2.4

2-star
1-star

Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Hold jer fra dette firma.

De hæver dine penge før de sender varen, selv om de lover det modsatte.
Det er ikke et dansk firma, måske et engelsk.
Problemer med at få varen, det lykkes kun halvt.
Problemer med at få pengene retur (ca. kr. 1200,00), men det lykkedes dog efter mange mails.

December 18, 2014

Bestil aldrig vareprøver hos Bella-pure og Celluria

Jeg idiot, bestilte vareprøver hos dem. Kun 8 kr. pr. stk. + fragt. Først vælger de at pakke de 2 vareprøver i samme pakke, men opkræver fragt for 2 pakker.
Dernæst er prøvetiden 14 dage, men det er fra ordredato. Da de 14 dage var gået havde jeg endnu ikke modtaget prøverne. Prøver skal man vel prøve inden man beslutter sig.
Pludselig ser jeg de har trukket 2 x 599 kr.
Jeg kontakter dem og får så at vide jeg ikke har kontaktet inden for fristen. Men hvis jeg ikke vil fortsætte med produkterne, vil de anbefale mig at få stoppet leveringen.
Det beder jeg dem så gøre. Da pengene er trukket fra min konto, beder jeg dem så tilbage føre pengene.
Det nægter de. De betalte varer er så heller ikke blevet afsendt. Jeg sidder derfor med to vareprøver til 8 kr. stykket, og har betalt 1.284,- inkl. fragt.
Håber virkeligt dette kan holde andre fra at handle/bestille varer hos de to firmaer.

October 5, 2014

Scam, fup og fidus

Modtag en gratis vareprøve... Den har nu kostet 780 kr og utallige opkald til latterlige tlf damer som godt ved, hvad de laver er ulovligt, men som alligevel fastholder at de må trække 599 kr på folks kort hver 14. dag. For deres firma er åbenbart hævet over den danske lovgivning i og med de, som de siger, har skrevet i velkomstbrevet at der ikke er returret.

August 20, 2014

FUP OG FIDUSER!!!!!

Jeg faldt, et kort øjeblik, for fristelsen! Bestilte, forrige søndag, en prøvepakke.... Dumme mig! Først efter bestillingen, kunne man se det var fup det hele, og skide dyrt! Så ringede fluks mandag morgen, for man kan kun ringe, og bad dem stoppe forsendelsen. Men dét kunne man ikke. Jeg skulle vente til jeg havde modtaget produktet, og så ringe igen...?!?!?! Der er nu gået 10 dage af en 14 dages prøveperiode - og jeg har stadig ikke modtaget noget! Såe...hvordan man skal nå at prøve produktet inden 14 dage, er mig en gåde.
Jeg er helt sikker på de er hurtigere til at snuppe mine penge! Heldigvis er jeg ikke dummere, end at jeg nægter at lade mig fuppe, så de har fået kontonummeret på mit MasterCard, som nu er spærret - min lønkonto holder jeg nemlig for mig selv, så de kan ikke trække en krone!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUP-FIRMA!!!!!

August 5, 2014
Advertisement

Pas på

Pas på Bella -pure de lokker dig til at få deres produkter for under 40kr men du skal afmelde næste forsendelse inden 14 dage inden du har modtaget varen , og afprøvet det! Jeg ringede da jeg modtog varen og spurgte hvornår og hvordan jeg kunne afmelde så jeg IKKE hang på noget!! Kundeservicemedarbejderen talte dårligt dansk!!!Så afmeldte jeg i rette tid og samme dag trækker de 599kr fra min konto!!ringer op igen taler med en anden udenlænding som ikke forstår!!! Men prøver på at lave markedsundersøgelse i stedet !!!jeg er vildt utilfreds og forlanger penge tilbage, men de sender mig en mail med regler i deres firma ...men de har telefonisk oplyst mig helt forkert, da hun lovede mig jeg ikke skulle betale noget!!!Handl ALDRIG med det firma!!!

May 6, 2014

Is this your company?