Super godt produkt!
Købte maskinen til min mor og hun er super glad for at bruge den. Super godt produkt!
BeautySculp massageapparat - meget værdi for pengene
Jeg har nu haft min BeautySculp Massageapparat i 3 uger, og jeg bruger den hver aften inden sengetid. Jeg er super glad for det, og kvalitet er i top. Den masserer virkelig godt, og kvaliteten er god. At den er trådløs, modsat andre, gør den nem at bruge i sofaen eller sengen. Hurtig levering og god indpakning. Kan anbefales.
Jeg gav den en chance
Jeg gav den en chance, da jeg var ked af mor-maven og der var kommet lidt appelsinhud på mine baglår. Har nu brugt den i 5 uger, og begynder at se resultater. Desuden virkelig hurtig levering, og kundeservice svarede hurtigt på mine spørgsmål.
Hurtig levering og god effekt
Fik leveret dagen efter jeg bestilte. Den bruges fast herhjemme og hustruen har fortalt hun er meget glad for resultatet. Så er alle glade ;)
Hurtig levering og mindre appelsin
Meget positiv over hvor pæne glatte mine lår og baglår er blevet! Har brugt den fast et par gange om ugen på både lår og arme. Var ret skeptisk, men kan virkelig se og mærke mine lår er mere glatte og med meget mindre appelsinhud. Jeg fik min ordre allerede dagen efter jeg bestilte. Tak for god service.