Bizsys - online kassesystem Reviews 23

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter en lang men smidig overgang til Bizsys har vi fået det mest fantastiske system. Enkelt og nemt. Servicen har været HELT i TOP og ventetiden på problemløsninger har ikke været på mere en et par... See more

Rated 4 out of 5 stars

Altid til at få fat i både på telefon og mail. Kort ventetid og altid glade medarbejdere . Som regel den samme man får fat i hvilket er vigtigt og super lækkert. De har hjulpet mig fra starten... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej. Jeg kan varmt anbefale Bizsys. De har leveret 2 stk. kasseterminaler med tilhørende Hardware til vores Loppebutik som hedder " Klunserkongen" på Bornholm. Jeg vil specielt fremhæve 3 ting:... See more

Company details

1. Eftpos Equipment Supplier

Information provided by various external sources

Bizsys leverer online kassesystemer (POS systemer) med et komplet integreret regnskabsprogram og dankortterminaler til en bred vifte af butikker, restauranter, caféer og barer. Vi fokusere på at finde den optimale løsning til dig og din butik, desuden tilbyder vi også en af danmarks billigste indløsninger!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har den 22-07-2018 givet Bizsys 5…

Jeg har den 22-07-2018 givet Bizsys 5 stjerner. Men efter at vi i oktober måned 2020, pludselig fik lukket for vores dankort automat uden varsel ( Det viste at Bizsys ikke havde betalt til Verifone, på trods af at vi rettidigt havde betalt for leje af udstyr.) Der var ingen hjælp at hente hos Bizsys. Jeg kan derfor ikke anbefale Bizsys til nogen.

March 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Snyd og bedrag

Man skal give en stjerne, for at komme videre, men det har de ikke fortjent. Bizsys købte i marts 2020 nogleterminaler af os. Vi er en lille NGO, der sender vores overskud til nødlidende i Afrika. Bizsys betaler ikke, de holder os hen... Jeg har ringet og talt med Søren Melgaard indtil flere gange, og hver gang kommer han med forklaringer om at han har travlt og nok skal ringe tilbage - det har nu stået på i mere end 6 mdr. Da jeg ringede forleden og sagde, at nu var det bare nok, så smækkede han røret på. I min optik, er dette firma snyd og bedrag. Hvorfor er han ikke i stand til at betale en regning på 7000,- kr? Sådan en fupmager og svindler.

October 12, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Deres loppestatus er et rigtigt godt…

Deres loppestatus er et rigtigt godt system.
Men somtider er de for langsom til at skifte dato.

August 3, 2019
Bizsys - online kassesystem logo

Reply from Bizsys - online kassesystem

Kære Haurum Gruppen

Vi beklager, at I har oplevet ekstra ekspeditionstid i forbindelse med datoskift.
Problemet er nu udbedret.

I er altid velkommen til at kontakte vores support, såfremt I oplever mangler i systemet, så vi hurtigst muligt kan sikre os, at systemet fungerer som det skal.

/Nina - Bizsys

Rated 5 out of 5 stars

Bizsys er simpelthen super.

Bizsys er simpelthen super.

Kan ringe i tide og utide og der er altid nogle til at hjælpe.

Jeg kan klart anbefale Bizsys

Hilsen
Natascha
Cafe N
4930 Maribo

June 11, 2019

Fantastisk system!!!!!!!

Helt unik support man kan ringe til stort set på alle tidspunkter på dagen! Hjælpsomme mennesker som tager sig tid til at hjælpe en med tingene. Kæmpe forståelse indenfor salg og service! Vi kan kun varmt anbefale Bizsys.
Ashkan, Svendborg

May 16, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Tiderne skifter....

Opdateret 9/10-2020:

Nedenstående anmeldelse lavede vi tilbage i 2018. Da var vi godt tilfredse med Bizsys som vores leverandør af POS- og bogføringssystemet Saldi, samt Loppestatus, hvor kunderne kunne følge med i deres salg. Vi er stadig godt tilfredse med Saldi systemet og for den sags skyld også Loppestatus, men ikke længere med Bizsys.

Vi var klar over, at ændringer var på vej, men vi havde ikke forudset pludselig ikke at kunne modtage kortbetalinger (Dankort/kreditkort), som vi oplevede tirsdag morgen 6/10-2020. Ingen forvarsel fra Bizsys og ingen hjælp undervejs. Blot en meddelelse om "tekniske udfordringer" og ingen videre kontakt. Det har nu vist sig, at være regninger der ikke var betalt af Bizsys til Verifone. Så Verifone lukkede forbindelsen. Vi har nu fået genåbnet, uden hjælp af Bizsys, men ved godt arbejde fra Verifone og asisstance fra Saldi.dk. Bizsys og vores kundeforhold er ved nærme sig sin afslutning.
René Petersen, Kræmmergården 9/10-2020.

