BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal Reviews 67

TrustScore 5 out of 5

4.9

Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste og jeg har netop været igennem køb af ny lejlighed, hvor BoFinans har hjulpet os igennem hele forløbet. Vi har været virkelig glade for Jespers fleksible og profesionelle tilgang, der er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget glad for bo finans / Jesper’s professionelle måde at løse og finde muligheder i vores behov for at optage lån og købe ejendom . Bo finans har været forhandler imellem bank og os som kunder i v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft Jesper som rådgiver i mange år nu og brugt BoFinans til rådgivning for både lån, bolig, investering mv. og har altid været super tilfreds. Det giver en helt anden form for tryghed at vid... See more

Company details

5. Investment Service
  6. Superannuation Consultant

About BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal

Written by the company

Vores uvildige rådgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drømme og din økonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.

Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.

Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.

Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.

Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.

BoFinans er DIN rådgiver

Written by the company

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
Få 1 times GRATIS rådgivning
Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.

4.9

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale rådgiver Helle…

Jeg vil varmt anbefale rådgiver Helle Buch der har givet kompetent og korrekt information og rådgivning om seniorpension.
Vh. Signe Skouenborg-Jensen.

January 21, 2026

Hej Signe 👋

Tak for din anmeldelse - og de pæne ord om Helle! 🙌

Seniorpension er et område, hvor mange oplever tvivl og usikkerhed, så vi er glade for at høre, at du har fået præcis og brugbar rådgivning.

Til sidst siger vi mange tak for din anbefaling af Helle. Det varmer ❤️

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, super kompetent og god hjælp!

September 17, 2025

Hej Nick 👋

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os ⭐️

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet og i trygge hænder gennem forløbet - det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Mange tak for din anbefaling! 🤩

Fantastisk rådgivning

Vi har haft fantastisk rådgivning af vores økonomi som sparer os for rigtig mange penge nu og fremover ved at få undersøgt bedst mulig lånemuligheder, samt gode muligheder for investering og pension. Jesper Hansen Bofinans er utrolig venlig og tillidsfuld, fremlægger muligheder som er til forstå. De bedste anbefalinger herfra.

April 19, 2025

Hej Frank! 👋

Hvor er det fedt at høre, at vores rådgivning har skabt værdi for din økonomi, både nu og på sigt 👏

Vi prøver altid på at finde de bedste muligheder for hver enkelt kunde, og er glade for at høre, at Jesper har skabt tillid og tryghed hele vejen igennem 🤗

Din anbefaling betyder utrolig meget, så tusind tak for den!😇

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem kompetent og professionel…

Helt igennem kompetent og professionel rådgiving. Man føler sig set og hørt, samtidig med en meget behagelig og afslappet facon. Kan kun give de bedste anbefalinger

April 16, 2025

Hej Mia! 👋

Vi stræber altid efter, at vores kunder føler sig trygge i vores rådgivning, og det mener vi bl.a. sker bedst, hvis rådgivningen er både kompetent, nærværende og afslappet.

Derfor glæder det os ekstrameget, at du fremhæver netop dét aspekt 😊

Tak for din anbefaling og flotte anmeldelse! 🙌⭐️

Den sparringspartner du manglede

Jesper fra BoFinans er lige præcis den sparringspartner, vi har manglet i forhold til økonomi og bolig. En uvildig rådgiver, som rådgiver ud fra vores ståsted og interesser. Vi er enormt glade for, at vi blev anbefalet at kontakte Jesper, da vi skulle købe ny bolig. Jespers kyndige rådgivning gjorde hele processen tryg og transparent, og vi følte os i gode hænder lige fra start - præcis som flere generationer af min familie har følt det i samarbejdet med Jesper igennem årene.

