Fikk bytta glass på min Explorer idag…
Fikk bytta glass på min Explorer idag på Riis bilglass på Fauske. Rask responstid og nydelig utført arbeid av Esben og teamet der ✔️🙏
Anbefales på det sterkeste!
Landsdekkende bilglasskjede som utfører utskifting av frontruter, side og bakruter på alle personbiler, lastebiler, buss, traktorer og gravemaskiner.
Norway
Anbefales på det sterkeste!
Dyktige folk , glass byttet til avtalt tid og ikke så mye som et fingeravtrykk og spore, fagfolk i arbeid 👍🏻
God service og nice med leiebil i en hektisk hverdag
Hadde I dag en avtale med Riis bilglass Gjøvik
Hadde fått beskjed om 4-5 timer .
Før
Den kunne hentes.
Men skjønner det er januar
Forklarer jeg skal med noe de ikke kunne gitt mere faen i
Går ut og spør bror om han kan kjøre meg Osl og hente bil
Da står en av 'sjefene ' med nøkkel og at de ikke trenger meg som kunde
Sitter er 17-18 spydig fritt og spør om jeg ikke skjønner at det er januar . Null problem, hadde løst med bror
Ba han holde kjeft !
Så lar jeg bilen være igjen og reiser .
Så Ringer de og sier de hadde fått feil rute ! Noe som kan skje !
Hvordan kan en som mulighet daglig leder oppføre seg slik ?
Vet han er kjent for dette ! Har deres
Mange kunder at dere kan oppføre dere slik. ?
Hvor er folkeskikk?
Jeg kjøpte ett produkt av dere,
Dette kunnedere ikke levere !
Ville hjelpe meg pga dere/ de tilknyttet ett gikk
forsvarsposisjon!
Trust pilot anbefaler jeg de virkelig å lese
Men han som vile
Gi meg nøkkelen og kaste meg hadde null selvinnsikt .
Jeg kjøpte ett produkt og blir behandlet som dritt!
Hurtigruten bilglass var det enkelt og de ordnet alt med hyggelig tone !
Hold dere langt langt unna! Cowboy kalles slikt
Veldig god og rask service, fikk time med en gang for og reparere steinsprut i frontruta
Booket skifte av frontrute mandag ettermiddag og fikk ny før lunsj tirsdag. Lett og intuitiv nettside. Hyggelig personale på Skøyen. Anbefales.
Bestilte time og fikk bekreftelse. Fikk påminnelse dagen før oppsatt time. Da jeg kom på verkstedet fikk jeg beskjed at de ikke hadde bestilt ny frontrute til bilen min. Dette kunne de gitt beskjed om på forhånd, da de visste at ruten ikke var bestilt. Jeg hadde planlagt denne dagen på forhånd, slik at det passet min hverdag. I min travle hverdag må jeg planlegge slikt i god tid, så det var en veldig skuffende opplevelse at ikke butikken eller kundeservice klarte å holde den oppsatte timeavtalen, og heller ikke gi beskjed før oppmøte om at ny rute manglet. Får heller finne et verksted med bedre kundeservice og bedre orden i arbeidsflyt.
Etter en skade i frontruten fikk jeg lånebil i Trondheim og ekstremt god hjelp! De ansatte var hyggelige og jobben ble utført både effektivt og med høy kvalitet. Alt ble levert til avtalt tid på en ryddig måte! Anbefaler Riis for et profesjonelt og hyggelig samarbeid!
Fantastisk service på stedet. Meget godt fornøyd med resultatet, og god oppfølging underveis.
Fikk ordna sprekk i ruten min dagen etter jeg bestilte time. Dessuten bytta de vindusviskere. Anbefales.
Lurer kundene på pris & service. Etter kunden klager, så gir de delvis refusjon og samtidig gir kundens epost adresse til diverse spam steder. Måtte derfor bytte epost adresse etter en tur hos Riis bilglass. Anbefales ikke. Styr unna
Eksepsjonell service og svært hyggelige og dyktige folk på Riis Jessheim!
Jeg bestilte time på nettsiden og det tok knn noen minutter, så fikk jeg bekreftet timen min. Det dukket opp et problem underveis som påvirket den opprinnelige timen min, men dette ble løst uten noe problem. Da fikk jeg enkelt og greit ny time, på dato av eget ønske.
Jeg er absolutt ingen morgenfugl, men når jeg leverte bilen klokken tidlig på morgenen ble jeg møtt med en energisk og glad ansatt, han spøkte og han virket ubrydd over at jeg ikke var helt imøtekommende.
Fikk gratis lånebil, og det var ingen restriksjoner utenom det normale på bruk av bilen, og jeg skulle få en sms når min bil var klar og kunne hentes. Klokken 07:56 sto jeg i skranken og fylte ut skademeldingen, og klokken 10:05 kom meldingen om at bilen var ferdig. Dagen etter dro jeg innom for å hente et skjerf jeg hadde glemt igjen i lånebilen, som de hadde lagt i skranken. Da fikk jeg helt nye vindusviskere - Gratis!
Fra en som jobber i servicebransjen, på mitt 5 år, for en service🤩
Dette er absolutt en bedrift jeg anbefaler!
Jeg stoppet på impuls hos deres avdeling på Ensjø for å kjøpe nye vindusviskere, og ble møtt med en kundevennlighet og service som var gledelig. De hjalp meg med en gang, de ga meg en hyggelig pris, og de byttet pusserene umiddelbart. Og de holdt meg orientert underveis på en hyggelig måte.
Dette var karer som brydde seg om jobben sin og kundene. Anbefales!
Min far var å fikk byttet frontruta. Fikk beskjed fra han at det var en dårlig opplevelse. Folkan sto rundt og trykka på telefonene, ble ikke tilbudt kaffi eller tatt i mot. Dårlig service til eldre folk som kommer å skal ha ting gjort og må vente mens bilen er inne. Han drar ikke dit igjen for å skifte rute fikk jeg klar beskjed om.
God kundeservice ved skifte av frontrute ho Riis bilglass Stjørdal. Imøtekommende og hjelpsom. Godt tilfreds med utført arbeid
Riis Bilglass på Alna gjorde en jobb med bilglassbytte som etterlot noen feil.
Kanskje ikke så bra, men måten de tok fatt i det i etterkant var forbilledlig!
Meget fornøyd!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.