Benitech Kozijnen Reviews 176

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs nieuwe kozijnen met triple glas laten plaatsen door Benitech en ben zeer tevreden over het gehele traject. Het adviesgesprek met Mark was deskundig en transparant. Er werd een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer nette plaatsing en afwerking van een groot raamkozijn met drie ruiten. En ook het opruimen hoort erbij voor Benitech. Vooraf goede afstemming over de planning. Top bedrijf!

Rated 1 out of 5 stars

Slechte service en slecht opgeleid personeel ,ik spreek uit ervaring.Het was een zeer slechte ervaring; helaas heb ik veel geld 35k verspild. Dit is de eerste keer dat ik zie dat kunststof kozij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het eerste contact was al positief en alles ging naar wens. De medewerkers werkten zeer netjes, waren vriendelijk en alle vragen werden duidelijk beantwoord. Het bedrijf heeft alles goed op orde.... See more

Company details

1. Home & Garden

Written by the company

Benitech Kozijnen is specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, openslaande deuren, voordeuren, schuifpuien en kunststof gevelbekleding aan particulieren. Wij regelen uw renovatie met aandacht en perfectie en kunnen u daardoor ontzorgen tijdens het traject.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Topservice en mooi resultaat bij het…

Topservice en mooi resultaat bij het vervangen van mijn kozijnen. Aanrader!

January 15, 2026

Beste Moses,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor uw review!

Fijn dat u tevreden bent over het resultaat en de service. We zijn ook blij om te horen dat u ons aanbeveelt, dat waarderen we heel erg.

Afspraken zijn nagekomen

Afspraken zijn nagekomen, bereidheid om te anticiperen, nette en correcte monteurs, back-up vanuit het bureau is goed.

January 30, 2026

Beste meneer Giesbert,

Bedankt voor uw review en voor de fijne woorden! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze werkwijze en service zo waardeert.

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort toe met uw nieuwe kozijnen.

Kozijnen schuifpui

De medewerkers gingen heel professioneel te werk en hebben top werk geleverd. Wij zijn super tevreden met het resultaat!

January 30, 2026

Beste meneer Lie Piang,

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Altijd goed om te merken dat het werk van onze medewerkers wordt gewaardeerd, we geven de complimenten graag door.

Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over Benitech!

Benitech heeft bij ons nieuwe kozijnen geplaatst en het hele traject is perfect verlopen. Van het eerste contact tot de montage: alles was duidelijk, professioneel en netjes geregeld. De monteurs werkten vakkundig, waren vriendelijk en lieten alles schoon achter. De kozijnen zijn van hoge kwaliteit en het resultaat ziet er top uit. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare vakmensen!

January 22, 2026

Beste heer, mevrouw,

Wat een fijne terugkoppeling, dank u wel! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het hele proces én het eindresultaat. We streven ernaar om vakwerk te leveren van advies tot montage en het is mooi dat dat zo is overgekomen.

Dank voor het vertrouwen en het delen van uw ervaring. We wensen u veel plezier met de nieuwe kozijnen!

Benitech comes and delivers

Benitech comes and delivers. Begrijp me niet verkeerd verbouwen is ku..t maar wat er in gemaakt is nu, out of this world, donny jimmy als je die combinatie bij een klus in je huis hebt, koffie geven wanneer ze dat willen en lekker laten gaan, wat een eindbazen, fantastisch. Er zijn niet meer woorden maar fantastisch tevreden, communicatie, kwaliteit , afwerking en duidelijkheid wat er gebeurt een 11/10 heel erg bedankt

January 19, 2026

Beste meneer v.d. Velde,

Wat een geweldige review, dank u wel! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de communicatie, kwaliteit en afwerking. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan de monteurs, dat verdienen ze wel.

Heel veel plezier gewenst met het eindresultaat en bedankt dat u dit met zoveel enthousiasme deelt!

Rated 4 out of 5 stars

Zeer tevreden over de kunststof kozijnen

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe kunststof kozijnen. Het product is netjes afgewerkt en van uitstekende kwaliteit. De montage verliep vlot en professioneel; alles werd snel en zorgvuldig geplaatst.