April 15, 2025

Hej Fie! 👋

Hvor er det fantastisk at høre, at vi var den brik, der manglede i jeres boligkøb! 🏡

At navigere i et boligkøb er komplekst nok i forvejen, og endnu sværere, hvis man gør det alene. Derfor glæder det os meget, at Jesper har gjort processen både tryg og transparent for jer 🤗

Du nævner, at flere generationer i din familie har følt sig i gode hænder hos os gennem årene, hvilket betyder utrolig meget for os. Den tillid er ikke noget vi tager for givet, tværtimod 🙏

Tusind tak for samarbejdet, og din flotte anmeldelse! ⭐️

Rated 5 out of 5 stars

BoFinans er en fabelagtig sparringspartner.

BoFinans har ikke bare hjulpet mig, men på min anbefaling, har de hjulpet mange jeg kender — også. Jeg har generelt stor tillid de services vi modtager i Danmark, men BoFinans har overbevist mig om, at det stadig er en enorm fordel at have en ekspert på ens egen side af bordet, når man snakker med bankerne og realkreditinstitutionerne i kongeriget.

Jeg kan på det varmeste anbefale BoFinans, hvis du / I står og skal refinansiere, genlåne, investere, bygge ud, bygge til eller lignende - De er top eksperter i det finansielle fagområde.

April 15, 2025

Hej Jon! 👋

Vi sætter stor pris på, at du har været så tilfreds med vores rådgivning, at du anbefaler os til venner og bekendte! Tak for det! 🙏

Det varmer at høre, at du - trods din generelle tillid til de services vi har i Danmark - mærkede forskellen ved at have en uvildig rådgiver med på din side af bordet.

Det er præcis det vores mission er: At være en økonomisk sparringspartner, der hjælper med at skabe overblik og optimere vores kunders økonomi 🤗

⭐️Tak for tilliden, de rosende ord og ikke mindst din anbefaling! ⭐️

Fremragende service

Fremragende service! Jesper Hansen er en virkelig dygtig og fremragende finansrådgiver, som går den ekstra mil for kunden. Han giver ikke op, og bliver ved med at insistere på at få bankerne til at give et endnu bedre tilbud. Vi har haft en virkelig god oplevelse, hvor vi ved vi er i trygge hænder hos BoFinans og Jesper, som har haft vores ryg til hver en tid. Bare tak.

Hej Anders! 👋

Det er os, der takker 🙏

Det er dejligt at høre, at du har haft en oplevelse af, at Jesper har kæmpet din sag, og sørget for at hive det bedst mulige tilbud hjem til dig!

Det er lige præcis sådan det bør være at have en uvildig rådgiver med på sidelinjen 🤩

⭐️ Mange tak for at dele din oplevelse med os - og tusind tak for de meget flotte ord om Jesper! ⭐️

Rigtig god service og prof rådgivning

Rigtig god service og prof rådgivning
En stor anbefaling her fra

Hej Anders! 👋

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den service, og rådgivning, du har fået i BoFinans 🙌

Vi siger mange tak for både din anbefaling og anmeldelse! 🤩⭐️

Rated 5 out of 5 stars

Solid rådgivning, mærkbare resultater og en fantastisk sans for humor

Jesper er en fremragende uafhængig finansiel rådgiver. Han kommer altid med gennemtænkte, veldokumenterede idéer og har hjulpet os med at få bedre styr på vores økonomi. Med over 20 års erfaring, stærke forbindelser og et indgående kendskab til markedet, er hans rådgivning både tryg og værdifuld. Og så har han en fantastisk sans for humor, som gør samarbejdet endnu bedre.

Men vigtigst af alt: han har sparet os for en masse penge.

Som man siger på engelsk: he’s worth his weight in gold.

Hvis du leder efter en, der virkelig er på din side, så er Jesper det helt rette valg.

Hej Natacha!

