Boligforeningsweb ApS Reviews 15

Company details

1. Software Vendor
  2. Software Company

Written by the company

Boligforeningsweb er stedet, hvor ejer,- andel,- og grundejerforeninger siger farvel til ringbind, glemte passwords og kaotiske mailtråde! Her får jeres forening styr på alt fra booking af vaskemaskiner til dokumentdeling – uden stress og papirnusseri. Glem besværlige Excel-ark og irriterende opslagstavler, som hænger og samler støv i opgangen: Hos Boligforeningsweb klarer I de daglige bestyrelsesopgaver med få klik. Vi elsker at gøre det nemt for jer at være bestyrelse. Vi har bygget det system vi selv manglede i vores foreninger. Derfor har vi samlet alt, hvad jeres forening behøver, i ét overskueligt system. Upload referater, send beskeder lynhurtigt til beboerne, eller hold styr på ventelisten – alt sammen på ét sted. Og bare rolig: Man behøver hverken at være IT-nørd eller datalog for at bruge os. Systemet er bygget, så alle kan finde ud af det. Vi mener virkelig alle. Resultatet? Gladere bestyrelsesmedlemmer, tilfredse beboere og langt mindre bøvl. En forening på Boligforeningsweb sikrer foreningen fremadrettet. Alt for mange foreninger er oprettet i "selv-byggede løsninger" hvor den der har bygget løsningen for længst er flyttet. Boligforeningsweb handler ikke kun om teknik – det handler om bedre naboskab. Vi hjælper jer med at skabe et sted, hvor fællesskabet trives, og driften kører på skinner.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super godt værktøj til vores…

Super godt værktøj til vores boligforening 👏🏼👏🏼👏🏼
Vi er 16 enheder fordelt i forskellige rækkehuse
I stedet for at alle beboere har en masse mapper med vedtægter, referater osv, er alt nu samlet i vore fælles boligweb, som alle beboere har adgang til.
Vi var lidt betænkelige ved opstarten, da vi ikke er så erfarne med disse web sider.
Men hold da op en fantastisk service og hjælp vi har fået fra Oliver 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Og nu kører det bare 🤩🤩
Kan varmt anbefale Boligforeningsweb 🤩🤩🤩🤩🤩

April 8, 2026

Hej Leif,
Tak for din fine anmeldelse af Boligforeningsweb :-)

Jeg er meget glad for at læse I får en masse værdi af programmet og at I har haft en dejlig oplevelse.

Vi skrives ved :-)

Mvh. Oliver fra Boligforeningsweb

Stor forbedring

Beboerweb har gjort vores kommunikation til ejerne af de enkelte lejligheder meget nemmere. Tidligere havde vi en meget lidt brugt hjemmeside-som de fleste glemte at kigge på. Nu kan vi kommunikere begivenheder, nyheder og beskeder via ejernes e-mail (og sms er næsten klar) Dokument-delen har også gjort livet lettere – også for bestyrelsen. Hvem kender ikke til at der er 1 medlem, som ligger inde med alle dokumenter - nu kan de deles meget enkelt og påsættes rettigheder. Og selve dokumentoprettelse er uden problemer.
Programmet er under stadig udvikling, firmaet er lydhør over for ideer og hurtige til at svare

January 30, 2026

Hej Lise
Tak for din anmeldelse og udførlige beskrivelse :-)

Dejligt at kommunikation og dokumentdeling er blevet så meget nemmere.

Skriv til mig, hvis du finder på andre ting vi kan lette i bestyrelsesarbejdet :-)

God weekend
Oliver, Boligforeningsweb

Rated 5 out of 5 stars

Det bliver vist ikke meget bedre...

De unge gutter der har skruet dette produkt sammen fortjener virkelig ros👌

Bestyrelsesarbejdet bliver nemmere, den ofte bøwlede kommunikation i foreningen bliver væsentligt forenklet og den service der følger med fra firmaet er sjældent set i den kvalitet og hastighed.

Jeg vil varmt anbefale Boligforeningsweb til andre ejerforeninger.

January 29, 2026

Reply from Boligforeningsweb ApS

Hej Lars. Tusind tak for din anmeldelse af Boligforeningsweb. Men mest af alt: Tak for at kalde os "unge" gutter :-)

Jeg er så glad for at høre det hele lever op til forventningerne - og hvis vi en dag skal gøre noget bedre, så skriv til mig.

God weekend
Oliver, Boligforeningsweb

Rated 4 out of 5 stars

Godt produkt og meget brugbart i en ejerforening

Vi er ved at flytte vores hjemmeside over til boligforeningsweb.dk og det ser rigtig godt ud indtil nu. Vi har vores hjemmesider her samt fortroligefiler samt alle beboer bliver oprettet.
Har man et problem bliver det løst næsten øjeblikkeligt.

January 15, 2026

Hej Palle.

Tusind tak for at dele din oplevelse med Boligforeningsweb. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i ejerforeningen og du skal bare skrive hvis du mangler det mindste :-)

Rated 5 out of 5 stars

Et seriøst firma der står på spring for…

Et seriøst firma der står på spring for sine kunder - OS!
De har været der når vi har haft brug for hjælp - men også når vi har haft ønsker til nye funktioner.
Boligforeningsweb har lettet vores arbejde meget. Alt er samlet et sted - vores dokumenter - vores beboerliste - venteliste - lejekontrakter m.m. Det er let at sende fælles beskeder ud til vores beboer. Vores aktiviteter er synlige og det er nemt at melde sig til div. arrangementer osv. osv. Vi er en kolonihave forening som er glad for vi fik øje på dette firma. Vores hjemmeside fungere også fint. KAN kun anbefale drengene der står bag dette fine produkt.