Wat onze kozijnen echt bijzonder maakt, is de unieke groen/grijze kleur. Niemand anders heeft deze kleur en we krijgen er enorm veel complimenten over — zelfs de monteurs gaven aan dat zij deze kleur prachtig vonden. Het geeft onze woning een luxe en onderscheidende uitstraling.

Ook de klantenservice verdient een groot compliment: vriendelijk, goed bereikbaar en meedenkend. Een groot pluspunt vinden wij dat je pas achteraf hoeft te betalen. Daardoor is er ruimte om eventuele kleine gebreken zonder zorgen te laten oplossen, wat bij ons snel en netjes is gebeurd.

Kortom: een betrouwbaar bedrijf met kwaliteit, goede service en een prachtig eindresultaat. Absoluut een aanrader!

September 15, 2025

Beste meneer Schaasberg,

Wat een mooie en positieve review, hartelijk dank daarvoor! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, de afwerking en de montage van de kozijnen. Leuk ook dat de gekozen kleur zoveel complimenten oplevert, dat maakt het eindresultaat natuurlijk extra bijzonder.

Fijn ook dat u onze klantenservice en nazorg zo positief heeft ervaren, daar streven we dagelijks naar.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. We wensen u veel plezier met het mooie resultaat!

Rated 1 out of 5 stars

Alles behalve integer. Pijnlijke ervaring met dit bedrijf.

Het lijkt allemaal zo mooi; de reviews, de producten, de verhalen die ze zelf ophouden, maar wat wij het afgelopen jaar met Benitech hebben meegemaakt wensen we niemand toe.

Het is een wolf in schaapskleren. Alles gaat uiterst (overdreven) vriendelijk, toegankelijk en mooie beloftes van wat er allemaal mogelijk is en hoe zorgvuldig ze zijn, maar zodra je getekend hebt komen de aanpassingen.

We wilden een nieuwe voordeur, keukenraam en achterdeuren met zijlicht. Gewone rijtjeswoning, geen hele gekke dingen; offerte bijna 30k.

De aanpassingen waren bij ons dusdanig ingrijpend van de achterdeur (ramen die verwijderd/dichtgezet werden, ipv uitgebreid en geen garantie meer voor nette afwerking wat wel afgesproken was) en dus haaks op waarvoor we Benitech benaderd hadden. Zij konden niet maken waarvoor wij bij hun waren gekomen, en wat we afgesproken hadden. Dat zou een gewone conclusie moeten zijn, en dan moeten wij verder moeten zoeken, maar toen kwam ons (inmiddels) gevreesde scenario uit: er werd gedreigd met contractbreuk en een opzegboete. We moésten dit afnemen. Vanwege die dreiging en prive omstandigheden zijn we gaan kijken naar een aanpassing in de offerte waarbij we achteraf alleen een andere voordeur wilden. Mocht niet, dan moest het keukenraam er ook bij. Bijna 15k totaal.

Half jaar verder inmiddels. Twee weken na het inmeten van de voordeur + zijlicht en het keukenraam, kregen we bericht dat het technisch opnieuw niet mogelijk was waarvoor we getekend hadden; ook dit zijlicht moest dicht (terwijl later bleek door onze jurist dat in hun eigen voorwaarden staat dat inmeettekening bindend is niet meer aangepast mag worden). Uiteindelijk drukken zij op een vriendelijke toon door hoe zij willen dat het gaat, en anders willen ze geld zien. Opnieuw heeft die druk ons een handtekening laten zetten onder de aanpassingen. Alles zou zorgvuldig en netjes afgewerkt worden werd weer met mooie woorden gegarandeerd.

Toen kwam de plaatsing. 1 groot fiasco. Andere deur/sloten dan besteld, ronduit slordige afwerking, verkeerde roosters en het dichtgezette deel was niet om aan te zien.

Pas na dreigen met juridische stappen kwam de directeur langs. Ik denk dat hij door ons verhaal heel goed voelde hoe naast ze er hebben gezeten, hoe ze buiten het boekje waren gegaan, en dat ze dit nooit door hadden mogen drukken, maar dat kon hij natuurlijk niet opbrengen om te erkennen. Je blijft tegen een muur aanlopen bij dit bedrijf. Nul empathie en begrip. Hier en daar een “ik begrijp het, maar…”. Na een moeizaam gesprek verzekerde hij ons opnieuw met mooie woorden dat het netjes afgerond zou worden.

