Company replied
Momenteel meerdere 2e hands truck's bij Beekmans gekocht en zijn heel tevreden. als ze afgeleverd worden zien ze eruit als nieuw, super strak in de lak. Snelle reactie/offerte als we geïnteres... See more
Company replied
Schrobmachines doen hun werk prima. Verbruiken weinig zeep. Worden iedere dag gebruikt in levensmiddelenfabriek. Service fa. Beekmans👌
Company replied
Gespecialiseerd in warehouse ontzorging Beekmans Heftrucks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in warehouse ontzorging. Wij kenmerken ons als bedrijf wat service en verkoop aanbiedt voor de regio en wij opereren landelijk op het gebied van lease en korte termijn verhuur van intern transportmateriaal. Bij Beekmans Heftrucks kun je terecht voor schrobmachines, veegmachines, heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, pompwagens, stapelaars tot en met geautomatiseerde voertuigen. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van hun warehouse en intern transportmateriaal. Als Beekmans Heftrucks vinden wij het belangrijk om de samenwerking aan te gaan met onze klanten en wij staan dan ook altijd open voor (nieuwe) klanten die dit ook van belang vinden. Door deze dynamiek van samenwerken merken wij in de praktijk dat we meer voor elkaar kunnen betekenen en dat wij onze klanten in staat stellen nog verder te groeien.
James Wattlaan 19, 5151 DP, Drunen, Netherlands
Aan het begin van de fruitoogst ging mijn oude heftruck kapot, direct in een naburig dorp een andere heftruck gehuurd triplo mast met lage doorrijhoogte. Na 3 weken gaan tellen, de huur was redelijk hoog. Na even op internet gekeken te hebben zag ik meerdere gebruikte heftrucks koop, maar bij Beekmans was voor mij de grootste keus. Ben er zonder afspraak op af gereden en boven verwachting de koffie staat klaar en even later stond de mede eigenaar naast me om de voorraad en modellen te tonen. Toen ik het juiste type gezien en gekocht had is direct actie ondernomen voor een onderhoudsbeurt en een dag later is de heftruck ook hoogst persoonlijk door hem afgeleverd met korte uitleg voor gebruik van een elektro truck dat is service. Nette prijs en een genot om mee te rijden. En alle afspraken nakomen, is ook een belangrijk puntje. Goed bedrijf,

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
in 1 woord Perfect, een telefoontje en het wordt meteen geregeld.
Afz, Meijer Bouw Drunen B.V.
Wij zijn al enkele jaren klant bij Beekmans. Goede service, snelle reactietijd en altijd een juiste aanbieding. Ze gaan echt voor je op zoek als je een stapelaar, heftruck o.i.d. nodig hebt. Voor ons doen ze ook 2 wekelijks een watercontrole van de batterijen van ons intern transport. Zeer tevreden dus. En ons bijkomend voordeel is dat we op hetzelfde industrieterrein zitten.

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Onder de indruk van het snel oppakken van de offerte en de levering.
Binnen 5 werkdagen, een offerte, een deal en de heftruck geleverd.

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Beekmans denkt mee met de klant.
fijne mensen die je helpen, ook als je midden in een verhuizing zit en er storingen zijn.
Prima communicatie en fijne samenwerking met Beekmans, er wordt meegedacht en snel gehandeld naar de wensen van de klant.

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
We hebben regelmatig wat hulp nodig van Beekmans Heftrucks en buiten de gezelligheid geven ze ook altijd een top service!
kortom hele fijne samenwerking die wel een mooi review verdiend ;-)
Tineke van Livingprojects
Vriendelijke mensen en een goede service.
Top service snelle levering wij kunnen weer een paar jaar rond scheuren met onze nieuwe palletwagen.
nieuwe veegmachine V70 gekocht bij Geert echte vakman en geweldig geholpen op locatie
snelle reactie en levering word netjes behandeld en de serviced is top.
Beekmans denkt mee, reageert snel en is een prettig bedrijf om mee te communiceren. Wij huren hier al meermaals een heftruck en tot nu toe altijd nog goed bevallen.
Goede snelle communicatie, vlotte levering en nette producten voor een goede prijs.
Zeer netjes en goed geholpen. Afspraken goed nagekomen

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Een nieuwe schrobmachine aangeschaft. Goede service en zeer tevreden over het product

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Goede en vriendelijke service en er wordt snel gereageerd op vragen

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Bij Beekmans denken ze altijd mee, zijn flexibel en daarnaast zijn het gewoon fijne mensen om mee samen te werken. Top bedrijf!

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Schrobmachines doen hun werk prima.
Verbruiken weinig zeep.
Worden iedere dag gebruikt in levensmiddelenfabriek.
Service fa. Beekmans👌

Reply from Beekmans Heftrucks B.V.
Learn more about other kinds of reviews.