See what reviewers are saying
Yderst tiltalende og kompetent rygkirurg! Jeg mødte først Baskaran til min rygoperation, og alene det store, dejlige smil, jeg blev mødt med, gjorde mig helt rolig og tryg. 😁 Jeg mærkede bedring... See more
Jeg havde brug for en speciallægeerklæring i forbindelse med vurdering af følger efter en hjernerystelse, og jeg kan varmt anbefale neurokirurg Baskaran. Jeg oplevede Baskaran som meget imødekomme... See more
Written by the company
Jeg er speciallæge i neurokirurgi, uddannet fra Aarhus Universitet og speciallæge på Aarhus Universitetshospital. Som seniorpartner og medejer af AROS Privathospital i Aarhus tilbyder jeg højt specialiseret behandling og udarbejdelse af speciallægeerklæringer for patienter med neurokirurgiske problemstillinger. Jeg har mere end 10 års erfaring og arbejder med både private patienter og henviste patienter fra forsikringsselskaber, kommuner og advokater. På AROS Privathospital tilbyder jeg bl.a. mikrokirurgiske rygoperationer ved diskusprolaps og spinalstenose samt botoxbehandling for kroniske smerter i hoved og nakke. Jeg har særlig ekspertise inden for minimalt invasiv kirurgi og rekonstruktiv kraniekirurgi. Jeg udarbejder også speciallægeerklæringer ved fx hjernerystelse (postcommotionelt syndrom), piskesmæld (WAD), ryg- og nakkeskader samt følger efter ulykker og traumer. Du får en grundig undersøgelse, en klar vurdering og en rettidig erklæring med høj faglig kvalitet. Konsultationer tilbydes både fysisk og online. Jeg vægter kort ventetid, tilgængelighed og tryghed i hele patientforløbet. Mit mål er at give dig en behandling og vurdering, der er præcis, kompetent og respektfuld. Læs mere eller book en tid på www.arosph.dk eller via min profil på AROS Privathospital: https://arosph.dk/vores-specialer/hjerne-og-rygkirurgi. Skriv gerne en anmeldelse, hvis du har været til behandling eller fået udarbejdet en speciallægeerklæring – din feedback er vigtig og hjælper andre patienter med at finde tryg og kompetent hjælp.
No recent history of asking for reviews
Jeg havde brug for lægeerklæring
Jeg oplevede Baskaran som meget imødekommende, venlig, fagligt kompetent og medmenneskelig. Han skabte en rolig og tryg atmosfære, lyttede opmærksomt og gennemgik hele mit sygdomsforløb grundigt og sagligt. Jeg følte mig både hørt og taget alvorligt gennem hele konsultationen.
Den efterfølgende speciallægeerklæring var velformuleret, overskuelig og gav en god opsummering af mit sygdomsforløb og mine udfordringer.
Jeg er meget tilfreds med både konsultationen og den efterfølgende attest og kan varmt anbefale Baskaran til andre.
Mit besøg hos Baskaran var en god…
Mit besøg hos Baskaran var en god oplevelse.. Meget imødekommende og medmenneskelig og velforberedt..
Grundig undersøgelse, med smil på læben.. humoristisk☺️
Gerdt
Super flink læge.
Har via forsikringsselskab været…
Har via forsikringsselskab været henvist til Baskaran med henblik på en speciallægeerklæring af skader efter en cykelulykke.
En meget grundig og saglig gennemgang af forløbet og status. Følte mig set, hørt og forstået, de bedste anbefalinger herfra.
Meget positiv oplevelse hos Baskaran
Meget positiv oplevelse hos Baskaran. Han var både fagligt dygtig, forstående og behandlede mig med stor respekt. Jeg følte mig hørt og godt taget imod fra start til slut. En virkelig behagelig og kompetent læge, som jeg klart kan anbefale.
Fantastisk oplevelse
Hej
Jeg har været hos Baskaran, og min oplevelse hos ham har været mega god. Han er rigtig flink og professionel. Man kan mærke at han har en masse passion for hans arbejde.
Vh Avraz
Meget imødekomme og venlig mand og han…
Meget imødekomme og venlig mand og han er også meget grundigt i undersøgelsen. Har været der pga af brud på nakken for godt et år siden kan kun varmt anbefale ham
Jeg havde en meget god og tillidsfuld…
Jeg havde en meget god og tillidsfuld oplevelse i mødet med Baskaran. Jeg har været meget sårbar efter en ulykke. Så at møde en varm og behagelig læge som Baskaran var trygt og roligt. Jeg følte han var meget lyttende og rar med god øjenkontakt og gav sig god tid. Fagligt og personligt kan jeg varmt anbefale ham . Meget taknemmelig for at møde en sympatisk Speciallæge . Mvh Lotte
Kompetent læge
Jeg har været hos Baskaran for at lave en speciallæge erklæring. Han er meget behalig og yderst kompetent læge.
Forsikringsselskabet har henvist mig…
Forsikringsselskabet har henvist mig til Baskaran, med henblik på en speciallægeerklæring af skade efter fald. Baskaran er en meget behagelig læge, som udfører sit arbejde grundigt. Jeg kan varmt anbefale ham.
Grethe Perk Kristensen
Flink og proffesionel fyr
Flink og proffesionel fyr. Der var styr på tingene, hele vejen igennem mit besøg.
Jeg var forbi Baskerlandet og få lavet…
Jeg var forbi Baskerlandet og få lavet en speciallæge erklæring, og mod alt forventning forgik det meget behageligt og forståeligt.
Han er meget dygtig til sit arbejde, og lytter godt efter. Følte han kom ind på alle de punkter der var.
God oplevelse
God oplevelse. Meget kompetent og speciallæge. Fik viden om mit helbred som jeg ikke vidste og der blev brugt god tid på at forklare og undersøge mig. Kan klart anbefale valg af denne speciallæge. Mvh Lone
Jeg var forbi Baskaran i forbindelse… Speciallægeerklæring
Jeg var forbi Baskaran i forbindelse med udarbejdelsen af min speciallægeerklæring. Her blev jeg taget fantastisk godt imod af en læge, der lyttede til mig, var nærværende og spurgte ind. En rigtig behagelig oplevelse! Tak!
Super kompetent
Super kompetent, opsøgende og favnende. Jeg har fået udarbejdet en speciallægeerklæring via forsikring, hvor jeg var igennem en grundig og behagelig undersøgelse. Jeg følte mig set, hørt og taget seriøst.
Saglighed, grundighed og ordentlighed
Har via forsikringsselskab været henvist til Baskaran med henblik på en speciallægeerklæring af skader efter en trafikulykke.
En meget kompetent og saglig gennemgang af forløbet og status. Følte mig set, hørt og forstået, de bedste anbefalinger herfra.
Yderst behagelig lægekonsultation som…
Yderst behagelig lægekonsultation som sætter patienten i fokus. Giver patienten tid og ro til at forklare og stiller gerne samme spørgsmål på flere forskellige måder så man kan få det forklaret rigtigt tilbage.
Kan kun give den bedste anbefaling
En behagelig og meget respektfuld undersøgelse.
Baskaran er meget kompetent, han er rolig, respektfuld, ansvarlig og meget faglig dygtig.
Jeg følte mig tryg i den tid vi brugte sammen om at tale om mig forløb og undersøgelsen. Det var virkelig rart at møde et menneske med så stor viden.
God oplevelse
Han var meget grundig omkring hvad han havde brug for at vide, og meget behagelig og professionel at snakke med