Ze zijn sindsdien nog 5x terug moeten komen om zaken op te lossen. Het deurkozijn is er 2x opnieuw ingezet, het kitwerk is 2x helemaal opnieuw gedaan, 1x deels opnieuw, spullen kapot teruggeplaats, 3x verkeerd rooster besteld/geplaatst, 2x de deur niet sluitend opgeleverd en zo kan ik nog wel doorgaan. Het ergste van de hele montage is nog dat monteurs voor je neus staan te liegen over de montage/onderdelen en informatie achterhouden, en dat je zelf moet concluderen bij de oplevering dat dingen niet goed geplaatst zijn en niet kloppen. Terwijl ze heel bewust blijken te zijn geweest van de zaken die niet kloppen.

We zijn privé echt door een diep dal gegaan door dit bedrijf en de houding van hun in dit hele proces. Je hebt te maken met groot bedrijf wat naar willens en wetens misbruikt maakt van hun positie en dat is echt onrechtvaardig. Achteraf hebben we onze jurist véél te laat ingeschakeld. Deze gaf aan dat op meerdere punten Benitech juridisch op meerdere momenten buiten het boekje is gegaan, maar dat we eerder aan de bel moesten trekken. Een hele zure les voor ons.

Veel absurde anekdotes zijn nog niet gezegd, maar de boodschap mag duidelijk zijn:

Wil je een renovatie aangaan, dan wil je werken met een bedrijf dat betrouwbaar is, eerlijk is en met je meedenkt. Ook als het moet concluderen dat het niet aan je wensen kan voldoen. Onze suggestie: ga echt verder zoeken als je Benitech overweegt.

[EDIT - adhv de reactie]: Als reactie geven ze aan gegevens niet te kunnen terugvinden en dat wij contact met ze op mogen nemen. Dit doen ze blijkbaar bij meerdere negatieve reviews zie ik. Onze gegevens zijn wel degelijk bekend bij ze, evenals onze ervaring en de erkenning (incl. blijk daarvan) die we graag willen voor de hele gang van zaken, ook van het proces na het gesprek met Alwin (Directeur)/herstelwerkzaamheden. We hebben niet de verwachting dat gaat gebeuren.

Niet ingaan op de inhoud, toch doen lijken alsof ze behulpzaam en meedenkend zijn maar in werkelijkheid niet het lef hebben om zich eerlijk op te stellen en integer te handelen: deze reactie onderstreept onze hele ervaring met Benitech alleen maar schaamteloos opnieuw

December 24, 2025

Reactie 24-12:

Beste David,

Dank u wel voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Op basis van de review kunnen we uw gegevens op dit moment helaas niet terugvinden. Daarom komen we graag met u in contact, zodat we dit zorgvuldig kunnen uitzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Wilt u een e-mail sturen naar info@benitech.nl met uw contactgegevens? In verband met de kerstvakantie pakken we dit vanaf maandag 5 januari op.

Update reactie 06-01:

Beste David,

We herkennen ons niet volledig in uw weergave, maar erkennen dat dit traject niet vlekkeloos is verlopen. We hebben dit intern serieus opgepakt, meerdere herstelbezoeken uitgevoerd en zijn u ruimhartig tegemoetgekomen in zowel kosten als afronding. De werkzaamheden zijn inmiddels volledig afgerond.

Tot slot, over onze eerdere reactie: die is verstuurd op Kerstmiddag, op het moment dat de collega’s die inhoudelijk meer van uw dossier weten al afwezig waren. Ons verzoek om te mailen was bedoeld om uw gegevens op maandag 5 januari direct te kunnen koppelen aan uw dossier, zodat we er zorgvuldig en gericht op konden reageren.

Ondanks alles waarderen we dat u het traject met ons bent aangegaan en wensen we u het allerbeste toe.

In 1 woord: Fantastisch!

In 1 woord: Fantastisch!

Van adviesgesprek, tot inmeten, tot monteurs en later nog een telefoontje met of alles na wens was. Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Benitech hebben gekozen!

December 15, 2025

Beste Miranda,

Wat mooi om te lezen, dank u wel voor deze mooie review! Fijn dat u het hele traject zo prettig heeft ervaren en dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met het eindresultaat!

