Badges en patches Reviews 4

3.8

Company details

1. Embroidery Service

Written by the company

Geborduurde, geweven, bedrukte en com- badges/patches

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Erg nette patches

Erg nette patches geleverd gekregen. Ons logo is mooi omgezet en erg fijn geborduurd. Prettig om een foto van de sample te mogen ontvangen voordat de batch definitief in productie gaat. Glow in de dark gare is een gimmick, maar daar zou ik geen tweede keer voor kiezen.

September 27, 2023

Reply from Badges en patches

Dank u vriendelijk voor een mooie review. Wij zijn gelukkig als u het ook bent.

Rated 1 out of 5 stars

Geghost

We hebben een verschrikkelijke misdruk van ze ontvangen, waarna we van de klantenservice een korting aangeboden kregen. Vervolgens nooit meer wat van ze gehoord, ook een nieuwe aanvraag werd genegeerd. En telefonisch zijn ze niet bereikbaar

May 2, 2022

Geachte mevrouw van Vuuren,

Allereerst mijn oprechte excuses voor een vervelende ervaring. Als er vervelende ervaringen zijn, dan hoor ik dat natuurlijk graag zelf en dan lossen wij het altijd op.

Ik kan u echter niet vinden in ons bestand. En ik vermoed dan ook dat u heeft besteld bij een collega of eigenlijk concurrent, badges-patches.nl (ze hebben in 2017 de domeinnaam badges-patches.nl aangeschaft terwijl wij al sinds 2012 badgesenpatches.nl zijn)

Natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens wat mis, maar wij gaan niet zo met een klacht om. Als iemand wel zo met een klacht is omgegaan verdient die persoon het niet om bij ons te werken. Wij doen ons uiterste best om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Wanneer iemand een klacht heeft en wij weten hier niets van, dan wordt dat echter lastig.
Mocht uw klacht echt met betrekking tot ons werk zijn en heeft u misschien onder een andere naam zaken met ons gedaan, bied ik bij deze mijn oprechte excuses aan en wil ik het alsnog graag oplossen. Laat dan even weten met welk mail adres u contact met ons heeft gehad en wanneer dit is geweest.

Ik vermoed echter, ook omdat u spreekt over slechte contact mogelijkheden terwijl u ons telefonisch, via whatsapp, per mail en chat kunt bereiken, dat u over een collega spreekt. De kans is groot dat het gaat over badges-patches en niet badgesenpatches.nl

Wij krijgen vaak klachten over badges-patches.nl en worden regelmatig gebeld met vragen die niet over orders bij ons gaan. Helaas heeft deze mijnheer of mevrouw een aantal jaren geleden een domeinnaam in gebruik genomen die erg lijkt op die van ons. Wij hebben wel eens een factuur gezien, waar zelfs badges en patches op vermeld stond. Ik doe de aanname en hoop dat dit na mijn schrijven aan hen niet meer is voorgekomen. Maar het is wel vervelend als wij met deze firma worden verward. Vooral omdat het altijd negatief is. Wij hebben de SIDN gevraag om arbitrage en hopen dat dit binnekort wordt opgelost.

Ik hoop van u te horen als het wel over ons ging.
Het beste is deborduurshop@gmail.com dan komt het niet in de spam terecht.
Met heel hartelijke groet,
Ronald

Rated 1 out of 5 stars

een hoop juridische spelletjes... waarom?

mijn ervaring met dit bedrijf is dat er teveel kleine lettertjes in de "vrijblijvende" offerte staan. een voorbeeld; die bedragen in de offerte worden in euro uitgedrukt. vervolgens staat er onderaan de offerte dat de bedragen EXCLUSIEF btw zijn. in plaats van volledig transparant te zijn kiest men ervoor om zoiets cruciaals onderaan een offerte te melden. wat ik ook vreemd vind is dat de zogenaamde "vrijblijvende" offerte vermeld dat "als de offerte word geaccepteerd" zonder specifiek te vermelden WAT juridisch gezien voldoet aan: "geaccepteerd".

het zou allemaal best zo kunnen zijn dat het hele gedoe juridisch "waterdicht" zit maar ik vind het allemaal erg vreemd dat dit bedrijf voor zo'n weg gekozen heeft. sowieso is een "vrijblijvende" offerte met daarin de woorden "en accepteerd men daarbij de algemene voorwaarden" al een slinkse valkuil die meteen de klant vast grijpt en in een juridisch spel probeert te trekken.

waarom kan een bedrijf niet gewoon transparant zijn en duidelijke, simpele afspraken maken over wat het gaat kosten zonder allerlei juridische valkuilen?

en wat ik ook vreemd vind is dat men 8,95 ( OOK EXCLUSIEF BTW ) vraagt voor het verzenden van een paar patches die makkelijk in een envelop kunnen die vervolgens in de brievenbus kan. kijk, als men een hele doos vol wil hebben met patches, tja dan is zo'n bedrag nog iets te begrijpen. maar voor vier luttele patches? dat vind ik belachelijk.

laat het duidelijk zijn; ik probeer niet door middel van deze review de klanten weg te nemen. ik probeer slechts de feiten te representeren zodat men weet waar men aan begint.

over het algemeen adviseer ik iedereen om niet in zee te gaan met een bedrijf die allerlei juridische spelletjes aan je jas wil knopen met vage taal en kleine lettertjes.

hoe moeilijk is het om als bedrijf duidelijk een prijs af te spreken, men betaald die prijs en klaar is Kees. vervolgens worden de badges gemaakt en is de klant tevreden. iedereen blij toch?

en dan komt er ook nog eens bij dat er "3% korting is wanneer men vooruit betaald"..... wat is dat voor een vreemde tactiek? waarom niet gewoon zeggen: "dit kost het; klaar".

blijkbaar kan dit bedrijf niet direct simpele zaken doen. jammer.

