See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Var medlem i 7 år og der skete en fejl med betalingsservice selvom jeg havde en aktiv aftale… boligøen ville ikke hjælpe mig og jeg er nu bagerst i køen og må starte forfra. Spild af 7 års betaling

Rated 1 out of 5 stars

vælg alt andet end disse boligforeninger, vi har stået opskrevet i snart fire år (minus 3 mdr.) til en lejlighed, vi var nummer 5 og fik den stadig ikke.. nu er vi nummer 12?! hvem f*** tænker p... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har været medlem i 10 år, mistede alt anciennitet - fordi en misforståelse. Kommer aldrig til at kaste penge i det igen. Får aldrig tilbudt et rækkehus/eller andet i den kommune jeg er bosat i, da til... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har været medlem i et år og ikke fået andre tilbud end studielejeligheder langt væk fra Odense, som man kun må bo i under studie. Ikke pengene værd, hvis du er uden fortrin eller høj prioritet.

1.6

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.6

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Øv bøv

Synes det informationer man får fra hjemmesiden er upræcise og nogen gange decideret manglende. Tror ikke at de bevidst prøver at snyde en. Men når de dokumenter man modtager fra dem ikke indeholder korrekte eller tilstrækkelige informationer, så er det lidt op ad bakke.
Synes ikke at der har gavnet den boligsøgende at de har samlet det hele i en hjemmeside der ikke rigtig dur til noget. Der er for mange fejl og mangler der får dem til at fremstå uprofessionelt. Ideen er rigtig god og håber da også at det lykkedes. Ville gerne give to stjerner men det er det samme som at give en alligevel

January 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

boligøen kunne blive bedrer deres hjemme side

for deres hjemme side, kan jeg desværre kun give 1 stjerne for, 8 ud af 10 gange står den bare og søger.
kundeservice kan jeg give 4 stjerner, super søde og venlige, hurtige til at besvare mails, men svaret er afhængig af hvem der modtager og behandler spørgsmålet, det er ofte modsatrettet. jeg sammenligner hjemmesiden med, firmaet domea, det køre altid og der vises ens venteplacering.

July 24, 2023

Seniorboliger, særlig regel.

Efter 12 års medlemskab af, først flere boligselskaber, og nu Boligøen, må jeg konstatere, at tilbudene er blevet væsentligt ringere generelt.
Vi er nu nået en alder, hvor vi har brug for en seniorbolig, og så viser det sig, at opskrivning til seniorboliger har anciennitet fra opskrivningsdato i stedet for indmeldelsesdato.
Det er tarveligt, at denne regel ikke fremgår nogle steder.
Så HUSK at skriv jer op til ALLE seniorboliger så snart I bliver 50 år.
Bare for en sikkerheds skyld.

June 12, 2023

Alt for ringe

Brugeroplevelsen er til to stjerner. Siden er langsom, helt åbenlyse features som f.eks. sortering efter placering på venteliste mangler og siden er fyldt med fejl, der gør man aldrig helt kan regne med om det er nyeste information man ser. Når man betaler så meget for at stå i en kø, er det vel ikke for meget forlangt at køen rent faktisk virker.

Og så er der de fuldstændigt vanvittige krav om hvornår man er fin nok til at man må flytte ind i en almen bolig, som rykker boligøen ned på bundkarakter. De forlanger eksamensbeviser, lønsedler, straffeattester og Gud ved hvad — alt sammen ting der ikke rager dem. Hele oplevelsen med at skulle retfærdiggøre at man er finere end "taberne" er frastødende, uanset om man ender på listen over gode eller dårlige mennesker. At personalet i Civica så ovenikøbet er ubehøvlede omkring det, hjælper absolut heller ikke på noget.

May 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Boligøen er nu begyndt at sende mig…

Boligøen sender mig tilbud, som jeg IKKE har nogen chance for at få alligevel, medmindre jeg havde stået i en bestemt boligforening, eller alle der er interne ansøger takker nej. Ud af 16 tilbud på 1 år, har der KUN været 3 jeg reelt kunne søge

Så hører man under nedestående kategorier, eller ikke har været medlem i en bestemt boligforening, inden boligøen opstod, så glem alt om bolig igennem Boligøen.

VENTELISTEN PRIORITERES UDFRA:
 Ansøgeren eller samlever er i fast arbejde*
eller er under uddannelse
eller er over 65 år
 At alle i din husstand ( over 15 år) er ikke blevet dømt indenfor de sidste to år
(gælder straffeloven, våbenloven eller lov om euforiserende stoffer)
*gælder også efterlønsmodtagere, fleksydelsesmodtagere, personer i fleksjob,
sygedagpengemodtagere (max 8 uger og beskæftiget), barsels- og feriedagpengemodtagere og
selvstændige, som ikke modtager supplerende offentlig forsørgelse
Du kan ikke regne med at få boligen, hvis enten du som ansøger eller din samlever ikke kan
dokumentere, at du/I opfylder alle kriterierne. I så fald anbefaler vi, at du søger bolig i en anden
boligafdeling

September 22, 2022

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. De vil aldrig hjælpe og gør altid ekstra ud af at forklare, hvorfor du ikke kommer til at få et tilbud hos dem. Jeg havde ophold i udlandet og i forbindelse med de sendte min faktura til min danske adresse, blev jeg slettet som medlem og mistede 3+ års anciennitet. Det var ikke min fejl!
Jeg ringer i dag, fordi jeg vil forhøre mig omkring mit fortrin som enlig forsørger og man kan høre mit barn i baggrunden, som damen i den anden ende af telefonen kalder for "det". Hun har en attitude fra starten og snakker om ting jeg ikke har spurgt om og forklarer, at jeg skal finde privat udlejer osv. Alt ting jeg ikke nævner. Det er tydeligt: De vil ikke have mig som lejer og har en kæmpe attitude. Opkald taget af medarbejder i Boligøen den 23/5 kl 9:02.
I bør skamme jer over jeres manglende menneskelighed og behandling af mennesker der søger familievenlige boliger. God sommer!

