Snel en goed door Marieke geholpen
Snel en goed door Marieke geholpen. Goed voorgelicht en precies ontvangen wat ik wilde. Ik had hier ook de reviews gelezen en besloot vanwege de reacties op de reviews naar badgesenpatches.nl te gaan.
Geborduurde, geweven, bedrukte en com- badges/patches
Virulyweg 29-g, 7602 RG, Almelo, Netherlands
Erg nette patches geleverd gekregen. Ons logo is mooi omgezet en erg fijn geborduurd. Prettig om een foto van de sample te mogen ontvangen voordat de batch definitief in productie gaat. Glow in de dark gare is een gimmick, maar daar zou ik geen tweede keer voor kiezen.

Reply from Badges en patches
We hebben een verschrikkelijke misdruk van ze ontvangen, waarna we van de klantenservice een korting aangeboden kregen. Vervolgens nooit meer wat van ze gehoord, ook een nieuwe aanvraag werd genegeerd. En telefonisch zijn ze niet bereikbaar

Reply from Badges en patches
mijn ervaring met dit bedrijf is dat er teveel kleine lettertjes in de "vrijblijvende" offerte staan. een voorbeeld; die bedragen in de offerte worden in euro uitgedrukt. vervolgens staat er onderaan de offerte dat de bedragen EXCLUSIEF btw zijn. in plaats van volledig transparant te zijn kiest men ervoor om zoiets cruciaals onderaan een offerte te melden. wat ik ook vreemd vind is dat de zogenaamde "vrijblijvende" offerte vermeld dat "als de offerte word geaccepteerd" zonder specifiek te vermelden WAT juridisch gezien voldoet aan: "geaccepteerd".
het zou allemaal best zo kunnen zijn dat het hele gedoe juridisch "waterdicht" zit maar ik vind het allemaal erg vreemd dat dit bedrijf voor zo'n weg gekozen heeft. sowieso is een "vrijblijvende" offerte met daarin de woorden "en accepteerd men daarbij de algemene voorwaarden" al een slinkse valkuil die meteen de klant vast grijpt en in een juridisch spel probeert te trekken.
waarom kan een bedrijf niet gewoon transparant zijn en duidelijke, simpele afspraken maken over wat het gaat kosten zonder allerlei juridische valkuilen?
en wat ik ook vreemd vind is dat men 8,95 ( OOK EXCLUSIEF BTW ) vraagt voor het verzenden van een paar patches die makkelijk in een envelop kunnen die vervolgens in de brievenbus kan. kijk, als men een hele doos vol wil hebben met patches, tja dan is zo'n bedrag nog iets te begrijpen. maar voor vier luttele patches? dat vind ik belachelijk.
laat het duidelijk zijn; ik probeer niet door middel van deze review de klanten weg te nemen. ik probeer slechts de feiten te representeren zodat men weet waar men aan begint.
over het algemeen adviseer ik iedereen om niet in zee te gaan met een bedrijf die allerlei juridische spelletjes aan je jas wil knopen met vage taal en kleine lettertjes.
hoe moeilijk is het om als bedrijf duidelijk een prijs af te spreken, men betaald die prijs en klaar is Kees. vervolgens worden de badges gemaakt en is de klant tevreden. iedereen blij toch?
en dan komt er ook nog eens bij dat er "3% korting is wanneer men vooruit betaald"..... wat is dat voor een vreemde tactiek? waarom niet gewoon zeggen: "dit kost het; klaar".
blijkbaar kan dit bedrijf niet direct simpele zaken doen. jammer.

Reply from Badges en patches
Learn more about other kinds of reviews.