See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bedste fys jeg kender! Kom til Ashraf med skuldergener efter et fald. Blev førhen kastet lidt frem og tilbage i systemet uden at blive taget seriøst. Da jeg møder Ashraf, bliver jeg mødt med professio... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ashraf er altid tilgængelig, smid ham en besked eller giv ham et kald og han har altid et godt råd til dig og bakker det som regel op med noget visuelt materiale, som oftest videoer, som han sender d... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har prøvet mange fysioterapeuter i mit liv, men Ashraf er hel klart en af de bedste jeg har stødt på. Han er forstående, empatisk, tænker holistisk i sin fysioterapi, og er bare rigtig god. Kan va... See more

1. Physical Therapist
  2. Personal Trainer
  3. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Fysioterapi, personlig træning, kostvejledning lokaliseret i København. Erfaring med over 1000 + forskellige patienter, alt fra korsbåndsskader, til diskus prolaps, til menisk skader, til overbelastningsskader.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Med Ashrafs mange års erfaring indenfor…

Med Ashrafs mange års erfaring indenfor feltet, har jeg altid været tryg ved at blive vejledt af ham. Han holder sig altid opdateret på nyeste viden og på den måde er hver af vores genoptræninger med den seneste evidens.
Kan klart anbefales

July 3, 2024

Hej Nabil

Advertisement

Azhtetics er helt fantastisk

Azhtetics er helt fantastisk! Han er super professionel, har en kæmpe viden/erfaring indenfor både træning og fysioterapi. Derudover er han bare rigtig rar og sjov at være sammen med, hvilket gør ham til den perfekte træner/behandler! Kæmpe anbefaling herfra!!

July 22, 2024

Hej Kevin

Rated 5 out of 5 stars

Du finder ikke en mere fremragende

Du finder ikke en mere fremragende fysioterapeut eller personlig træner end Ashraf. Jeg synes, at Ashraf’s tilgang særligt er kendetegnet ved, at han anskuer tingene i det store billede (en holistisk tilgang) og altid er i øjenhøjde. Det er min oplevelse, at Ashraf er meget “menneskelig” og har altid sørget for, at jeg går fra en samtale med ro i maven. Han er videre god til at følge op, selv efter et forløb er overstået, og så svarer han på meget kort tid og deler en masse viden gratis.

Fagligheden er der ikke en finger at sætte på. Har ikke oplevet andre fysioterapeuter/personlige trænere, som har så bred, men samtidig dybdegående erfaring. Han kender sine styrker og udvikler sig løbende både teoretisk og praktisk erfaring indenfor nærmest samtlige områder, som kan bidrage til, at han kan levere den.

Så alle anbefalinger til brug af Ashraf herfra - Og hvis du ikke allerede gør det, så følg ham på de sociale medier, hvor han deler en masse viden ud gratis.

July 1, 2024

Hej FA.