Billigsnus Reviews 15

4.4

Company details

1. Tobacco Shop

Written by the company

BilligSnus.se – Snus och nikotinpåsar online med kvalitet i fokus På BilligSnus.se hittar du ett noggrant utvalt sortiment av snus och nikotinpåsar online, med populära varumärken, moderna smaker och ett utbud som passar både nya och erfarna snusanvändare. Vi kombinerar prisvärdhet med en trygg köpupplevelse där kvalitet, service och enkelhet alltid står i centrum. För att du ska kunna handla på dina villkor erbjuder vi flexibla alternativ i 10-pack, 30-pack och 50-pack. Oavsett om du vill prova nya produkter, hitta en ny favorit eller bunkra upp med snus till bra pris, finns ett upplägg som passar dig. Med smidig beställning, snabb leverans och ett brett utbud av vitt snus och klassiska varianter är BilligSnus.se ett självklart val när du vill köpa snus online snabbt, enkelt och tryggt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bra priser och snabba leveranser.

Bra priser och snabba leveranser inga bekymmer kan varmt rekommendera Billigsnus.

April 12, 2026

Hej Leif,

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och våra snabba leveranser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Martyna

Bra priser.

March 23, 2026

Hej Håkan,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med pris och våra snabba leveranser. Varmt välkommen tillbaka! 🙂

Hej Kennet,

Tack för din recension! Vi är glada att höra om den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! 🙂

Snabb leverans färsk snus

Snabb leverans färsk snus

March 16, 2026

Hej Christer

Stort tack för din fina feedback.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på snuset.

Tack för att du handlar hos oss.

Jenny

Rated 4 out of 5 stars

Bra,tog tid bara

Bra det tig tid annars okay

February 12, 2026

Hej Mattias,

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med oss. Vi hoppas att få ge dig en bättre upplevelse nästa gång. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Varmt välkommen åter! 😄

Martyna

Billigt

Billigt, supersnabb leverans

March 8, 2026

Hej Christer,

Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och supersnabba leveranser. Vi ser fram emot att ge dig smidig service igen. Välkommen åter! 😊

Bra service och bra priser

Bra service och bra priser

February 26, 2026

Hej Mattias,

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Grymt smidigt och bra priser!

Fick min beställning snabbt och utan några som helst konstigheter. Lätt att hitta på sidan, billigt och dosorna var färska. Ett extra plus i kanten för den lilla godisbiten som låg med i paketet, sånt uppskattas verkligen, Kommer lätt att beställa härifrån igen.

February 24, 2026

Hej Micke,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd.
Varmt välkommen tillbaka! 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, billigt och smidigt.

February 15, 2026

Hej Irene,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd.
Välkommen tillbaka! 🙂

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans

February 19, 2026

Hej Nabil,

Stort tack för din recension. Vi är glada att höra att leveransen var supersnabb – precis 🚀

Snabbt och smidigt

Bra pris och snabbt och smidigt.

February 5, 2026

Hej Robert,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både pris och våra snabba leveranser. Välkommen åter!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look