Oerhört bra, proffsigt och fantastiskt fint bemötande från kundtjänst upplevde jag precis nu när jag ringde er pga att fraktbolaget/transportören felat. Tack för hjälpen 💐 /Sofia
Company replied
Bra pris och mycket snabb leverans! Funderar dock på varför ni paketerar i 1, 3 eller 5 tex, så man måste puzzla ihop det antal man vill beställa, när det ändå kommer styckevis packat i en kartong?
Company replied
Mycket nöjd med köpet, bra webbsida, sjysta priser snabb leverans +++++ ----------------------------------------------------- Svar; Ja nu finns alternativen du nämner! Måste varit något tillfälligt... See more
Company replied
Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.
Segersbyvägen 4, 14563, Norsborg, Sweden
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Tack för hjälpen 💐 /Sofia

Reply from Snuslagret.se
Fruktansvärt otrevliga i kundtjänst. Avbryter en hela tiden. Jag skulle beställa snus till en vän och nu kan han inte hämta ut det för det måste vara den personen som har lagt ordern som endast kan hämta ut paketet. Nu får jag stå för en dyr returfraktavgift. Så j-a dåligt. Kan INTE rekommendera snuslafret till någon. Jag vissrw INTE om detta och ni kunde inte ens göra ett undantag. Men väldigtkonstigt att ordern ens gick igenom då närhet va jag som va huvudberalaren, så borde det ha sagts tilli systemetsdet va fel i ordern! 😡🤬😭😢😿 Tack för ingenting! Kommer aldrig mer handla här igen!

Reply from Snuslagret.se
Bra pris och mycket snabb leverans!

Reply from Snuslagret.se
Smidig och snabb leverans!
Väldigt bra hemsida!

Reply from Snuslagret.se
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.