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen, kozijnen zien er netjes uit. Ze waren alleen vergeten om een dakpan terug te zetten.

November 28, 2025

Beste meneer Wijngaards,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent over het eindresultaat. Dank ook voor uw terugkoppeling over de dakpan, dat nemen we intern mee. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Perfect geregeld

Alles klopte van de aanvraag tot de plaatsing.

December 19, 2025

Beste meneer de Haan,

Bedankt voor het vertrouwen en uw positieve terugkoppeling. Mooi om te horen dat alles naar wens is gegaan.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Rated 5 out of 5 stars

Bij ons nieuwe kozijnen laten plaatsen…

Bij ons nieuwe kozijnen laten plaatsen en wat zijn wij tevreden en wat hebben de jongens goed hun werk afgeleverd zeer netjes te werk heel sociaal en vriendelijk alles goed uitgeledgt.

Echt een aanrader bedankt voor het plaatsen van onze kozijnen en wij wensen iedereen een hele.fijne feestdagen en gezond 2026 toe

December 18, 2025

Beste mevrouw Kanninga,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het resultaat en over de manier waarop er is gewerkt. We vinden het belangrijk dat alles netjes wordt uitgevoerd en duidelijk wordt uitgelegd, mooi dat dit zo is ervaren.

Bedankt voor uw aanbeveling en de fijne wensen. Wij wensen u ook prettige feestdagen en een gezond en mooi 2026 toe!

Goede naservice

Goede naservice, klantvriendelijk en vriendelijk vakkundige monteurs.

July 10, 2025

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze nazorg en de klantvriendelijkheid. Mooi dat ook het vakmanschap van onze monteurs zo gewaardeerd wordt.

Veel plezier met het eindresultaat!

Mooi eindresultaat

Wij zijn tevreden over Benitech.
Het zijn vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Vooral de montage ploeg (Donny en Jimmy) heeft vakwerk geleverd. Het eindresultaat ziet er heel mooi uit. Ze hebben alles in goed overleg met ons gemonteerd.
Alleen jammer dat de voordeur nog niet geleverd was bij de montage.

November 17, 2025

Beste Monique,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen. De voordeur wordt natuurlijk nog geleverd excuus voor de vertraging daarin.

tevreden klanten

Deze week heeft benitech kozijnen bij ons 6 kozijnen vervangen. Van begin tot eind zijn we super geholpen door benitech. Kennismakingsgesprek was duidelijk en we hadden er gelijk een goed gevoel bij.
De montage verliep ook goed waren echt vakmannen die de kozijnen plaatste. Alles werd in overleg gedaan en met zorg weer opgeruimd.
Al met al zijn wij erg tevreden met Benitech!

November 19, 2025

Beste mevrouw Willemse,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vanaf het eerste gesprek een goed gevoel had en dat de montage zo zorgvuldig en in goed overleg is verlopen. Onze monteurs doen hun werk met veel aandacht dus mooi dat dit zo gewaardeerd wordt.

We zijn blij dat u zo tevreden bent met het resultaat. Veel plezier gewenst met uw nieuwe kozijnen!

Top!

Top!
Goede service en communicatie.
Komen afspraken na.
Mooi product.
Werken netjes.
Je hoeft ook niet aanwezig te zijn tijdens werkzaamheden.
Mooie afwerking
Ze zijn niet de goedkoopste maar ik ben zeer tevreden over het resultaat.

November 13, 2025

Beste Claudia,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, communicatie en het eindresultaat. We vinden het belangrijk om netjes te werken, afspraken na te komen en het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, mooi dat dit zo is ervaren.

Dank ook voor uw vertrouwen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Goed bedrijf

Snelle service.
Goede plaatsing.
Vriendelijke mensen.

Benitech was erg snel met het regelen van onze kozijnen. De gesprekken vooraf gingen erg snel. Het enige jammere was dat wij erg lang moesten wachten op de officiële datum van plaatsing. Dit ook omdat de bouwvak in deze tijd viel. Wij belden vaak hoe het ervoor stond en steeds als wij belden was degene die daarover ging afwezig of werden wij terugverwezen dat ze door de bouwvak geen planning hadden.

Dit was jammer omdat het 8 weken geduurd had voordat wij een antwoord hadden. Wij hadden wel een iets betere communicatie verwacht.

