Maya heeft na een goed en persoonlijk contact een kennismaking voorgesteld die door ons beiden werd geaccepteerd. Al bij de eerste ontmoeting bleek het een gouden match te zijn voor ons. We zijn May... See more
Company replied
R.S. Wat een verademing. Na jarenlang zonder succes op datingsites te hebben gezocht, besloot ik om voor een professionele aanpak te kiezen. De aanpak van B-Loved sprak me meteen aan. Na een heel pre... See more
Company replied
Nadat ik mijn review anoniem had geplaatst werd ik continu via whatspp gevallen door dit bedrijf. Mijn review was mild. Ik kan nu niet anders concluderen dat zij onprofessioneel zijn en de privacy van... See more
Company replied
Geen match? Geen betaling! B-Loved biedt als enige in Nederland “No-cure-no-pay” relatiebemiddeling. Met onze betaalbare instapservice kom je laagdrempelig in contact met jouw ideale partner. Geen match? Geen kosten!
Fellenoord 25, 5612AA, Eindhoven, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from B-Loved Nederland
Al bij de eerste ontmoeting bleek het een gouden match te zijn voor ons.
We zijn Maya erg dankbaar voor haar zorgvuldige zoektocht. En prijzen ons heel gelukkig...

R.S.
Wat een verademing. Na jarenlang zonder succes op datingsites te hebben gezocht, besloot ik om voor een professionele aanpak te kiezen. De aanpak van B-Loved sprak me meteen aan. Na een heel prettig persoonlijk intakegesprek zijn de professionals van B-Loved voor mij op zoek gegaan. De match met mijn eerste date voelde meteen heel goed. We zijn nu al ruim 3 maanden samen en heel gelukkig met elkaar. B-lovend, bedankt voor de prettige samenwerking en de perfect match. Ik kan dit iedereen aanraden.

Reply from B-Loved Nederland
Maya en Vanessa, zijn op en top oprechte personen die hun cliënten op de eerste plaats zetten. Ze denken met jou mee en vullen aan waar jij als client nog niet aan hebt gedacht.

Reply from B-Loved Nederland
Vandaag fijn gesprek gehad met Maya, heb nu bewust gekozen voor B-loved vanwege het prijsconcept. Er zal niet onnodig betaald worden alleen voor matches die wederzijds zijn. Hiernaast geen hoge instapfee. Ik hoor graag van jullie wanneer jullie een goede match voor mij hebben gevonden. Laten we er een mooi en liefdevol 2026 van gaan maken.

Reply from B-Loved Nederland
Goed nieuws: jullie hebben het match-werk goed gedaan! Xxxx en ik zijn als een paar pubers voor elkaar gevallen. Wat mij betreft kun je mijn profiel verwijderen of op “niet meer beschikbaar zetten”. Mocht hier in de toekomst toch verandering in komen (wat ik uiteraard niet hoop), dan zal ik weer contact met je opnemen. Dank voor je werkzaamheden.

Reply from B-Loved Nederland
Het intakeproces bij B-loved heb ik als zeer prettig en betrokken ervaren. Er werd echt de tijd genomen om samen te kijken wat voor mij verstandig en passend is. Een van de medewerkers gaf me op een respectvolle maar duidelijke manier advies, en onderbouwde waarom bepaalde ideeën of keuzes van mij minder goed bij me pasten. Daar heb ik dankbaar naar geluisterd. Inmiddels is mijn profiel aangemaakt en kijk ik met veel enthousiasme uit naar de matches die gaan komen. Ik heb er alle vertrouwen in!

Goede communicatie ben tevreden
Lieve mensen
Ik kreeg een mail om me 'kosteloos en vrijblijvend' te melden op basis van een profiel dat ik ongevraagd toestuurd kreeg.
Ik vulde het template in met persoonlijke gegevens, omschrijving en zo: informatie die je niet zomaar prijsgeeft.
Na 'verzenden' ontving ik meteen een e-mail: of ik eerst maar even wilde betalen!!!!
Kortom: B-loved is niet eerlijk over haar bedoelingen.
______________________________________________
Inmiddels heeft B-loved gereageerd. Ze zeggen dat het een procedureel foutje was. Tja: ik kan niet beoordelen hoe andere procedures bij B-loved verlopen. In mijn geval was het in ieder geval niet fraai.
Ik zou zeggen: B-loved, leer van deze omissie en laat het niet weer gebeuren!

Reply from B-Loved Nederland
Het was natuurlijk nog maar 1 telefoontje, maar dit was relaxed. Er was ook genoeg tijd voor vragen.
Nu de inschrijving! Ik kijk er naar uit.

Reply from B-Loved Nederland
Wij zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van B-Loved. Dankzij de persoonlijke aanpak en betrokkenheid hebben wij elkaar gevonden. Vanaf het eerste gesprek voelden we ons begrepen, Vanessa en Maya namen de tijd om te luisteren naar onze wensen en verwachtingen, en wisten daardoor een perfecte match te maken.
Ook het No-Cure-No-Pay principe sprak ons beide aan.
Wij hebben elkaar inmiddels beter leren kennen en voelen dat dit iets heel bijzonders is. Zonder hun begeleiding was dit waarschijnlijk nooit gebeurd. We raden B-Loved daarom ook zeker aan als je op zoek bent naar een serieuze en liefdevolle relatie.
Groetjes A en G.
Ik reageerde op een advertentie maar de consulent was niet bereid informatie te verschaffen omdat dat haar tijd en dus geld zou kosten. Een vreemde gang van zaken, weinig empathisch en alleen op de eigen omzet gericht.

Reply from B-Loved Nederland
Ik vond het een fijne ervaring. Het gesprek met Maya was erg verhelderend, open en vooral duidelijk. Voelde mij erg op mijn gemak. De eerste indruk is natuurlijk het beste. Het leek of ik met een goede vriendin onder het genot van een kopje koffie een diep gesprek voerde.

Reply from B-Loved Nederland
Ik vond het gesprek gewoon eerlijk en gezellig. Het voelde meer als een leuk gesprek dan een sollicitatie, en dat vond ik super want ik heb ervaring met andere bureaus.
Ik kreeg ook meteen duidelijk wat ik kan verwachten, geen vage beloftes, dat voelde goed. Ik woon in het buitenland dus ik ga voor No-Cure-No-Pay Gold want dan matchen ze internationaal met fotos.

Reply from B-Loved Nederland
Ik was blij met hun persoonlijke en professionele benadering! Ze doen wat ze beloven! Dankzij hun nieuwe inzichten heb ik nu de perfecte match!

Reply from B-Loved Nederland
Goed persoonlijk contact. Bij vragen snel een reactie.
Zijn serieus bezig met het zoeken naar een match.
Prettige en vriendelijke medewerkers.
Al met al zeer tevreden over dit bureau.
Zeer professioneel bureau.
Goed geluisterd naar mijn wensen en alleen serieuze voorstellen.
Alle vertrouwen in!!!
Spannend....
Ik ben van begin af aan vriendelijk en professioneel geholpen. De profielschets komt precies overeen met wat ik zoek! Ik heb nu een eerste positieve potentiële afspraak binnen xy dagen.
Learn more about other kinds of reviews.