WOW, sikken flot anbefaling af Jesper på sådan en lillefredag som i dag! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi kan jo kun give dig ret i, at Jesper med sin erfaring, forbindelser og overblik over markedet er guld værd at have med på sidelinjen! 🎯

Jesper brænder virkelig for det han laver, og at I har bemærket dette i jeres samarbejde, vil helt sikkert varme! 🙏

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og anbefaling - den sørger vi for lander på Jespers skrivebord 😉🙌

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed og service i højsædet

Vi har været virkelig glade for Jespers fleksible og profesionelle tilgang, der er ingen dumme spørgsmål og man føler sig helt tryg - uanset om det drejer sig om prisforhandling eller valg af boliglån. Det er rart, når det ikke er så tit man handler bolig.

April 7, 2025

Hej Sune! 👋

Det er nemlig ikke hver dag, at man står over for et boligkøb - og derfor er der ingen dumme spørgsmål 🏡

Vi er glade for, at du og din kæreste har haft en god oplevelse med Jesper bag roret, og har følt jer tilpas ved at stille alle de spørgsmål, der dukker op i sådan et forløb. Det er netop derfor, at vi er her 🤗

Mange tak for din anmeldelse - og et stort tillykke med jeres nye lejlighed! 🎉

Rated 5 out of 5 stars

Lige fra første dialogi gode hænder

Lige fra første dialog. Var der tillid og tro på min hjælp. Jeg føler mig tryg og i gode hænder. Kan kun anbefale jer

April 1, 2025

Hej Dennis! 👋

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Vi sætter endnu større pris på, at du har følt dig i gode hænder lige fra første møde og har haft en god, og tillidsfuld, oplevelse med vores rådgiver ☺️

Det er præcis sådan, det bør være 🙏

Rated 5 out of 5 stars

BoFinans er fremragende og uafhængige rådgivere

Helle hos BoFinans gav en fremragende gennemgang af mine muligheder med fordele og ulemper ved de forskellige valg. Kort sagt fik jeg det berømte overblik over økonomien, som jeg havde brug for. Stor TAK til Helle.

August 21, 2024

Hej Mette! 👋

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse - den varmer! 🤩

At få overblik over sin økonomi og sine muligheder giver ro i maven og tryghed i beslutningstagningen, så det er vi glade for, at Helle har kunnet give dig! 🤗

Helle er nemlig, ganske enkelt, fremragende 😉

Yderst kompetent rådgivning

Yderst kompetent rådgivning
Vi har brugt Jesper fra BoFinans som køberrådgiver i forbindelse køb af ny bolig Vi værdsætter virkelig den åbne dialog og sparring omkring ejendomme, områder og forhandling - og den forståelse der er for de forhold der omkranser vores beslutninger. Rådgivningen er enormt kompetent og med en ro og professionalisme der gør os rolige i at tage store beslutninger for vores familie. Så vi giver vores allerbedste anbefalinger til BoFinans

August 8, 2024

Hej Rikke 👋

Tillykke med den nye bolig! 🎉

Jesper har en bred pallette af viden om økonomi, som han med glæde deler ud af! 👍

Vi er glade for at høre, at I har kunne bruge Jespers ekspertise til at føle jer sikre i de store beslutninger som følger med et boligkøb 🏡😵

Skulle der opstå spørgsmål eller bekymringer hen af vejen, så står Jesper klar til sparring endnu en gang 😃💬

Tak for jeres anbefalinger, og for at I har taget jer tiden til at dele jeres erfaring med Jesper her på Trustpilot - det er vi utroligt taknemmelige for 🙏

Super god rådgivning

August 6, 2024

Hej Brian 👋

Tak for de 5 stjerner! Dem er vi super stolte af ⭐⭐⭐⭐⭐

Pålidelig rådgivning

Bofinans giver altid god og pålidelig rådgivning der har hjulpet os med komplicerede økonomiske beslutninger. Heriblandt omlægning af lån og investering i aktier samt køb af ejendom. Jesper er altid til rådighed når det gælder om at forhandle med banker og ejendomsmægler.

