Har lige fået min nye bil hos AutoA. Jeg må godt nok sige, jeg har fået en fantastisk service. Kasper fra AutoA kan kun anbefales på det varmeste. Han hjalp med at få vinterdæk til den, undervognsbeha... See more
See what reviewers are saying
VÆRSTE snyder firma nogensinde!! De solgte en bil til min handicappede søn som ikke opfyldte bevilligen, overhovedet. Og de blev ved med at påstå det gjorde den, jeg bad kommunen om at komme med ind o... See more
Udstrakt service er den oplevelse, som vi fra Indkøbsbus-Roskilde har erfaret gennem årene fra køb af Fiat Dukato i 2017 og indtil d.d., hvor vi har fået leveret forskellige smådele hurtigt og uden b... See more
Vi siger tak for handlen. Har købt en brugt bil igennem Autoa. Den havde lidt småting, som vi gerne ville have udbedret. Blev mødt med stor venlighed og forståelse. En helt igennem god oplevelse, m... See more
Super oplevelse
Bedste forhandler i branchen
Bedste forhandler. Holder hvad de lover. Altid en god handel og de sætter sig rigtigt ind i de vi som kundernhar brug for. Kan varmt anbefales herfra
Varm anbefaling af AutoA.
Vi har lige købt 3 stk. Liftvogne indrettet til Taxa.
Jørgen har været en meget stor hjælp gennem hele forløbet og der har kun været stor hjælpsomhed og velvilje de gange vi har ændret på konfigurationerne og indretningen.
Vi står i dag med 3 biler der er indrettet helt efter vores ønsker og krav.
Vi kan derfor Varmt anbefale AutoA.
Står i og skal bruge en Liftvogn, er vores klare anbefaling at kontakte Jørgen ved AutoA
Intet mindre en top service
Intet mindre en top service, jeg skulle erhverve mig en handicapbil og lige fra første henvendelse var servicen i top og bedre end forventet. Undervejs blev jeg godt informeret, der var lidt tvivl i min bevilling til udstyret/indretningen i bilen -Autoa klarede alt kommunikation med kommunen og alt blev klaret. I opbygningen kan jeg se at der er lagt vægt på godt håndværk, dette ses også i de små detaljer. Jeg havde specifikke ønsker til ekstra udstyret i bilen, plus ekstra tilføjelser -Kenneth havde en bil stående på lager proppet med udstyr -mere end ønsket og valgte blev denne bil. De gik hurtigt i gang med ombygningen + montering af ekstra udstyr efter ønske
Bilen blev leveret på min hjemme adresse og den gl. tog de i bytte og kørte retur.
Virkelig høj service
Jeg har købt en super super lækker Ford tourneo af højeste kaliber og lige fra vi ringede til dem og sagde vi ville komme og kigge på bil var de super pro i deres arbejde og blev mødt af et super venligt team... vi fik enda snakket om det flotte gulv de har i deres butik... som jeg vist nok har lavet..
Ej de er virkelige dygtige også her 5 uger efter vi har købt Bilen hvor vi havde nogle små ting som vi ville have rettet der Sendte de en mand med en låne bil Som de lige synede og satte nummerplader på.
Super service og vejledning
Jeg søgte rådgivning omkring leje af minibus, og blev helt overvældte over den gode service og vejledning jeg fik.
Jeg kan klart anbefale Autoa.dk