Als je van luxe vis houdt, is dit echt een must-try 😍 De gerookte paling is super zacht en vol van smaak, precies zoals je verwacht van een echte delicatesse. Je proeft direct die rijk... See more
See what reviewers are saying
1 kilo vers gerookte makreelfilet per stuk vacuüm verpakt NATUREL 1 kilo warm gerookte zalmmoten Dit hadden wij besteld en ook zo gekregen. Het was uitstekend verpakt in een piepschuimen d... See more
Ontzettend goed geholpen door Michelle!! Vandaag binnen gekregen, gaan er straks heerlijk van genieten! Dank u voor de snelle afwikkeling!
Top service
Top service: scherpe prijzen, goede verpakking en perfecte levering!
Als je van luxe vis houdt
Als je van luxe vis houdt, is dit echt een must-try 😍
De gerookte paling is super zacht en vol van smaak, precies zoals je verwacht van een echte delicatesse. Je proeft direct die rijke, rokerige smaak en de structuur is heerlijk mals — smelt bijna op je tong
De combinatie met gerookte zalm maakt het helemaal af. De zalm is juist wat lichter en verfijnder van smaak, met een subtiele rooksmaak en een zijdezachte textuur
👉 Wat dit voordeelpakket zo goed maakt:
• Perfecte balans tussen vol (paling) en fris (zalm)
• Ideaal voor een borrelplank, luxe lunch of feestje
• Kwaliteit die je normaal alleen bij een goede visboer krijgt
Een luxe en smaakvolle combinatie die indruk maakt. Of je nu visite hebt of jezelf wilt verwennen — dit pakket stelt niet teleur.
absoluut een aanrader!
Ontzettend goed geholpen door Michelle
Ontzettend goed geholpen door Michelle!!
Vandaag binnen gekregen, gaan er straks heerlijk van genieten!
Dank u voor de snelle afwikkeling!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, donderdag besteld, vrijdag in huis..in piepschuim doos met ijs, kg gerookte paling en 2 zakken kibbeling. Heerlijk om dit alles zo vers thuis te hebben, zeker een aanrader en bedankt voor dit pakket, wij zijn zeer tevreden en gaan zeker vaker bestellen.., als ik meer sterren kon geven, had ik dit zeker gedaan..
Gewoon doen! goede verpakking
Levering op tijd goede verpakking, piepschuim en icepack.
Heerlijke paling en zalm!
Snelle duidelijke afspraken worden…
Snelle duidelijke afspraken worden nageleefd, netjes gekoeld verpakt en correct bezorgd. Netjes vacuüm verpakt.
Perfecte paling, om cadeau te doen.
Total professionell
Total professionell, schnelle Lieferung mit Qualität.
Perfekt
Danke
Geweldige kwaliteit en op prettige wijze bezorgd.
Al een aantal keren vis besteld en ook nu weer geweldige kwaliteit op een hele prettige wijze bezorgd in zeer goede staat.
Ook deze keer gaan we heerlijk genieten van de zalm, paling, makreel en verse kabeljauw.
Bedankt en graag tot de volgende keer.
Palingpost: neusje van de zalm
Vrijdagavond besteld. Dinsdag geleverd. Boter bij vis pakket. Super leuk en goed verpakt met fraaie kaart. Kwaliteit paling en zalm weer prima. Al 3 x besteld. Telkens goede ervaring zowel in nu in Friesland maar eerder ook in Amsterdam en Brabant.
Dank en tot volgende keer.
Slick like an eal in the good way
Zeer duidelijk email verkeer, snel en verzorgd afgeleverd.
Top service, doe zo voort, thx
Ben
Klantenservice is slecht onbereikbaar.
Klantenservice is slecht onbereikbaar.
Had op tijd besteld maar niet binnen.
De paling is heerlijk.
De paling is heerlijk.
Maar ik zou als ik jullie was maar eens gaan kijken of je een andere bezorgdienst kan vinden!!
Ik had bij Trunkrs netjes aangegeven dat als ik niet thuis was het bij de buren bezorgd kon worden, maar de bezorger heeft het pakket gewoon voor de deur gedropt terwijl ik wel gewoon thuis was, en dat doe je niet met voedsel gelukkig was de paling goed verpakt maar dan nog.
Ik lees hier bij trustpilot veel 1 ster reviews over Trunkrs dat voedsel gewoon voor de deur wordt gedropt zonder aan te bellen en dat de mensen het daags erop pas vinden.
Dat hoort niet je betaald voor levering aan de deur en dan verwacht je ook dat ze 5/10 seconden wachten zodat je de deur kan opendoen en het pakket kan aannemen!!
Super paling en zalm vandaag ontvangen…
Super paling en zalm vandaag ontvangen goed gekoelde doos goed verzonden.
Dankjewel paling online
Heerlijke palingfilet voor een zeer…
Heerlijke palingfilet voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Netjes op tijd geleverd gekoeld.
Sinds enkele jaren vaste klant.
Perfect !!!!
Altijd goed paling,zalm en de makreel .
Paling is ouderwets lekker.
Bezorging primaerg lekker
Bezorging prima, smaak lang geleden dat ik zulke lekkere paling heb gegeten voor herhaling zeker .
Prijs/kwaliteit is bovengemiddeld tot goed.
Als de vervoerder het gelukt is de vis op de juiste manier af te leveren kunnen wij vaak genieten van de kwaliteit vis en paling file in het bijzonder,we hebben weer genoten.
Bestelling is top in orde
Bestelling is top in orde, maar trek 1 punt af voor de communicatie niveau van het koerriers bedrijf, je krijgt een tracking nummer, echter die laat niet zien waar de chauffeur is, of ie überhaupt komt, 10 voor half 11 krijgen we een mail dat ze niet meer komen, dus de stemming was meteen goed hier, de eerste bestelling en meteen gezeik? Kan niet waar zijn. 10 minuten later gaat de deurbel........ ja de koerier met de bestelde vis. Ja netjes verpakt goed gekoeld met ijsblok dekken, wij meteen de zalm testen en die was super. De andere producten komen in de komende dagen aan de beurt. Qua communicatie van het transportbedrijf kan veel beter.... Paling online kan hier weinig aan doen. Alles was netjes en goed verpakt en goed gekoeld. Positieve ervaring zowel in real life en nu dus ook online.
Leveringstijd niet betrouwbaar!
De paling kwaliteit weet ik nog niet,
Maar een ding is zeker,de eerste keer en de laatste keer.
Veel emails gekregen over bezorging van Trunkrs
Het was onderweg, het was gesorteerd
Weer een mail het was vertraagt, uiteindelijk weer mail
Nee bezorging zou niet komen, nu de eerstvolgende
Werkdag,
Daar wordt de paling niet beter van, dus palingonline
Moet zaken doen met bedrijven waarop je kan vertrouwen, zeker als het om verse producten gaat,
Ook al zou het alweer een dag in koeling staan ( wat ik niet geloof) komt het de paling niet ten goede.
Nee de volgende keer weer een klein stukje rijden naar Burgerveen, wel wat duurder maar wel warm gerookte kwaliteit paling in huis.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.