Veldig bra oppfølging
Lært utrolig mye
Veldig bra oppfølging!
Gikk fra å ikke kunne noen ting til å kjøpe min første leilighet å legge ut annonse på Airbnb.
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lært utrolig mye
Veldig bra oppfølging!
Et supert kurs for deg som vil lykkes med Airbnb og eiendomsutleie!
Jeg har deltatt i BnB-kurset til Andreas Hjellegjerde, og kan trygt si at det har vært en øyeåpner for hvordan jeg kan maksimere inntektene på mine utleieeiendommer. Andreas har over 11 års erfaring med Airbnb og eiendom, og det merkes godt i måten kurset er bygget opp på. Han vet akkurat hvilke utfordringer man møter som ny eller erfaren utleier, og gir konkrete, praktiske råd som fungerer.
I kurset har jeg lært alt fra hvordan jeg kan bruke hybridmodeller og smart prissetting via ulike programvarer, til hvordan jeg kan holde god oversikt på tvers av plattformer som Airbnb, Booking.com og Expedia. Det beste er at kurset også går i dybden på hvordan man kan innrede på en måte som gjestene virkelig setter pris på. Noe som er gull verdt for gode anmeldelser og minimere ledigheten på boligen.
I tillegg har jeg fått mye individuell veiledning fra Andreas og teamet hans, noe som har hjulpet meg å unngå vanlige nybegynnerfeil og gjort hele prosessen mye enklere og mer lønnsom.
Jeg kan varmt anbefale dette kurset til alle som ønsker å ta eiendom til neste nivå, både hvis du har mye erfaring, eller har akkurat startet. Dette er et lukket nettverk og mentorship-program som virkelig gir verdi. Og Andreas er en svært engasjert og kunnskapsrik mentor.
Takk for hjelpen så langt, og gleder meg til fortsettelsen!
Kjempebra opplegg, masse god informasjon og kunnskap.
Jeg er superfornøyd med oppfølgingen og det jeg har lært så langt.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.