De plaatsing ging erg goed en snel. Richard en Ronald hebben uitstekend werk verricht en erg mooi afgewerkt.

Wij zijn zeer tevreden over Benitech en hun werkwijze.

November 3, 2025

Beste mevrouw Suijk,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en uw mooie complimenten over onze service en het werk van Richard en Ronald. Fijn om te horen dat de plaatsing naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het eindresultaat!

Uw terugkoppeling over de communicatie rondom de planningsperiode waarderen we ook. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u langer op duidelijkheid moet wachten. Dit nemen we intern mee om dit in de toekomst beter te organiseren.

Dank voor het delen van uw ervaring. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Rated 4 out of 5 stars

Montage van de kunststofkozijnen was…

Montage van de kunststofkozijnen was ook goed.
Ben er blij mee

November 6, 2025

Beste mevrouw Manuela,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de montage goed is verlopen en dat u blij bent met het resultaat. Veel plezier gewenst met uw nieuwe kozijnen!

Fijn bedrijf

Er wordt netjes gewerkt en weer opgeruimd. Nette werklui en alles wordt tot in de puntjes geregeld.

October 24, 2025

Beste mevrouw van der Ende,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over het werk en onze monteurs. We streven ernaar om elk project tot in de puntjes te regelen, mooi om te lezen dat dit is gelukt.

Veel plezier gewenst met uw nieuwe kozijnen!

Rated 5 out of 5 stars

Echte vakmensen met oog voor detail!

Wij zijn ontzettend tevreden over Benitech! Ze hebben bij ons zowel beneden als boven kunststof kozijnen geplaatst, de voordeur en balkondeur vervangen en de gevel voorzien van Keralit-rabatdelen.
Er werd vanaf het begin heel goed meegedacht: over de indeling, de uitvoering en wat in onze situatie het beste zou werken. Ook toen er achteraf nog wat werkzaamheden moesten worden gedaan, waren ze snel, vriendelijk en dachten ze opnieuw mee.

Het personeel is erg prettig in de omgang, zowel de adviseurs als de monteurs. De monteurs werken secuur en netjes, en de adviseurs geven goed en eerlijk advies. Ze staan altijd open voor vragen en nemen echt de tijd.

Het enige kleine minpuntje was dat voor sommige klussen externe bedrijven werden ingehuurd. Daar liep de communicatie helaas niet helemaal soepel, waardoor er een te smalle vensterbank geplaatst werd en nog wat kleine dingetjes. Benitech zelf heeft dit echter fantastisch opgepakt: ze stuurden direct hun eigen monteur, die ontzettend vriendelijk was en het snel én netjes heeft opgelost.

Ook toen bleek dat de brievenbus niet op voorraad was, werd dat keurig geregeld, we mochten zelf een brievenbus uitzoeken en die kosten bij Benitech declareren.

Kortom: echte vakmensen die hun afspraken nakomen, goed communiceren en meedenken van begin tot eind. Wij raden Benitech absoluut aan!

November 6, 2025

Beste mevrouw de Klerk,

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling en de mooie woorden! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het hele traject, ons personeel en dat u onze betrokkenheid en vakmanschap zo waardeert.

Uw feedback over de externe partijen nemen we mee, dat helpt ons om onze samenwerking verder te verbeteren.

Mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgeleverd en dat u Benitech aanbeveelt. We wensen u veel plezier met het resultaat!

Rated 4 out of 5 stars

Alles was op tijd levering plaatsing en…

Alles was op tijd levering plaatsing en afwerking het was fantastisch. Alleen het opruimen van de glas verpakking (waar de ramen in zijn vervoerd) moet u wel beter regelen elke klant wil zo snel mogelijk die stellage voor zijn deur kwijt. Dat moet ZEKER GEEN DRIE WEKEN duren zoal nu. 21 - 22 oktober Zijn de kozijnen geplaatst en die stellage staat nu nog voor mijn deur en dat is erg lastig . Ik hoop dat dat beter geregeld gaat worden .

November 1, 2025

Beste meneer Cok,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering, plaatsing en afwerking.

Bedankt ook voor uw feedback over de glasstellage. We begrijpen dat dit vervelend is en bespreken dit intern om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen organiseren.

Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst met de nieuwe kozijnen!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look