Bertelsenleasing Reviews 10

4.4

1. Car Leasing Service
  2. Motor Vehicle Dealer

Written by the company

Hos BERTELSEN Leasing handler det ikke bare om biler – det handler om mennesker, behov og gennemsigtighed. Vi har gjort det til vores mission at forenkle en branche, der alt for ofte er præget af kompleksitet og skjulte detaljer. Med en digital platform og personlig rådgivning gør vi det nemt at lease bil – på dine præmisser. Bag det hele står erfaring, faglighed og ægte bilglæde – hvor vi byder dig velkommen til en ny måde at tænke leasing på.

4.4

3-star
2-star
1-star

Meget behagelig oplevelse!

Jeg har leaset min drømmebil! Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos jer. Jonathan hjalp mig med at finde en John Cooper Works, som jeg fik leveret på bare 6 dage – fra start til slut. Jeg skal helt sikkert lease min næste bil her!

February 19, 2026

En leasingoplevelse særklasse

En leasingoplevelse i absolut topklasse!

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Bertelsen Leasing. Fra første kontakt til bilen stod klar, har hele processen været intet mindre end fantastisk.

En helt særlig ros skal gå til ejeren Marc. Man mærker med det samme, at han brænder for det. Han er ekstremt professionel, ærlig og imødekommende. Han tager sig virkelig tid til at forstå kundens behov. Der er ingen hurtige salgstricks, kun oprigtig rådgivning og fokus på den bedste løsning.

Kommunikationen har været lynhurtig og klar hele vejen igennem, og alt blev leveret præcis som aftalt – faktisk bedre end forventet. Det er sjældent, man oplever så høj service og så stor personlighed

Hvis du overvejer leasing og vil have tryghed, kvalitet og en ejer, der virkelig går op i sine kunder, så er Marc den helt rigtige mand.
Jeg vender uden tvivl tilbage næste gang!

January 27, 2026

Fremragende service

Jeg var lidt sent ude med at få en leasing-aftale på en ny bil på plads, da jeg skulle aflevere min daværende bil. I løbet af 2 dage havde jeg attraktive tilbud på 3 mulige BMW X3’ere og 8 dage senere var en af dem leveret på min bopæl. Fantastisk tempo og excellent service - de bedste anbefalinger her fra

October 1, 2025

Troværdig - God kommunikation - Kvalitet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse hos Bertelsen Leasing!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Bertelsen Leasing fra start til slut. Servicen har været helt i top – jeg følte mig tryg og godt informeret gennem hele processen. De var ærlige, professionelle og tog sig tid til at finde den helt rigtige løsning til mig.

Kommunikationen var hurtig og klar, og alt blev håndteret uden problemer. Det er tydeligt, at de virkelig går op i deres kunder og ønsker, at man får den bedst mulige oplevelse.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bertelsen Leasing – det er leasing med tillid, kvalitet og god service hele vejen igennem! 👏🚗

AF HJERTET TAK og for levering af min drømmebil.

Ser frem til mange års samarbejde.

Bh.
Simon

October 24, 2025

Super fin service

Den første gang jeg stiftede bekendtskab med leasingmarkedet var det med hjælp fra Marck, der sørgede for at skaffe lige nøjagtig den bil hjem til mig som jeg ønskede. Der har hele vejen igennem været en meget fin dialog og det hele endte med en stor køreglæde i min drømmebil Alt var nemt og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter Bertelsenleasing

May 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har leaset min drømmebil gennem…

Jeg har leaset min drømmebil gennem Bertelsen Leasing, og det har været en fantastisk oplevelse!
Servicen var i top, de var lynhurtige og super professionelle hele vejen.
De lyttede til mine ønsker og leverede præcis det, jeg drømte om.
Kan varmt anbefales – fem stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

May 19, 2025