Snuslagret.se Reviews 153

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Oerhört bra, proffsigt och fantastiskt fint bemötande från kundtjänst upplevde jag precis nu när jag ringde er pga att fraktbolaget/transportören felat. Tack för hjälpen 💐 /Sofia

Rated 5 out of 5 stars

Bra pris och mycket snabb leverans! Funderar dock på varför ni paketerar i 1, 3 eller 5 tex, så man måste puzzla ihop det antal man vill beställa, när det ändå kommer styckevis packat i en kartong?

Rated 5 out of 5 stars

Mycket nöjd med köpet, bra webbsida, sjysta priser snabb leverans +++++ ----------------------------------------------------- Svar; Ja nu finns alternativen du nämner! Måste varit något tillfälligt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Company details

1. Tobacco Shop

Written by the company

Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Tack det var snabb leverans och lång…

Tack det var snabb leverans och lång dator

Hej Hoda,

Tack för din feedback. Kul att höra att du är nöjd med oss. Vi ser fram emot att ge dig en positiv upplevelse igen.

💐💐💐💐

Tack för hjälpen 💐 /Sofia

April 16, 2026

Hej Sofia,

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår smidiga service. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Rated 5 out of 5 stars

Ett bra precis och en väldigt snabb leverans och bra betalningssätt.

Hej Tommy,

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med oss. Vi ser fram emot att ge dig en positiv upplevelse igen.

Varmt välkommen åter! 😊

Rated 1 out of 5 stars

Riktigt dåligt

Fruktansvärt otrevliga i kundtjänst. Avbryter en hela tiden. Jag skulle beställa snus till en vän och nu kan han inte hämta ut det för det måste vara den personen som har lagt ordern som endast kan hämta ut paketet. Nu får jag stå för en dyr returfraktavgift. Så j-a dåligt. Kan INTE rekommendera snuslafret till någon. Jag vissrw INTE om detta och ni kunde inte ens göra ett undantag. Men väldigtkonstigt att ordern ens gick igenom då närhet va jag som va huvudberalaren, så borde det ha sagts tilli systemetsdet va fel i ordern! 😡🤬😭😢😿 Tack för ingenting! Kommer aldrig mer handla här igen!

April 14, 2026

Hej.

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att du upplevt situationen på detta sätt.
Vid utlämning av paket krävs det att mottagaren kan identifiera sig, vilket innebär att det behöver vara samma person som står på beställningen. Detta är en säkerhetsåtgärd från transportören som vi som återförsäljare behöver förhålla oss till.

Vi förstår att detta kan vara frustrerande om man inte känner till det i förväg, och vi tar med oss din synpunkt kring tydligheten i köpprocessen.
Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice igen om du vill att vi ser över ditt ärende tillsammans.

Jenny

Hej Roger,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Varmt välkommen åter! 😊

April 2, 2026

Hej Karl,

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och våra snabba leveranser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Varmt välkommen åter!

Billigt och snabb leverans

Billigt och snabb leverans

April 10, 2026

Hej Jerry,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser och våra priser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Varmt välkommen åter! 😄

Hej Magnus,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och våra snabba leveranser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Hej Katarina,

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och våra snabba leveranser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och billiga priser

Snabb leverans och billiga priser. Är väldigt nöjd.

April 2, 2026

Hej Kristoffer,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med oss. Vi ser fram emot att ge dig en positiv upplevelse igen.

Varmt välkommen åter! 😄

Rated 5 out of 5 stars

Bra pris och mycket snabb leverans!

Bra pris och mycket snabb leverans!

April 13, 2026

Hej Per,

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och våra snabba leveranser. Vid frågor skriv gärna till kundservice@snushallen.se och de kommer att hjälpa dig vidare. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Mycket snabb leverans.

Mycket snabb leverans.

April 1, 2026

Hej Lennart,

April 7, 2026

Reply from Snuslagret.se

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser.

April 7, 2026

Hej Yvonne,

Tack för den fina recensionen. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser.

Hej Simon,

Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser. Tack för att du väljer att handla hos oss.

Rekommenderar!

Färskt snus och snabb leverans, rekommenderar!

Hej Patricia,

Tack för din positiva recension. Kul att höra att du är nöjd med produkterna och våra snabba leveranser.

Rated 4 out of 5 stars

Reply from Snuslagret.se

Tack för din feedback. Kul att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser.

Bra pris.

Smidigt och snabb leverans.

Hej Sari,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba och smidiga leveranser samt våra priser.

Smidig och snabb leverans

Smidig och snabb leverans!
Väldigt bra hemsida!

April 9, 2026

Hej Linda,

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba och smidiga leveranser samt vår hemsida. Tack för att du väljer att handla hos oss.

March 27, 2026

Hej Brorsson,

Tack för din feedback. Kul att höra att du är nöjd med våra priser samt våra snabba leveranser.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look