See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Var her Fredag d. 8. November 2024, omkring kl. 17.50 hos Bistroen i Bilka Holstebro, for at spise på ny. Ville havde haft And og Flæskestegs Burger, men fik at vide, at dette ikke haves, var... See more

Rated 1 out of 5 stars

Havde købt et Tv i Bilka Fields der gik i stykker med billede forstyrrelser ca 8 måneder.. Ville oprette en reklamation og sendte billeder af det defekte billede.. Forklarede at tvet ikke havde været... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.7

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ved dagens besøg i Bilka skalborg…

Ved dagens besøg i Bilka skalborg ønsker jeg at betale med en flaskebon fra de flasker jeg lige havde pantet...ekspedienten siger at min bon er ugyldig da jeg har brugt den,????????hvordan kan det lade sig gøre når jeg står med bonen i
hånden?????det samne sker da jeg står i kundeservice....min bon var på 15 kr så det er ikke pengene det kommer an på meeeeen tænker at det kan Bilka dæleme gør bedre😡

May 15, 2026

Manglende grovbirkes og thebirkes

Jeg havde torsdag den 22/1 2026 bestilt 30 stk morgenbrød, bla 4 grovbirkes og 4 alm thebirkes i bagerafdelingen hos Bilka i Slagelse til afhentning lørdag den 24/1 2026 kl 10.
Da mine børnebørn skulle hente brødet meddelte de i bagerafdelingen, at vi kun kunne få 1 grovbirkes og 2 thebirkes, da der var udsolgt. De fik i stedet nogle af de mest kedelige rundstykker af lyst brød.
Det er ikke rimeligt og kan ikke være rigtigt, når det er bestilt 2 dage før. Det er jo for at være sikker på at få det brød man ønsker, at man bestiller det i forvejen. Bør derfor have 5 thebirkes tilgode.
Hilsen en skuffet kunde Beth Skovgaard

January 24, 2026

Bilka Viborg elektronik afdeling

Bilka Viborg elektronik afdeling
Jeg går rundt om nogle TV’er for henblik på at købe nyt. Der går nok 5-10 mens jeg ser på de forskellige tv’er. De 2 unge fyre bag disken står bare og snakker privat. ikke på noget tidspunkt bliver der spurgt om jeg har brug for hjælp. Det sker først da jeg selv spørger og den ene hjælper lidt for så at sige om jeg vil spørge kollegaen for han havde fri og skulle nå en bus.

January 7, 2026
Rated 1 out of 5 stars

dårlig kundeservice i radio-tv…

dårlig kundeservice i radio-tv afd.Skalborg.
Der står information,over disken,jeg spørger pænt om De forhandle 10 A 220v sikringer, gider dårlig nok at
kigge,og svare det forhandler vi ikke,kunne have kigget på sin skæm,og set at de fandtes i el-afd,men
så spurgte jeg en flink ung pige,som fulgte mig hen i El-afd,hun vidste hvor de var,ros til hende,jeg ved ikke hvad personen hedder i radio-tv afd,hedder,men det det var en korpulent person,og ca,kl,1430.

November 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bistroen i bilka Skalborg er under al…

Bistroen i bilka Skalborg er under al kritik.
1. Ham ved kassen har ikke styr på noget og bare går
2. Får ikke det vi har bestilt
3 sovsen er kold og pomfritterne er slatne
4 ærterne er udkogte og uspiselige
5. Bordene er møgbeskidt og ikke hyggelige at sidde ved

Vi anbefaler absolut ikke Bilka skal til nogen som helst mere 😡

August 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Havde købt et Tv i Bilka Fields der gik…

Forklarede at tvet ikke havde været udsat for tryk, været væltet eller andet der kunne forårsage billede forstyrrelsen. Havde stået fast samme sted siden købet.... Bilka godkender ikke reklamationen og vil ikke erstatte eller reparerer Tv'et. Køb intet fra Bilka.. De konkluderer selv at de ikke vil erstatte/reparere et Tv der går stykker i garanti tiden. Fy for en service.. Hold jer væk...

May 21, 2025

mugne / lugtende varer !

Torsdag d. 13 og torsdag d. 20 marts - nok er nok - leverpostej var muggen da jeg åbnede pakken - hel kylling fra køledisken stank da posen åbnedes samme dag jeg købte varen fra Bilka i Skalborg. ! og holdbarhedsdatoerne var IKKE overskredne - tag jer lidt sammen - selv som pensionist er omkring 1.000 kroner indkøb i Bilka hver uge dog mange penge - standarden er gået gevaldigt ned - og jeg har da handlet der i mange mange år - så tag jeg sammen og kig på varene i kølediskerne ! !

