Var medlem i 7 år og der skete en fejl med betalingsservice selvom jeg havde en aktiv aftale… boligøen ville ikke hjælpe mig og jeg er nu bagerst i køen og må starte forfra. Spild af 7 års betaling
See what reviewers are saying
vælg alt andet end disse boligforeninger, vi har stået opskrevet i snart fire år (minus 3 mdr.) til en lejlighed, vi var nummer 5 og fik den stadig ikke.. nu er vi nummer 12?! hvem f*** tænker p... See more
Har været medlem i 10 år, mistede alt anciennitet - fordi en misforståelse. Kommer aldrig til at kaste penge i det igen. Får aldrig tilbudt et rækkehus/eller andet i den kommune jeg er bosat i, da til... See more
Har været medlem i et år og ikke fået andre tilbud end studielejeligheder langt væk fra Odense, som man kun må bo i under studie. Ikke pengene værd, hvis du er uden fortrin eller høj prioritet.
No history of asking for reviews
Spar pengene, hvis du ikke har nogle fortrin eller høj prioritet.
Ingen tilbud fået...
Har stået på venteliste i over 1 år og har INGEN tilbud fået, på trods af at jeg har ønsket tilbud fra næsten alt i Odense..... Så spar pengene og søg selv...
Har stået på venteliste i over 1 år og…
Har stået på venteliste i over 1 år og har ikke fået et eneste tilbud der matcher mine behov
Jeg har været medlem af CIVICA i 3 år.
Jeg har været medlem af CIVICA i 3 år.
Jeg får noget tilbuddet men alle tilbuddet kun til ser lige aftale med kommunen kun getto området spesial til dem som har fast job og skal dokumentere til kommunen. I starten når jeg var tilmeldt Havde endelig en okay placering til en bolig (nr 30 i køen) men så slog de sig sammen med fåbo og de andre og nu ligger jeg som det laveste nr 148 i kø til de 100+ boligtyper jeg søger.
Men det er ikke det værste. Pr. 1 April i år blev jeg så hjemløs fordi de boliger jeg stod i kø til var der pludselig år til at kunne få og min gamle bolig blev opsagt på grund af midlertidig kontrakt.
Jeg er på nuværende tidspunkt uden hjem. Sover på en sofa hos familie. Men der er jo ingen service at hente for en kunde hos boligøen, men det er boligøen ligeglade med.
Så hjemløs,og jeg betaler for at blive diskrimineret. Ville ønske man kunne give dem 0 stjerner.
Stadig ikke sket noget
For 7-8 måneder siden skrev jeg en anmeldelse hvor jeg viste min utilfredshed.
Fik efterfølgende af vide at i ville lave prioiteterne om så dem der havde stået i kø før det blev til boligøen, fik 1. prioitet på de lejligheder man havde stået skrevet op til før boligøen.
Der er endnu ikke sket noget og jeg ligger forsat nummer 100+ på listen over boliger jeg tidligere under Fabbo stod nummer 35 til.
Kan ikke anbefale at skrive sig op med mindre man gerne vil bo i 'ghetto' områder, for det er det eneste som bliver tilbudt hvis ikke man har 10 års medlemskab.
Har ikke haft andet end bøvl siden oprettelse
Har ikke haft andet end bøvl siden jeg oprettede mig.
Har faktisk ikke kunne logge ind på boligøen siden jeg oprettede mig, pga. samtlige fejl på deres side. og så de dårlige til at svare på henvendelser!
Har fortrudt jeg betalte til noget der kun er halvt udviklet.
0 Stjerner
Jeg har været medlem af FABBO i 4 år. Havde endelig en okay placering til en bolig (nr 30 i køen) men så slog de sig sammen med civica og de andre og nu ligger jeg som det laveste nr 148 i kø til de 100+ boligtyper jeg søger.
Jeg er på nuværende tidspunkt uden hjem. Sover på en sofa hos familie. Men der er jo ingen service at hente for en kunde hos boligøen for det rager dem en papand om man er kronisk syg. Folk med job kan nu få lov at vinge en lille fin boks af på hjemmesiden og blive smidt foran i køen.
Det betyder kronisk syge mennesker som jeg på flexudredning bliver konstant nedprioriteret.
Må jeg lige minde om forskelsbehandlingsloven her der nu engang påpeger at handicap ikke må forskelsbehandles, men det er boligøen ligeglade med.
Så hjemløs, kronisk syg og jeg betaler for at blive diskrimineret. Ville ønske man kunne give dem 0 stjerner.
Lårt på lårt
Synes det er for dårligt at jeg automatisk bliver lagt i bero. Har siddet i næsten et halvt år nu og sagt nej til tilbud fordi jeg kan se jeg står som nummer 2 - 20 på nogle bedre lejligheder.. Så har de selvfølgelig lavet en funktion der deaktiver aktiv søgning hvis man ikke lige får svaret ja eller nej, og nogle gange glitcher lårtet, så selvom jeg har sagt nej, så bliver jeg lagt i bero.. Magen til amatør fremstillet hjemmeside, med en klient og server der er til at lukke op at skide i.. Boligøen, i graver jeres egen grav, med den dårlige omtale jeres klientel oplever.
- Et lille råd om forretning, når vi snakker om serviceydelser. Sørg for at kunden er tilfreds, for det er sådan set kunden, der er jeres produkt..
Google de 7p'er.. Fking amatører.
Hvordan kan I behandle 5…
Hvordan kan I behandle 5 boligforeningers medlemmer sådan? Civica og 4 andre har slået sig sammen og kalder sig "Boliøgen" nu. Fantastisk. I skriver flot at man nu kan søge blandt 21.000 boliger. Men når man har været medlem i EEN boligforening i 40 år og søgt der, og været nr 12 i en afdeling, så bliver man pludselig flyttet ned til nr 20. Tæt på en halvering. Er det en måde at behandle folk på, som troligt hvert eneste år har betalt gebyr for at stå på listen? Det er rent tyveri og etisk uforsvarligt. Samtidig har mange af os også betalt gebyr til de 4 andre boligforeninger i mange år. I stjæler folks penge og deres ventelistenummer. Det kommer højere op op systemet det her. Nemt for jer, men I ødelægger alt for medlemmerne.
dybt uprofessionelt samarbejde mellem boligforeningerne!
hvem f*** tænker på at slå boligforeningerne sammen også ikke sørger for at folk der bor i boligforeningen i forvejen har fortrinsret til boligerne i egen boligforening!
det er muligvis ikke den værste historie, men hammer irriterende og vi kan nu stå yderlige 4 år uden et tilbud..
Har kun dårlige ting at sige om dem.
Jeg havde været på listen i 2 år og var endelig begyndt at få tilbudt lejligheder ved det område jeg gerne vil flytte ud i - jeg var nr. 30 eller noget i den stil til lejlighederne. Nu, efter de har slået sig sammen med de andre, er jeg nr. 500?!?!?! Det er hvad, 3 år ekstra??? Jeg synes det er så dårligt og under al kritik at man kan miste sin plads på den måde, når man har BETALT for den. De burde fikse det her med det samme og ikke behandle deres kunder som møg. Har kun dårlige ting at sige om det. Da jeg konfronterede dem med det sagde de bare at det ville have positive virkninger på min plads, øhhhh HVORDAN er det en positiv indvirkning at jeg går fra nr. 30 i køen til omkring 500??? Så stoppede de med at svare mig. Så uprofessionelt.