December 18, 2019

Reply from Badges en patches

21-10-2024; U was nooit klant bij ons, u reageert niet op mail via trustpilot, of op onderstaande oude reactie. En dus staat hier 1 ster. Vindt u dat echt correct voor enkel een offerte?
______
Het spijt mij, dat u een klacht heeft over een offerte. En ik begrijp uw gevoel.

Wij hebben na al die jaren (sinds 1996) ervaringen opgedaan die er voor hebben gezorgd dat onze processen en procedures zowel voor u als klant, alsmede voor ons als leverancier zo dicht mogelijk worden gebouwd. Voor u en voor ons. Helaas is dat nodig. Onze klanten vergissen zich wel eens en wij ook. En dan is het prettig als alles goed is vastgelegd.

Wij proberen dat ook zo transparant mogelijk te doen. De belangrijke text staat in rood en oranje vermeld, op de websites, in alle correspondentie, mail offertes etc. U spreekt van "teveel kleine lettertjes", maar alles staat nagenoeg in het zelfde lettertype en d.m.v. kleur en vette tekst, wijzen wij op de belangrijke zaken die wellicht overheen gelezen kunnen worden. Net als overal, gaat u bij akkoord op de offerte, akkoord met de voorwaarden genoemd in de offerte en er is een link in de offerte (net als meerdere links op onze sites en in de mail, naar de algemene voorwaarden. Wanneer u mij laat weten hoe dit nog duidelijker kan, hoor ik het graag.

Ook m.b.t. offertes. Wij bieden offertes inderdaad ex btw aan omdat wij voornamelijk b2b zaken doen. U bent als consument ook welkom en wanneer u dat aangeeft tijdens de correspondentie zodat wij weten dat u consument bent, ontvangt u een offerte inclusief btw.

Wij boden niet alleen 3% korting bij vooruit betalen, maar wij bieden meerdere betaal mogelijkheden. Bij vooruit betalen boden wij inderdaad ook 3% korting omdat ons dit veel tijd scheelt, wij meteen weer kunnen investeren en geen herinneringen e.d. hoeven te sturen. Dat vonden wij erg prettig en daarmee beloonden wij de klanten die daar gebruik van wensten te maken. (meer dan 90%)

Jammer dat u dit niet waardeert maar dat kan natuurlijk. Wij zijn daar trouwens vanaf gestapt. Wij hadden de keuze om net als alles en iedereen duurder te worden, of de 3% korting regel te schrappen. Wij hebben voor dat laatste gekozen. (helaas moesten wij in 2024 weer een beetje duurder worden omdat alles weer duurder was geworden. Sorry)

Wij willen het allerliefste dat iedereen een goede ervaring heeft. Wij hebben geen enkele reden om u niet goed van dienst te zijn. Maar de processen en procedures kunnen we helaas niet wijzigen vanwege 1 klacht. Die blijken gewoon heel erg goed te werken en noodzakelijk te zijn. De meeste mensen waarderen die duidelijkheid en transparantie gelukkig ook. Wij willen graag leren van onze fouten en kritiek is uitermate welkom, maar de processen en procedures waren al een les. Daarom zijn ze er.

Wel heel jammer dat u 1 ster geeft omdat u onze processen en procedures niet goed vindt en tegen een korting van 3% bij vooruit betalen bent. En ja, ook de verzendkosten rekenen wij ex btw. Want dat hoort zo op een b2b factuur. (dat doet niet iedereen en weet niet iedereen, maar het is wel zo)
1 ster is wel heel erg zwaar bestraft enkel vanwege een offerte.

Het product, de service, de kennis en de dienst daar geeft u niets voor. Dat kan ook niet want u bent tenslotte nooit klant van ons geworden. Voor zover ik kan zien tenministe, heeft u geen gebruik gemaakt van de offerte. Het staat u ook vrij om geen gebruik te maken van een offerte. Die is namelijk echt gratis en vrijblijvend.

We doen ons uiterste best om het iedereen naar de zin te maken, maar soms is dat niet mogelijk. En dat spijt mij zeer. Natuurlijk vinden wij onszelf de meest kundige en beste borduurder van Nederland en omstreken, maar gelukkig hebben wij ook hele kundige collega’s die weer anders werken. En dat is goed. Wij zijn blij met collega’s, waar wij zelfs vaak mee samen werken. Ik hoop dat u ergens anders wel bent geslaagd, waar u de offerte prettiger heeft gevonden.

Met heel hartelijke groet,
Ronald
i.o.v. De Borduurshop BV

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look