Fantastisk kurs lärare, mycket humor mycket fika hah. Hade inte klagat om kursen var någon dag längre även att man blir helt slut :p tack Kjell och Erik ;)
Company replied
Basic Safety följer ett curriculum globlat och ska i teorin/praktiken vara lika överallt i alla länder. Träningsutrustningen hos Kjell och hans instruktörer håller hög standard och genomförs i bra lok... See more
Company replied
Superrolig utbildning! Kjell är en generös person och har en underbar pedagogik som han blandar med humor, fakta och egna erfarenheter. Massa roliga stories och anekdoter. De praktiska momenten v... See more
Company replied
Jag är mycket nöjd med kursen och tycker att det var ett bra upplägg på dom olika delarna. Stort + till dom trevliga och hjälpsamma kurslärarna. Boendet på chapman var dock lite tråkigt.
Company replied
Basic safety ger utbildningar inom sjösäkerhet och arbetsmiljö. Vi ger både öppna kurser i våra lokaler och företagsanpassade kurser på er arbetsplats. Välkomna att kontakta oss för att planera er nästa utbildning!
Bryggavägen 133, 178 31, Ekerö, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Utbildaren var väldigt trovärdig och tydlig.

kursen var intressant och lärorik. MVH Freddie

Reply from Basicsafety
Hej .Han som sätter ihop kursen har en uppfattning att alla fiskeföretag består av att man är en 3-4 man ombord.Det visar vilken skev uppfattning myndigheter har om fisket i sverige.De flesta är väl ensamfiskare vill jag tro.mvh Anders

Reply from Basicsafety
Intressant kurs. Bra med mycket bensträckare för oss som inte är vana att sitta still.

Reply from Basicsafety
Bra kurs med nytt och fräsch kursmaterial.
Fins så man kan bo kvar. Bra boende på ett nytt renoverad hostel mitt i stan.
Brandövningar på Rosersberg med bra övningar!
Rekommenderar starkt att ta Basic Safety kurs här.

Reply from Basicsafety
Väldigt nöjd med säkerhetskursen, mycket bra upplägg
Utmärkt kurs med en kunnig instruktör i en härlig lokal. Rekommenderas !
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.