Hadde time 1000. Null ekstra ventetid, de var klare til å begynne når timen var. Ble tatt imot av en hyggelig kar som til og med hadde bil å låne bort gratis mens jeg ventet! Fikk forespeilet ca tr... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk god service hos hurtigruta carglass i Halden !!!! De stilte opp med lånebil mens de jobbet på min bil. Og når jobben var gjort hadde de også vasket alle vinduene innvendig og utvend... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bilglass – skifte eller reparasjon? Hurtigruta Carglass® er spesialister på steinsprutskader. Du kan raskt og enkelt bestille time her >>
Contact info
Ensjøveien 17, 0655, Oslo, Denmark
- carglass.no
TRONDHEIM Hurtigruta carglass lade…
TRONDHEIM Hurtigruta carglass lade hangaren:
Møtte 3 forskjellige kundebehandlere, alle var veldig hyggelige og imøtekommende. Ekstremt bra service.
Handlekraftig verksted Storo.
Bilruta fikk en skade fra Stavanger til Oslo. Kjørte til carglass Storo- de besiktiga og ga meg raskt time da jeg skulle videre. Så hyggelig personale- profesjonelle og handlekraftige. Anbefaler de på det sterkeste
Avfeier reklamasjon på rute som ikke blir EU- godkjent etter reperasjon
Servicen når jeg var der var god, men jeg ble anbefalt å fikse frontruta og ikke bytte den. Jeg valgte å følge anbefaling med tro på at disse er proffe, selv om steinsprutskaden var i synsfeltet på førersiden. Irriterte meg når jeg kjørte derfra og den var så tydelig fortsatt, men fikk dessverre ikke surra meg til å klage. Når jeg nå ca. et halvt år etter skulle få bilen EU godkjent blir den IKKE godkjent pga den fiksa steinsprutskaden i ruta. Ingen andre mangler. H. Carglass svarer da at de ikke vurderer om det de gjør med ruta blir EU godkjent, og at det ikke er en garanti de kan gi🤷🏻♀️ Jeg trodde jo jeg kjørte med lovlig rute selv om den hadde en behandlet steinsprut. Får høre fra annet selskap at det ikke er noen selvfølge at forsikring dekker samme skade to ganger, så nå er jeg spent på hvordan dette ender økonomisk. Skuffet over fraskrivelse av ansvar og intet ønske om å bidra til å ordne opp. Anbefaler andre å få skiftet rute med en gang om det oppstår skade i synsfelt, og bruke et annet firma! (Jeg var på Skollenborg i Kongsberg).
Hadde time 1000
Fikk forespeilet ca tre timer jobb, fikk igjen bilen etter to og en halv.
Her er det mange servicebedrifter som har mye å lære.
Takk til avdelingen på Elverum.
Topp service på Forus
Meget imøtekommende, informative, hyggelige og raske. Fikk pristilbud kjapt på mail. Timeavtale satt opp med kort ventetid. Leiebil stod klar og jobben ble gjort unna raskt og presist. Ingen problemer. Meget fornøyd.
God service
Måtte ta kontakt etter ruteskift. Var en list som ikke satt fast. Da kom en hjem hit og ordnet det. Så jeg skulle slippe og bruke ekstra tid. Takk til avd Holmestrand
Utrolig hyggelig personal i Sarpsborg
Utrolig hyggelig personal i Sarpsborg, god service
Var på hurtigruten carglass i Elverum…
Var på hurtigruten carglass i Elverum de var fantastiske selrvice innstilte og reparerte skade på vindu.Dette verksted vil jeg virkelig anbefale og de har virklig fått en fast kunde her ivertfall😊😊😊
Veldig fornøyd med Hurtigruta Carglass
Veldig fornøyd med Hurtigruta Carglass Sotra. Ble godt tatt imot og de fikset steinsprut skaden ganske kjapt. Fikk også med ett kult verktøy sett som lå i bilen! Godt jobbet!
