Zeer betrouwbaar product en goede levering
Zeer betrouwbaar product, levert voor wat ik nu merk hele goede resultaten, en snel bezorgd, zal zeker snel weer meer bestellen
Product was heel snel geleverd. Na eigen gebruik kan ik dit zeker aanraden de werking is haast meteen en helpt zwaar bij het afvallen je vergeet gewoon dat je uberhaupt moet eten!
Zag dit voorbij komen op Tiktok en heb een bestelling geplaatst. Het product is goed verpakt en de instructies zijn duidelijk op de webshop en ik merk al verschil
Top spul dit, dat voor opgesteld en hele goede service echt een aanrader qua alle kanten zowel de artikel zelf als hoe de hele proces is gelopen!!
Hele goede ervaring met hun product. Snel geleverd en makkelijk gebruik
Het werkt geweldig
Ik ben nu 2 maand bezig. Totaal 12 kilo afgevallen ,
Ik denk tot zomer gaat alles heel mooi strak. Het gaat hele goede kant op. Ben super blij met Azentra
Snelle levering, goede communicatie, goede uitleg, altijd bereikbaar.
Snelle service was snel geleverd. Azentrapen werkt goed heel erg tevreden ermee!

Reply from Azentrapen
Echt een aanrader! Bestelling werd veel sneller bezorgd dan verwacht en toen ik vooraf een vraag had over het product, kreeg ik binnen no-time een duidelijk antwoord via de klantenservice. Top service

Reply from Azentrapen
Learn more about other kinds of reviews.