10/10
Kan klart anbefales hvis du står og mangler et førstehjælpskursus! Det hele fungere bare
No history of asking for reviews
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk førstehjælpskursus
Vi havde et førstehjælpskursus, og det var en virkelig god oplevelse! Vores undervisere, Christian og Sana, var meget dygtige, hjælpsomme og super søde. De formidlede stoffet på en klar og forståelig måde og brugte en praktisk metode, der gjorde det nemt at lære og huske.
Jeg føler mig nu meget mere tryg ved at yde førstehjælp, hvis der skulle opstå en nødsituation. Dette kursus er virkelig nyttigt for alle – både på arbejde, i hjemmet og i hverdagen.
Hvis du vil lære førstehjælp på en sjov, lærerig og effektiv måde, så kan jeg helt klart anbefale dette kursus!
Sanne og Christian var SÅ gode. De gjorde undervisningen super spændende!
Super godt team. Gode underviser med gode arbejdsmetoder! 😊
Fantastisk førstehjælpskursus super godt forklaret og det var muligt at stille en masse spørgsmål. Spørgsmålene blev taget super godt imod og grundigt besvaret.
Sanne var super grundigt i hendes forklaringer.
Fantastisk, spændende, sjovt og inspirerede førstehjælps kursus, man kan mærke at Sanne og Christian virkelig brænder for både deres fag og førstehjælp, de lever sig meget ind i det og køre uden Powerpoint og underviser på en fantastisk måde 🤩
Førstehjælpskursus var rent faktisk spændende 😅
Mega gode og faglige kombitente underviser. Spænde undervisnig. De er super søde og gør undervisnigen rigtig nær. Jeg kan kun anbefale dem os selvom man følger man ved en del i forvejen
Super god oplevelse, rigtige gode lære der tager deres tid til at lære fra sig.
Rigtig god oplevelse og begge to er rigtig gode til af gøre det sjovt og ikke kedeligt som det normalt er på første hjælp