See what reviewers are saying
Altid til at få fat i både på telefon og mail. Kort ventetid og altid glade medarbejdere . Som regel den samme man får fat i hvilket er vigtigt og super lækkert. De har hjulpet mig fra starten... See more
Hej. Jeg kan varmt anbefale Bizsys. De har leveret 2 stk. kasseterminaler med tilhørende Hardware til vores Loppebutik som hedder " Klunserkongen" på Bornholm. Jeg vil specielt fremhæve 3 ting:... See more
Vi gik fra et kassesystem hvor firmaet var gået konkurs og var på den...men bekymringerne var hurtig væk da vi kontaktede Bizsys lynhurtig konvertering af det gamle ubrugelige kassesystem til deres... See more
Company details
Information provided by various external sources
Bizsys leverer online kassesystemer (POS systemer) med et komplet integreret regnskabsprogram og dankortterminaler til en bred vifte af butikker, restauranter, caféer og barer. Vi fokusere på at finde den optimale løsning til dig og din butik, desuden tilbyder vi også en af danmarks billigste indløsninger!
Contact info
Agerbæksvej 15, 1. Sal, 8240, Risskov , Denmark
- info@bizsys.dk
- bizsys.dk
People also looked at
Efter en lang men smidig overgang til…
Efter en lang men smidig overgang til Bizsys har vi fået det mest fantastiske system. Enkelt og nemt. Servicen har været HELT i TOP og ventetiden på problemløsninger har ikke været på mere en et par timer. Det skal lige siges at vi har et kæmpe varelager som skulle overføres (over 200.000 varenummer) og det voldte lidt problemer men de arbejde godt nok hurtigt på sagen.
Så skal du have nyt eller skifte til andet system, så tøv ikke med at vælge Bizsys. Stor anbefaling herfra. Westernsmedjen Øens Hus-og Havecenter Bornholm
Jeg har et loppesupermarked i Holstebro …
Jeg har et loppesupermarked i Holstebro og har siden opstart været super glade for Amero og deres system - men da de ikke tilbød loppe-login, så kunderne kunne følge sit salg, kontaktede jeg Biszyz.
5 dage efter ringer Amero til mig og siger de har fået loppe-login, da jeg er fuldt tilfreds med alt andet hos dem, ringer jeg og aflyser med Bizsys og tilbyder at betale de 2 dages arbejde de har brugt på det system jeg skulle modtage. De forlanger 6.000 for arbejdet og 31.000 i 12 måneders bindende periode, FOR ET ABBONOMENT JEG IKKE HAR?!!!
Jeg har ikke skrevet under på nogen kontrakt, vi har kun haft en mailkorrespondance.
Trods Søren (indehaver af Biszyz, giver mig ret i at det er urimelig) holder han fast i at de skal have de 31.000.
31.000 kr jeg ikke har fået noget for!!!!?
Jeg forhandler mig helt ned til 20.000 kr, i mod et utal af truende ord med inkasso og retssag. ENDELIG giver de op - med en regning på 20.000 kr - altså 20.000 kr jeg absolut INTET HAR FÅET NOGET FOR.
Jeg laver en straks overførsel til dem på 20.000 og skal aldrig gøre brug af dem igen.
Nu må jeg ikke få en faktura af dem, på de 20.000 kr - aldrig har jeg oplevet så amatøragtig et firma.
Jeg skriver denne anmeldelse for at gøre ALLE butikker opmærksomme på at Bizsys er en ren pengemaskine, du får INTET for dine penge - ikke engang god kundeservice.
Jeg vil til værd en tid anbefale alle at gå en stor bue udenom Biszyz.
Amero er langt bedre, hurtigere og mere servicemindet!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.