See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fijne, smakelijke producten, biologisch van boeren uit de buurt. Makkelijk online te bestellen en keurig thuis geleverd.

Rated 5 out of 5 stars

Kwalitatief goede producten, goede, zuivere zuivel, kaas en bezorgd op de afgesproken tijd. ga hier zeker meer gebruik van maken, zo heb ik beteren producten dan uit een supermarkt.

Company replied

Company details

1. Grocery Delivery Service

Written by the company

Beter Boeren zet zich al ruim een jaar in voor het overbruggen van de kloof tussen consumenten en lokale boeren. Onze missie is geworteld in onze toewijding om u de meest verse producten van de hoogste kwaliteit rechtstreeks van het veld naar uw tafel te brengen. Lokale boeren en consumenten verbinden Beter Boeren zet zich al meer dan een jaar in voor het overbruggen van de kloof tussen consumenten en lokale boeren. Onze missie is geworteld in onze toewijding om u de meest verse producten van de hoogste kwaliteit rechtstreeks van het veld naar uw tafel te brengen. ​ Bij Beter Boeren geloven wij in: ​​ Verbinden : het bouwen van een directe link tussen consumenten en lokale boeren. Versheid : ervoor zorgen dat producten vers van de boerderij worden geleverd. Duurzaamheid : het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken voor een groenere wereld. Lokale economie : het stimuleren van lokale activiteit en het ondersteunen van onze gemeenschap. Transparantie : het handhaven van eerlijke en transparante productieprocessen. Kwaliteit : Het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde producten van topkwaliteit. Respect : waardering voor de natuur, dieren en mensen. Samen voor een betere toekomst : streven naar beter voedsel, beter leven en betere landbouw.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Social media kan goede dingen brengen

Via social media bij jullie terecht gekomen en we hadden al eigenlijk niet veel nodig om een keertje te willen bestellen, maar door het mooie eerste keer bestellen aanbod meteen gedaan. Door omstandigheden was het me helemaal ontschoten dat jullie zaterdag zouden bezorgen, dus het was als een cadeau op het moment van bezorging. Maar dit cadeau bleef maar geven, de producten zijn zo heerlijk vers, bizar smaakvol en ik kan me niet voorstellen dat het ooit beter zou kunnen smaken. Ik kan niet wachten tot we weer gaan bestellen en op de variatie die met de wisseling van de seizoenen gaat komen. Heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk maken voor de stadsmensen 😍

February 22, 2025
Unprompted review

Kwalitatief goede producten

February 9, 2025

Reply from Beterboeren

Dank je wel Anne voor dit mooie compliment, wij en onze partners zijn trots en blij u te hebben mogen verwelkomen 🙏

😃 Gezond smullen

🤩 (H)Eerlijke produkten die met plezier en liefde zijn verzorgd en bereid.
Goeie info en communicatie over de streekprodukten .
😃 Leuke bezorger 🧢

February 2, 2025

Reply from Beterboeren

Dank je wel Joenne, die steken we in de zak 😊🙏

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijke verse lokale producten!

Fijne website met heerlijke verse, lokale producten. Je proeft direct het verschil en dan wil je ook niets anders meer! Levering is gratis vanaf 20 euro. Jouw bestelling wordt aan de deur geleverd door een vast team. Alles is netjes verpakt. Ik ben fan!

January 15, 2025

Goed, beter, best

Produkten goed, afleveren goed, maw alles goed. Dus behoort beter boeren bij onze wekelijkse inkopen.

January 7, 2025

🙏🙏🙏

Heerlijke producten

Verse producten, vriendelijke bezorgers.

December 10, 2024

Reply from Beterboeren

Hi Trisha, dank voor je recensie. Wij kennen jou als enorme fijnproever en wist direct het verschil van soort aardappel te herkennen waardoor wij weer goed konden schakelen met onze partner, nogmaals dank daarvoor #dankbaar

Rated 5 out of 5 stars

Lekkere producten en en hele lieve…

Lekkere producten en en hele lieve mensen die voor je klaar staan

December 10, 2024

Reply from Beterboeren

Anita, topper ben je! Dan voor deze recensie en bericht ons maar eens wat we er gratis voor je schoonzus bij mogen leveren als verrassing ;)

Rated 5 out of 5 stars

Hoe verser het product hoe smaakvoller

Hoe verser het product hoe smaakvoller, wij genieten elke dag van jullie producten. Elke dag is het een feestje voor je mond.

November 26, 2024

Reply from Beterboeren

Dank je wel lieve Joke 🙏 één van onze eerste vaste klanten👌

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look