March 13, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Udsolgt/Haves ikke/Ser dårligt ud

Ville havde haft And og Flæskestegs Burger, men fik at vide, at dette ikke haves, var udsolgt.
Udsolgt var And, Flæskesteg, Glaceret Skinke og Flæskestegs Burger.
And haves dog på en måde, men svaret på dette var, at den ikke ser ret godt ud, så ???
Fik så 2 * Skinkeschnitzel.
Mens vi var der, var der op til flere,som gerne ville havde haft And, Flæskesteg, Glaseret Skinke og Flæskestegs Burger.
De fleste af disse gik igen, da dette ikke kunne fås.
Halvdelen af de retter der skal være, haves de virkelig ikke til aften?

Glas ved Sodavand og Øl, var der ingen af og dette var ikke nemt at få hos de unge mennesker der var der, da de ikke rigtigt kunne forstå, at der ingen glas var, hvor der skulle være glas.

November 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse i Bilka Bistro Herning.

Vi var i Bilka Herning 30.-9.-24 og ville slutte besøget med et Bistro besøg.
Det var ved 17-tiden, - altså almindelig aftensmad-tid.
Alligevel var der kun én ekspedient i restauranten, -en ung mand.
Vi stod ved kassen et stykke tid og ventede.
Vi havde flere gange øjenkontakt med den unge mand som stod og ventede på noget mad i en boks skulle blive varmt eller noget!
Så kom der endnu en ung mand frem fra baglokalet og han gik rundt og spiste sin aftensmad menes han snakkede med den første unge mand.
Nu fik vi så endelig en besked om at vi ville blive ekspederet lige straks.
Der gik igen lidt tid…
Så kom ekspedienten endelig til os men vi fik at vide at Flæskesteg med kartofler som vi havde valgt var udsolgt.
Så valgte vi Wienerschnitzel og betalte.
Vi sad ved et bord nær kassen og ventede og kunne nu høre at en anden kunde fik meddelelsen at hun ikke kunne få den salat der ellers fulgte med til den ret hun havde bestilt og betalt.
Salat var udsolgt!
(Det var hun overbærende med!)

Vi kunne nu hente vores mad, - som på ingen måde lignede det der var billede af ved kassen.
Triste bløde wienerschnitzler som nærmest så ud som om de var kogte.
Kartoflerne havde en tyk hinde/skorpe og da de var med skrald kunne man mærke at de ikke var ordentligt rengjorte for jord og knasede i tænderne! Desuden har jeg mistanke om at de var blevet genvarmet fra dagen før, - for sådan smagte de!
Ærterne som hørte til var udkogte og havde en grålig farve.
Den brune sovs lå ud over kanterne på tallerknerne og der var flere sovse-aftryk på tallerkenkanten fra håndteringen i køkkenet.
Der var ihverfald to andre par der rundt om os der var utilfredse med deres bestilling og levnede en del.

Hvordan kan der være udsolgt på flere elementære basisvare i køkkenet på så tideligt et tidspunkt af dagen/aftenen?

Hvorfor er der kun én person til at betjene kunderne i Bistroen?

Hvorfor går en medarbejder rundt og spiser sin aftensmad i køkkenet?

Gen-varmer I jeres mad fra dagen før?

Jeg har før spist i Bilka Bistro, - men det var i Viborg og der var oplevelsen noget helt andet og positiv.

Håber på svar på mine spørgsmål og håber at standarden stiger i Herning Bistro herefter.
Mvh.

September 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Var i Bilka i Herning for at bytte et…

Var i Bilka i Herning for at bytte et par sko, pga memory skum i venstre sko ikke var som det skulle være , de tilkaldte en lille dame fra skoafdelingen som prøvede dem , men da hendes fod var en del mindre end min , så kunne hun ikke mærke at der var et problem med den og skoene kunne ikke byttes og jeg kunne hellere ikke få pengene tilbage , da hun mente der ikke var noget galt med dem
Så på den måde har man smidt 399 kr ud af vinduet for et par sko man ikke kan bruge til noget

July 10, 2024

Bilka Herning

Bilka Herning

Tager ind for at bytte et par herresko, som tager vand ind et sted. En fra tekstil afdelingen bliver hidkaldt. Hun han ikke se hvor det skulle være. Det kan jeg heller ikke umiddelbart, men det forsvinder problemet ikke af.
Hun vil have min søn skal gå i dem igen, så hun kan se han får våde strømper. Jeg troede ikke mine egne ører.
Så du vil have at han skal gå i et par defekte sko. Ja, for hun kunne ikke se noget.
Jeg er selv uddannet indenfor Dansk Supermarked og de har da godt nok sænket deres service niveau.
Jeg handler der ikke mere… aldrig 👎👎👎

December 7, 2023

Bilka Viborg

Bilka Viborg
Alt for få medarbejdere. Laaange køer ved kasserne og unge, uerfarne medarbejdere, der virker totalt stressede. Ansæt dog nogle flere erfarne medarbejdere. Der er mange kunder, men ventetiden på at blive ekspederet er ved kundeservice, bager og fastfood helt uhørt. Hvor er chefen?

