1. Decoration and Interior Design Store
  3. Handicrafts Wholesaler
  4. Home Goods Store
  5. Kitchen Furniture Store

Written by the company

Bastant er et dansk designfirma, der producerer brugskunst i højeste kvalitet. Vores designs er smukke, enkle og tidløse og emmer af luksus og æstetik med det lækre valg af rene naturmaterialer. Bastants første og mest kendte design er den unikke køkkenrulleholder i messing, som netop er udsprunget af drømmen om en “bastant” køkkenrulleholder på markedet, der kan gøre sit arbejde meget bedre end blot at holde en køkkenrulle - nemlig både at se æstetisk ud, at kunne betjenes uden følelsen af “daller” og ikke mindst at kunne betjenes med én hånd uden at vælte! Man oplever tydeligt følelsen af tyngde og robusthed bare at kigge køkkenrulleholderen, og det er en fornøjelse også at håndtere den enten ved brug, eller når den skal flyttes rundt. Den ligger simpelthen bare godt i hånden, og man bliver draget af at kigge på den smukke messing og geniale udformning. Bastant Design er resultatet af en mangeårig drøm om at skabe smukke designs til hjemmet i ægte naturmessing. Bastant Design udvikler og producerer lækkert interiør i nordisk stil og rene materialer. Vores rejse begyndte med designet til vores populære køkkenrulleholder, hvis udtryk er unikt og smukt og netop opnår sin høje standard ved at være udformet i ægte naturmessing. Sidenhen har vi udviklet flere designs til hjemmet - og der er hele tiden nye på vej. Vi producerer alt i hånden på en lokal, dansk smedefabrik. Og materialerne er selvfølgelig rene og ægte. Hos os finder du ikke dårlig messinglak eller giftig coating på billige materialer. Hos os får du et rent naturprodukt i gennemført ægte materialer! Vores kerneværdi er netop at producere tidløse, holdbare og smukke design i rene naturmaterialer. Designs, der er skabt til at holde år efter år, så den enkeltes forbrug reduceres ved at investere i et holdbart kvalitetsprodukt. Vi går ind for princippet om lokal, håndlavet produktion i en tid, hvor vi skal værne om det globale netop ved at være mere lokal. Dét kalder vi bæredygtighed uden at gå på kompromis med funktionalitet, kvalitet og æstetik!

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Advertisement
Show reviews in all languages. (91 reviews)

Take a closer look