Anmeldelsen fra 2018:
På Kræmmergården Dragør valgte vi Bizsys som leverandør af vores POS fra virksomhedens start. Kombinationen af funktionalitet, pris og den personlige betjening vi mødte, gjorde valget.

Vi havde god hjælp i forbindelse med virksomhedens opstart og forretningens åbning. Senere har vi også altid kunnet komme i kontakt ved behov. Akutte og mindre akutte.

Systemets funktionalitet er blevet videreudviklet over årene, bl.a. med input fra brugere som os. Også et online værktøj til vores kunder, således at de selv kan følge deres varesalg, er det blevet til.

Vi kan varmt anbefale Bizsys til andre med lignende behov.

May 14, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Bizsys = Super god service!

Vil helt uden forbehold varmt anbefale Bizsys til alle andre der skal bruge et kassesystem eller som overvejer at skifte fra det de har i dag.

Der er altid super hurtig og kompetent hjælp/service og hente, uanset tidspunkt på dagen. Dejligt at det altid er de samme folk man får i den anden ende af telefonen, og ikke skal igennem en masse omstillinger.

Bizsys får de varmeste anbefalinger med fra LopMoreKids i Højbjerg :)

May 3, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Online kassesystem til Loppebutiken "Klunserkongen"

Hej.
Jeg kan varmt anbefale Bizsys.
1. Rimmelig pris.
2. Fantastisk god support 24-7. Mandag til søndag. Selv når det er "os" som ikke kan finde ud af det, er der hjælp at hente. Ingen løftede øjenbryn!
3. Levering af kasseruller, etiketter osv. sker fra dag til dag.

April 25, 2018

Kassesystem - Råvaremarkedet Hjallerup

Vi har på råvaremarkedet investeret i kassesystem fra BIZSYS. Systemet er nemt at finde ud af (dog med hjælp fra dem)
Det er nemt selv at oprette nye vare, kasseoptælling virker også super og man kan nemt sidde på sit kontor og ordne regnskabet.
Udover får man altid en rigtig god service via telefon og man kan altid ringe til support.
Godt system og nemt at oplærer nye i brugen af det.

April 25, 2018

Fremragende.

Fantastisk service fra hele teamet og systemet er simpelt, men har alt! Jeg har brugt det i et par år nu og er ovenud tilfreds med både pris, kvalitet og service.
Kan kun anbefales.

April 21, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Skal du bruge et nyt kassesystem/…

Skal du bruge et nyt kassesystem/ bogføringsprogram, vil jeg med glæde anbefale BIZYS. De yder en fantastisk god service,
- de tager telefonen
- de løser problemet
- og sidst men ikke mindst, er firmaet er ikke større end man kender de medarbejdere man taler med, og det er SÅ rart og hjælpsomt. ( man skal ikke vente - ikke stilles om - og starte forfra.
Så tøv ikke....!
Ulla Kyhn
Kyhnsgæsthus
Helsingør

April 18, 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk og super god service👍🏼

Skriver vi kl. 0200 om natten er der altid hurtigt hjælp og svar inden for få minutter 😊

Med venlig hilsen

Club Zanzi
Vejlegadebro 15
4900 Nakskov
Cvr.nr.: 30942034

April 18, 2018

FULDSTÆNDIG FANTASTISK SERVICE

FULDSTÆNDIG FANTASTISK SERVICE!
Som ejer af Restaurant Abstrakt i Hirtshals, er jeg super glad for, at vi har valgt bizsys kassesystem. Det er brugervenligt og overskueligt.
Servicen er helt fantastisk og udover det sædvanlige. For os har det været dejligt, at vi altid har kunne/kan ringe 24/7, hvis vi har haft spørgsmål eller brug for hjælp med det samme. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger! :)

April 17, 2018

Fremragende service

Fremragende service! Vi kan virkelig anbefale andre, som søger kassesystemer at kigge nærmere på Bizsyz. De står altid til rådighed med kompetent support og vejledning - ligegyldig hvilket tidspunkt vi ringer på.

April 16, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Meget meget tilfreds :)

Altid til at få fat i både på telefon og mail.

De har hjulpet mig fra starten af min loppebutik Lop & Leg på Falster og da det hele skulle sættes op blev medarbejderen selvom han havde været på job hele dagen .

Det eneste minus er at programmet mangler en funktion hvor man kan sende en mail fx nyhedsbrev til alle standlejere på en gang :)

April 12, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Vi gik fra et kassesystem hvor firmaet…

Vi gik fra et kassesystem hvor firmaet var gået konkurs og var på den...men bekymringerne var hurtig væk da vi kontaktede Bizsys lynhurtig konvertering af det gamle ubrugelige kassesystem til deres brugerflade/system har haft deres system i 2 år nu og er superglade for det (har 3 kasser) og supporten/opfølgning er i top
Kan varmt anbefale bizsys
Cafe Karlsson Lønstrup

April 11, 2018

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look