️❤️