Battre Halsa Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Efter att jag fyllt i något, som såg ut som en oskyldig hälsoenkät, skickar företaget en fullständigt värdelös hälso-bedömning., samt en faktura på 999 kr. Jag försöker kontakta företaget för att best... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst, fyllde i om min hälsa 2024 och har sen före jul fått fakturor , inkassohot , rabatterbjudanden om jag betalar fakturan, har aldrig gått med på nåt avtal som binder mig , sparar alla mail i... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jag har också haft kontakt med detta företagJag skrev på så många ställen jag kunde att jag inte tänker betala. Jag kontaktade KO, som sa att dom kände igen namnet. Sedan hade jag is i magen när hot... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fick allmänna råd typ ” motionera & ät grönsaker ” Faktura på 789:- som jag betalade efter påtryckning :hot om inkasso och ny faktura på 999:- som jag dumt nog betalade (för att bli av med dom) men få... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

55 reviews in the last 12 months

Write a review

Bluff och lurendrejeri!

Jag fyllde i, dumt nog, en hälsoprofil på nätet, i tron att det var gratis eftersom det inte framgick över huvud taget att det skulle kosta. Sen fick jag en totalt meningslös och intetsägande "hälsoplan" och en faktura på nästan 1000 kronor. Och inget svar när jag har försökt bestrida fakturan, bara en massa påminnelser.

September 1, 2025

Betalade för varan 18/8

Betalade för varan 18/8 . Ser i mitt bankkonto att betalningen är gjord. Får upprepade mejl om obetald faktura. När jag klickar på knappen betala nu står det att betalningen är genomförd. Skrev upprepade ggr igår att fakturan var betald försökte skicka med konto utdraget men vet inte om jag lyckades. Idag är hemsidan nedsläckt!! om de hör av sig igen blir det svårt för då kan man inte skriva till dem!

August 19, 2025

BLUFFFÖRETAG

BLUFFFÖRETAG! Håller med alla föregående. Gjorde en hälsprofil utan information om betalning. Gå inte in på sidan!

August 31, 2025

Varning!!

Håller med föregående omdömen. Jag klickade på en länk - kolla din egentliga ålder, fanns inget om att det kostade pengar men faktura kom med mejl direkt plus någon larvig sk hälsoplan (AI) som jag inte ens öppnat utan kastade direkt. Kollar man på hemsidan ser man att det står att det kostar längst ner på sidan vilken inte syns om man gör det på mobilen så gjort enbart för att luras.
Det var då mer än två veckor kvar tills löning och betalningen skulle vara inne före det så fick ta från matkontot och så får jag vara utan mat tills jag får lön.. Tack för det :(
Så himla tråkigt att det bara går ut på att lura folk överallt.

August 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Man skulle fylla i nån hälsogrej på…

Man skulle fylla i nån hälsogrej på nätet men jag började men jag klicka bort det men nu kommet det en faktura på nästa 1000kr som jag ska betala Jag har mailat flera gånger Men inte fått svar det är en blufffirma ska anmäla dom till konsumentverket!

August 26, 2025

Håller helt med föregående

Håller helt med föregående. Rent lurendrejeri. Jag godkände inte ens villkoren utan stängde ner tjänsten. Nu skickar de påminnelser hela tiden. Jag sade också upp,via mail,inom ångerrätten 14 dagar. Ungen respons. Funderar på att polisanmäla. Anna-Lena Karlsson

August 26, 2025

Lurendrejeri

Ingen support alls, går inte att komma i kontakt med företaget.
Ett missförstånd och ouppmärksamhet från min sida betydde en räkning på ca 1000 kr.
Se upp med detta företag och klicka inte i någonting utan att läsa igenom allt noggrant innan.
En dålig AI rapport för 1000 kr känns som rena lurendrejeriet!

August 25, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look