Fantastisk kurs lärare, mycket humor mycket fika hah. Hade inte klagat om kursen var någon dag längre även att man blir helt slut :p tack Kjell och Erik ;)
Company replied
Superrolig utbildning! Kjell är en generös person och har en underbar pedagogik som han blandar med humor, fakta och egna erfarenheter. Massa roliga stories och anekdoter. De praktiska momenten v... See more
Company replied
Jag är mycket nöjd med kursen och tycker att det var ett bra upplägg på dom olika delarna. Stort + till dom trevliga och hjälpsamma kurslärarna. Boendet på chapman var dock lite tråkigt.
Company replied
Basic safety ger utbildningar inom sjösäkerhet och arbetsmiljö. Vi ger både öppna kurser i våra lokaler och företagsanpassade kurser på er arbetsplats. Välkomna att kontakta oss för att planera er nästa utbildning!
Bryggavägen 133, 178 31, Ekerö, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Basicsafety
Jättetrevlig kurs! Bra lokaler, bra innehåll och bra och trevliga kursledare. Rekommenderas!

Reply from Basicsafety
Bra mat, hur mycket fika som helst. Bra lärare, kursen gick fort. Hade jätte roligt! Kjell ser verkligen till att lösa allt man kan tänka sig behöva. Riktigt bra helt enkelt!

Reply from Basicsafety
Basic Safety följer ett curriculum globlat och ska i teorin/praktiken vara lika överallt i alla länder. Träningsutrustningen hos Kjell och hans instruktörer håller hög standard och genomförs i bra lokaler. Kan rekommenderas! // Mats

Reply from Basicsafety
De praktiska momenten var ju helt hysteriskt roliga 😂
Jag är så tacksam för den veckan och alla skratten med deltagarna!

Reply from Basicsafety
Kursen var väldigt bra. Blev aldrig långtråkigt som vissa kurser kan vara. Jag lärde mig mycket nytt som jag inte bara kan ha användning av i arbetslivet. Stort tack till Kjell!

Reply from Basicsafety
En mycket bra kurs i en fantastisk miljö. Kan varmt rekommendera detta företag om ni söker en bra utbildning.

Reply from Basicsafety
Kjell på Basic Safety levererar fantastisk kunskap i en enastående miljö.
Denna kursanordnare kommer jag att rekommendera varmt.
Med vänlig hälsning,
Mathias Jansson

Reply from Basicsafety
Bra! Informativt, det praktiska va jättekul och väl genomfört.
Kjell va underbar att ha att göra med.
Nä tummen upp!

Reply from Basicsafety
Mycket kompetent och underhållande kursledare, vilket gjorde att jag inte fick en chans att slöa till och det var bra. Dagen gick fort.

Reply from Basicsafety
Bra upplägg med en komprimerad dag. Mycket bra innehåll med många verkliga exempel som ger tankeställare. Mycket bra praktiska inslag som ger praktisk erfarenhet ifall något skulle hända men också verktyg för att förebygga så det inte händer.
Hela kursen leds av en utmärkt instruktör som varvar teori med verkliga exempel.

Reply from Basicsafety
Intressant dag. Testet av överlevnadsdräkt var mycket givande

Reply from Basicsafety
Basic Safety utbildningen med Kjell Johansson var mycket lyckad. Jag såg fram emot alla dem praktiska övningarna med Kjell för han är en toppen ledare på alla sätt.
Jag rekommenderar BasicSafety.se i allra högsta grad,

Reply from Basicsafety
Bra föreläsare som gick igen det mesta och det viktigaste med säkerhet.

Reply from Basicsafety
Bra att kursen är komprimerad till en dag även om den är lång. Det känns vettigt också att variera innehållet lite efter vad som är i ropet och ligger i tiden. Bra mat.

Reply from Basicsafety
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.