Hurtigruten Carglass Moss
Svært hyggelig mottakelse etter steinsprutskade på min Volvo V90 CrossCountry. Tok inn bilen til avtalt tid, og var ferdig etter 30 minutter.
Til alt overmål var mattene støvsugd.
Anbefales!
Veldig fornøyd
Rett og slett fornøyd med service fra jeg ringte inn skaden til jeg hentet bilen da den skulle være ferdig :)
Booket time på en torsdag
Booket time på en torsdag, kjørte bilen fra Hovden til Notodden 2,5 timer kjøring og leverte bilen onsdag dagen før. På mandagen etter er jeg på vei for å hente bilen og tror at alt er iorden. Blir da oppringt og informert om at ruta ikke har blitt byttet, og at det er 2 uker levering på ruta.
Hele kjøreturen fra Hovden var da forgjeves, og mye logistikk for ingenting. Dette burde kommet frem i det de bekreftet timen, ikke når bilen er fraktet 2,5 time til verksted.
Vannvittig bra oppfølging og service
Vannvittig bra oppfølging og service. Veldig fornøyd med besøket her med min Honda Accord.
Fantastisk god service hos hurtigruta…
Fantastisk god service hos hurtigruta carglass i Halden !!!!
De stilte opp med lånebil mens de jobbet på min bil. Og når jobben var gjort hadde de også vasket alle vinduene innvendig og utvendig samt vasket mattene i bilen grundig.
Sjelden man opplever denne type service.
Anbefales på det sterkeste å benytte Hurtigruta Carglass i Halden !!!!!
Det lille (store) ekstra!
De strekker seg langt for å gi deg det lille ekstra. Bilen min har vært inne to ganger, og begge ganger har de støvsugd bilen og vasket vinduene. De slengte attpåtil med spylevæske free of charge. Helt super service og anbefales på det sterkeste!!
God kveld
Hei.
Meget godt fornøyd av Hurtigruta Carglass Tromsø (etter besøk i går 03.07.2024, skifte av frontrute på en eldre Hiace), 6 av 6 på min/vårs terning. Kundeservice til Solid-Karakter, god kommunikasjon og fikk også lånt en Carglass-bil mens jobben pågikk.
Litt rust ble meg uvitende dessverre oppdaget på rammen til frontruten, dette ble pusset ned og "primet" av firmaet..Tusen takk🙏
De rengjorde også kupeen innvendig mens de utførte jobben.
Helt fantastisk service av de som jobber der, tusen takk "Anbefales 100%"💐
Ønsker alle en riktig god sommer, lev vel & ta godt vare på hverandre.
Mvh
Sten-Viktor, By- og Landlista Tromsø
Ypperlig service i Sarpsborg
Hurtigruta Carglsss, avdeling Sarpsborg.
Superhyggelige og proffe medarbeidere. Rask, effektiv service og førsteklasses utført arbeid gir en god opplevelse når man først har vært uheldig. Anbefales på det sterkeste.
Hurtigruta Carglass Lørenskog
Hurtigruta Carglass Lørenskog; her får du den desidert beste servicen og blir møtt med nonstop blide og hyggelig folk bak skranken og inne på verksted. Terningkast 6.
Kunne ikke bli bedre
Kunne ikke bli bedre. Leverte inn bilen for reparasjon av frontruta. De vasket rutene innvendig og ut. Så støvsuget bilen innvendig. Jeg har aldri opplevd slik god service i en glass forretning.
Ypperlig kundeservice
Hurtigruta Carglass Jaren, Hadeland.
Leverte inn bilen til avtalt. Kundemottaker svært hyggelig og serviceinnstilt. Han vasket bilen og fylte på spylevæske uten noe om og men. Tilbød meg å låne bil for å komme meg hjem mens frontruten ble skiftet. Firmaet virket veldig profesjonelt, og det så rent og ryddig ut overalt. Takk for vel utført arbeid!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.