Gå för guds skull inte hit
Gå för guds skull inte hit. Och absolut inte till Reem Kosto.
Hon har förstört fyra månader av mitt liv. Tid jag aldrig får tillbaka. Eller vänta, fem månader, för det här är inte klart ännu.
Dessutom har hon förstört mina tänder för alltid.
Hon lurade mig att göra fasader, eftersom jag borstat bort tandköttet från mina tandhalsar.
Jag har tandläkarskräck, nämligen. Så jag har borstat för intensivt.
Med fasader skulle jag slippa så många besök hos tandläkaren. Sa hon.
Tyvärr var hon inte kompetent för jobbet. Alls.
En erfaren och kompetent tandläkare måste nu göra om allt från grunden.
Så nu är det dags för tandläkarbesök 14, 15 eller 16. Jag har faktiskt tappat räkningen. För mig som har tandläkarskräck är det här en vakenmardröm.
Fasaderna var för stora, hade fel färg, fel form, satt inte fast så det samlades matrester emellan glappet och orsakade infektion och inflammation och rutten lukt. Hon har till och med använt fel cement att fästa dem med.
Reem Kosto lurade mig och sa att hon bara skulle slipa 0,5 mm på tanden. Vad hon aldrig berättade var att hon skulle slipa dem till små piggar på längden. Det var nog därför hon sa åt mig att blunda under slipningen.
Fö. har kompetent tandläkare konstaterat att hon slipat upp till en millimeter även på ytterskiktet.
Reem Kosto lurade mig på så många sätt, förstörde mina tänder, stal fyra månader av mitt liv (minst), orsakade mig smärta, infektion och inflammation. På grund av inkompetens.
All rädsla, alla nätter, alla dagar hon förstört.
Jag har inte fått en krona i ersättning för mitt fysiska och psykiska lidande - eller för all förlorad arbetstid.
Hon har inte ens bett om ursäkt. Allt detta elände hon orsakat en medmänniska. För 21000 kronor? Hur kan det vara värt det? Hur kan hon ens sova på nätterna?