April 4, 2022

Bilka. Viborg

Har idag været i Bilka i Viborg og ville lige slutte sf med lidt at spise i deres Bistro , vi valgte en luksus stjerneskud ventede ca i 20 min den så fin ud men da vi begyndte at spise den var fileterne rå på den ene halvside vi gik op og klaged og blev tilbudt en ny men hvem har lyst til det og vi takkede nej blev ikke engang tilbudt at få pengene retur.
Dårlig stil Bilka

January 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kl 9.30 i Sønderborg ville egentlig…

Kl 9.30 i Sønderborg ville egentlig bare betale mine varer, men ikke en eneste kasse var åben. Kunne i stedet henvende mig i kunderservice sammen med en masse andre kunder der kiggede frustreret rundt efter en kasse der måske var åben. Her kunne jeg så trække et nummer og stille mig kø som nr. 15
Man kan ikke klage over servicen for der er ingen

November 17, 2021

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, selv med en fyldt vogn er de ligeglade med kunder, man kan høre deres medarbejdere ikke bliver behandlet særlig godt. Der sad En ved kassen og køen var lang og ingen ville møde op for at hjælpe selvom der stod 3 ved information der bare snakkede. Jeg har været der en del gange men påtrods af de sidste dårlige oplevelser i Bilka Viborg vil vi ikke bruge stedet fremover..

April 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Bilka Viborg er lig med absolut ingen service!

Bilka Viborg er lig med absolut ingen service!!
Jeg har i dag været hos Bilka Viborg hvor vi har købt et 55" Philips TV. Som sådan har Tv'et virket fint indtil vi for 14 dage siden bestilte Boxer. Der kom en professionel montør som satte Antenne op samt monterede Boxer modulet. Men ak ak fjernsynet kunne ikke finde modulet.Så jul uden fjernsyn. Så i dag kørte vi til Bilka Viborg og forklarede problemet. Man lyste så ind i slosttet hvor Boxer modulet skulle sidde og jeg fik så den besked at et ben var bøjet, jeg kigges så selv efter men kunne ikke se noget bøjet ben. Jeg fik den besked at det var nok lige sket så det kunne man ikke dække under garantien da det var længe siden jeg havde købt fjernsynet ( Der er stadig garanti ) og problemet burde vøre fundet for længe siden hvis fjernsynet var købt sådan. ( Go daw mand økseskaft ) ja det var nu en kvindelig adf. chef der sagde sådan. Mand økseskaft vi kunne da ikke ha set fejlen før da vi ikke havde haft brug for slottet til kortlæser før nu. DET fatted damen åben bart ikke for hun blev ved med at kagle om at det kunne de ikke dække da fejlen burde være opdaget for længst...........Så tager man sig til hovedet og siger..........ALDRIG HANDLE HOS BILKA MERE!
Blev også beskyldt for at jeg nok nærmest selv havde lavet brøleren.............Men nej det var et professionelt firma der satte tinene op!
Jeg siger bare FØJ for en MANGLENDE service.
Skriv jeg venligst dette bare jeres øre før i overvejer at handle hos BILKA!!
JA OG BARE KLART OG FORSTÅELIGT AT BILKA IKKE REAGERER PÅ DE DÅRLIGE ANMELDELSER DE FÅR......DE BURDE SKAMME SIG👎😡

January 1, 2019

Bilka "tilbud" pas på!!!

1/4-2017 købte jeg på Bilka.dk en char-broil grill incl. Fire tilbehør til tilbudspris kr. 3.699,00. Den 15/4-17 ser jeg samme grill dog med tre tilbehør til tilbudspris kr. 2.999,00. Jeg kontakter Bilka der kort fortalt svarer at de indenfor 10 dage prismatcher deres egne produkter, dog ikke i dette tilfælde da indholdet i tilbud ikke er det samme.
Det er korrekt, der mangler et sæt grill værktøj. Men at det har en værdi af kr. 700 passer ikke.
Meget dårlig stil af Bilka fjerne et tilbehør så er deres ryg fri.
Så pas på derude når I benytter jer af "Bilkas tilbud".
Mvh en utilfreds kunde.

April 22, 2017

Bytteservice

Dårlig services ang. byt af julegave fra familie. Ps3 spil skal ombyttes til ps4. Men nej det kan de ikke da vi ikke har fået bon. Aldrig mere julegaver fra Bilka

December 27, 2014

elendig service

Bilka levere en ringe service.
Vi bestilte en sandkasse hvor hjørnerne ikke var skåret i rigtig vinkel. Dette gør at den gaber ca en cm. Lige størrelsen til en baby/barnefinger.
Jeg sendte billeder af det søndag d. 12 maj og har rykket tre gange for svar. Her den 22 maj har jeg stadig ikke hørt noget.
Så jeg vil anbefale at holde sig langt væk fra Bilka.dk

May 22, 2013

Is this your company?