July 29, 2024

Hej Peter 👋

Jesper har mange talenter - men han er især god til at mægle med banken og ejendomsmægler på dine vegne! 💬

Vi siger mange gange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner - dem sætter vi stor pris på 😄

MEGET TILFREDS!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jesper fra BoFinans, og jeg kan ikke sige nok gode ting om deres service! Fra start til slut var deres økonomiske rådgivning intet mindre end fantastisk. Jesper lever virkelig op til deres løfte om 100% uvildig rådgivning, og det var tydeligt, at han havde mine bedste interesser for øje gennem hele processen.

August 6, 2024

Hej Jacob! 👋

Hvor er det skønt, at du er tilfreds med din oplevelse hos os!

Mange tak for dine rosende ord - ikke mindst om vores service, men også om Jesper! 🤩

🎯 Du rammer den lige i bull's eye, når du skriver, at Jesper har dine bedste interesser for øje. Han brænder virkelig for at gøre en forskel og hjælpe andre med at optimere deres økonomi bedst muligt 😃

Rated 5 out of 5 stars

Jesper og Tim har været fremragende i…

Jesper og Tim har været fremragende i vores process på at finde et hus til den rigtige pris. De hjalp og med at få over 300.000 i rabat, samt finde det perfekte match med banklån mm.

Alt i alt kan jeg kun anbefale at bruge Bofinans

February 15, 2024

Hej 👋

Først og fremmest skal I have et stort tillykke med det nye hus! 🏡🎉

Derudover siger vi også mange gange tak for din anbefaling af os. Vi er rigtig glade for at høre, at Tim og Jesper har været så god en hjælp under jeres huskøb 😄

Første boligkøb…

Jeg er i gang med mit første boligkøb og har Jesper 100% i ryggen og det er både skøn og trygt med den gode rådgivning, særligt når det er et ukendt marked og situation for en. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper, han er yderst kompetent og har ens interesser for øje.

March 21, 2024

Hej Sally 👋

Det er generelt aldrig helt nemt at tage sine første skridt ud på det ultra-komplekse boligmarked, men så er det godt at have en erfaren guide med sig 👍

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Jesper! Den sætter vi rigtig stor pris på 🙏

Køb af hus - Hjælp til bank

Jeg havde i forbindelse med huskøb brug for at finde en bank der ville godkende os. - Vi var ude i noget "Køb før salg" - og det gav os en udfordring som Jesper Hansen fra BoFinans hjalp os med. VI havde flere uddybende online møde hvor Jesper fik indblik i vores Økonomi og ganske rigtigt som han lovede så faldt det hele på plads og vi fik vores hus. Jesper er utrolig behagelig og kompetent og han får de varmeste anbefalinger fra os. Tusind TAK for hjælpen indtil videre Jesper. MVH Martin & Vibe

March 20, 2024

Hej Martin og Vibe 👋

Uha, ja! Det kan være noget af en udfordring for tiden at blive godkendt til at købe bolig, før man har fået solgt sit eget videre (med mindre selvfølgelig man har Jesper Hansen med sig) 😉

Det er godt at høre, at det hele lykkedes, og så skal I selvfølgelig have et stort tillykke med den nye bolig 🥳🎉

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik anbefalet Jesper Hansen af en…

Jeg fik anbefalet Jesper Hansen af en ven, og nu har jeg anbefalet ham videre til hele familien. Jeg har fået uvurderlig hjælp til bankskift og dermed refinansiering af bolig, samt kompetent økonomisk rådgivning. Fremtiden tegner, takket være ham, tryg og fuld af muligheder.

January 8, 2024

Hej Charlotte 👋

Vi er SÅ taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Jesper her på Trustpilot 🤩

At du ovenikøbet har anbefalet ham videre til hele din familie noget af den største ros, vi kan få som uvildige økonomiske rådgivere! Så også kæmpestor tak for det 🙏

Take a closer look