May 23, 2022

Ærgerligt at man er nødt til at give 1 stjerne

Min kæreste har været medlem af boligforeningen i 6år, og på baggrund af en lille fejl for 2 år siden, så er hendes fortrin blevet fjernet og der er nu lange udsigter til en bolig.
Der er ingen hjælp at hente ved en snak med kundeservice og vi er nu overladt til tilfældighederne ift. en ny bolig.

Tusind tak for ingenting

March 4, 2022

Dårlig oplevelse....

Dårlig oplevelse..... De bør ha 000 stjernerHar været medlem siden maj sidste år, 1 tilbud og de svare ikke når man skriver til dem, ringer man får man flabet svar.
Så forbruger ombudsmanden kontaktes efter jeg har læst alle jeres oplevelser herinde og jeg håber i gør det samme, for det er ikke ioden det her!!! Der skal focus på området!

February 11, 2022

Dårlig, dårlig oplevelse

Ja. Stjernen taler for sig selv. Har nu været kunde i 1 år skal flytte til sommer pga uddannelse. Men har ikke hørt noget. Selvom jeg er skrevet op til ca 130 forskellige lejligheder.

Jeg ringe til dem for ca 6 mdr. siden og spurgte om jeg var aktiv søgende osv. da jeg ikke have hørt noget som helst. Og skal bruge et sted at bo til sommer.
Men bliver mødt af den mest lige glade person, som bestemt ikke kan hjælpe med noget som helst. Samtidig virker hun ekstremt irriterede over at man ringede.

February 3, 2022

Vedr

Vedr. Boligøen. Jeg har været medlem af Højstrup, som blev til Civica i over 40 år, og har tidligere stået rigtig godt ift. boligtilbud. Så kom Boligøen, og nu, hvor jeg gerne skal flytte på grund af helbredsforhold,står jeg helt utroligt ringe. Afdelinger, hvor jeg før stod øverst, eller næsten øverst på ventelisten, ja der står der nu mange foran mig. Heldige er de, der i sin tid valgte at melde sig ind i de boligforeninger, der ikke valgte at blive en del af Boligøen. Vi har modtaget tilbud, men desværre mange, der Ikke var relevante ift. vores behov, og dem der var relevante, der fik vi desværre ikke lejemålet. Henvendelser til Civica er nyttesløse, da svaret derfra er at de godt kan se, at det er da ærgerligt, men sådan er det. Øv, på alle måder.

October 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Sød musik i ørene, MEN......

Boligøen kan meget vel være billigt!
100kr i gebyr pr. år... Sød musik i ørene.. MEN, det er sgu noget værre sludder.... Ifølge mig.

Folk jeg har snakket med, har fortalt, at man kan være nr. 13 den ene dag på ventelisten, og den næste dag kan man så være nr. 88... Har kun hørt meget negativt om boligøen. Læs bare selv her på Trustpilot...
Boligøen går ind, og kigger på, hvem der er "mere kvalificeret" til en bolig... Du kan tilføje ønskeboliger, og så må du vente til du er 90 år... Dette er ikke vejen frem til en god fremtid, med en fremtidig bolig som ung. I sær heller ikke, hvis du er ny på siden.!!!
Jeg hører også ofte, at folk der har været medlem i flere årtier, kan være nr. 800 til en bolig.
Det giver absolut ikke nogen mening. Super godt gået, at flere store boligselskaber som:
Civica
FAB
AB
OBO
Pårup Boligforening

har et samarbejde, men der sker jo ikke noget. De samme huse/lejligheder/rækkehuse står til rådighed. Som om, at der aldrig er nogen, der flytter ind.

Jeg har været medlem i en måneds tid nu, og prøvede, at blive medlem fordi, jeg valgte, at se optimistisk på en god hurtig fremtid. Vælg endelig IKKE boligøen.
Ps. Har ikke fået et eneste tilbud.

May 15, 2021

På trods af fortrin

På trods af fortrin, bliver placeringen på ventelisten ved med at ændre sig.
Først går den ned vi nåede f.eks. på vores laveste ned på nr. 427 så steg vi op til 449. Og sådan fortsætter det altså bare, man rykker sig lidt ned også rykker du højere op end før igen... Spild af 100 kroner.

March 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Meget få tilbud det seneste år.

Vi har ikke fået ret mange tilbud det seneste års tid. Når vi endelig får et tilbud, ligger vi LANGT NEDE på listen. Det er en lidt flad fornemmelse at modtage et tilbud, hvor man er nummer 82 på listen til en bolig. Vi har en oplevelse af, at det i øjeblikket stort set er et lukket land for os "almindelige" ansøgere. De skal bruge boligerne til genhusning. Det har førsteprioritet.

January 31, 2021

Is this your company?