Meget professionel og behagelig…
Meget professionel og behagelig fremtoning. Alt praktisk fungerede til UG. Vi var så trygge og tilfredse ❤️
Per er professionel og en meget behagelig mand , som giver en god støtte og vejledning hele vejen. Vi har følt os meget trygge ved at bruge ham .
Per Ryevad sagde følgende: godt din mad døde som 59 årig, så får du ATP.
Jeg får jo ingen provision når du har bestilt blomster et andet sted end jeg vil ha. Derefter blev der lagt yderligere på de andre ting der var aftalt.
Han opførte sig overrumplende i tale og ageren.
Direkte smagsløst
Tak Per Ryevad
Kan kun varmt anbefale dig til andre. Det har været en fornøjelse at bruge dig i en svær tid.
Per er en fremragende bedemand!
Vi har brugt ham to gange i år, og har været yderst tilfredse begge gange. Som kunde føler man sig virkelig tryg, set og hørt. Han har styr på det hele og har været en stor støtte - Både ifh. det praktiske og det følelsesmæssige.
Med sit fantastiske væsen, har han gjort vores svære situationer meget lettere at komme igennem.
Vi vil 100% anbefale ham.
Tak, Per!
Per Ryevad har netop hjulpet med bisættelsen af et nært familiemedlem i Biersted Kirke. Per blev anbefalet af Begravelses-guiden.dk, efter de ting vi oplyste var vigtigt for os.
Per var det bedste valg vi kunne ønske os, en mere rar, forstående og hjælpende bedemand, kan man vist ikke finde. Per har været en støtte fra første samtale, han har holdt styr på alle løse ender, hjulpet og vejledt, samt støttet os i denne svære tid.
Til den mere praktiske, Per har holdt alle sine aftaler og lidt til, økonomien har fra dag et været gennemskuelig, og alle priser og aftaler har holdt som aftalt.
Kort sagt, Per er fantastisk, og vi vil til hver en tid anbefale ham til alle andre, og naturligvis bruge ham igen, hmmm, hvis han altså er her om 100 år :-)
(PS. Per har humor, det gør alt meget nemmere)