December 13, 2025

Kære Dorte

Tusind tusind tak for den anmeldelse du har givet af Boligforeningsweb. Det her er brændstoffet, der er med til at give os energi til vores arbejde. Skriv hvis I har andre gode forslag til produktet. Det er værdsat hver enste gang.

Jeg har delt denne anmeldelse med resten af drengene ;-)

God jul og godt nytår
Oliver fra Boligforeningsweb

Fremtidens system til Boligforeninger

Endelig et systemet der er meget brugervenligt, og dækker mange funktioner i en boligforening. Slut med papirer og A4-mapper på flere hyldemeter. Alt samlet online let tilgængeligt. Samtidig en hjemmeside der kan tages i brug og fungeret med det samme. Og evt. spørgsmål får man svar på næsten 24/7. Super *****

November 24, 2025

Reply from Boligforeningsweb ApS

Tusind tak for din anmeldelse af Boligforeningsweb, Steen. Brugervenlighed og hurtig opstart er præcist det vi sigter efter, så det betyder utroligt meget det er lige det du nævner.

Skriv hvis du mangler det mindste.

Varme hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Boligforeningsweb - et rigtig godt værktøj

Vi har som forening savnet et produkt som Boligforeningsweb, og det har været en gave at opleve produktet med hjemmesidedelen og funktioner til at administrere en forening. Produktet er intuitivt nemt at gå til, og hvis man får problemer, står en hurtig og behagelig support funktion klar til at hjælpe. Klar anbefaling herfra – vi glæder os til fremtidig brug af produktet.

October 28, 2025

Hej Claus

Tusind tak for at fortælle om din oplevelse med Boligforeningsweb. Jeg har delt din anmeldelse med mine kolleger - der findes ikke bedre brændstof for vores arbejde.

Skriv hvis du mangler det mindste.

God aften :-)

Kan kun anbefales…

Hurtigt og nemt at få startet hjemmesiden, og professionel og hurtig support - tak for det.
Kan kun anbefales.

September 11, 2025

Reply from Boligforeningsweb ApS

Lige præcis det vi ønsker og sigter efter at levere. Tusind tak for at dele din oplevelse - og lad mig endelig høre, hvis der er noget vi kan gøre bedre :-)

Oliver fra Boligforeningsweb

Rated 5 out of 5 stars

Super nem opstart af ny hjemmeside

Opstart med Boligforeningsweb var helt fantastisk, der var support lige med det samme lige meget hvad vi spurgte om, og produktet var dejlig intuitivt at sætte op så vi havde faktisk en hjemmeside oppe og køre i løbet af den første dag. Teamet bag Boligforeningsweb siden er utrolig behagelige at arbejde sammen med og lydhøre for forslag.

August 18, 2025

Reply from Boligforeningsweb ApS

Jeg er utroligt glad for at høre du og foreningen er glade for Boligforeningsweb, Jim. Du skal endelig fortsætte med at stille spørgsmål, hvis noget skulle dukke op :-)

Rated 5 out of 5 stars

Nem og effektiv portal til boligforeningen

Vi har for nyligt oprettet samarbejde med Boligforeningsweb, hvilket har været en ren fornøjelse. Det er nemt og brugervenligt, og de er meget lydhøre over for behov og ændringsforslag.
Meget hurtig respons på henvendelser.
Hermed mine varmeste anbefalinger

August 28, 2025

Reply from Boligforeningsweb ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Christian. Gode anmeldelser betyder al verden for os. Og tak til dig. Vi implementerer gerne gode forslag fra foreninger. Skriv hvis I mangler det mindste :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hurtig og super god seriøs…

Fantastisk hurtig og super god seriøs service. Det blir helt klart en god hjemmeside for vores forening og boligejere. Samling af alt et sted, hvor det er nemt at finde det man skal bruge. Plus man nemt kan give en besked/nyhed til alle. Kan klart anbefales.

July 24, 2025

Reply from Boligforeningsweb ApS

Hej Susanne. Tusind tak for at dele din oplevelse med Boligforeningsweb. Vi håber I fortsat vil være glade for jeres forenings-system og -hjemmeside hos os. Hvis ikke, så er I altid velkomne til at henvende jer direkte til mig :-) Fortsat god sommer
Vh. Oliver, Boligforeningsweb

Rated 5 out of 5 stars

Det er et rigtig godt værktøj som gør…

Det er et rigtig godt værktøj som gør det lettere at skulle administrere en forening da man har samlet alle de nødvendige funktioner et sted. Jeg vil varmt anbefale det til alle 😊

June 18, 2025

Hej Lasse,
Tusind tak for at give en anmeldelse af Boligforeningsweb og ville anbefale det videre. Det betyder helt utroligt meget.
Du skal bare skrive hvis I mangler det mindste!
God aften :-)
Bh. Oliver

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan virkelig anbefale denne webside

Vores andelsboligforening ønsker ingen hjemmeside, men denne Boligforeningswebside dækker vores ønske om en intern side kun for vores beboerne. Siden er under udvikling, og vores ønsker til ændringer / forbedringer tages seriøst. Support er hurtig med hjælp og vejledning, og man føler sig rigtig godt hjulpet.

June 11, 2025

Hej Anne-Marie.

Tusind tak for at du og foreningen har valgt Boligforeningsweb. Vi er glade for at I får lige det I skal bruge hos os. Og ja, vi udvikler på systemet hver eneste for at gøre det bedre. Fortsæt endelig med at sende forslag :-)

Nemt og hurtigt

Nem og hurtig service uanset tid på døgnet.
Hjemmeside bliver utroligt let at lave samt muligheder for mange ekstra funktioner. Vil helt klart anbefale hvis man er på bar bund med sin hjemmeside og IT.

June 7, 2025

Hej Patrick,

Tak for at ville dele din oplevelse med Boligforeningsweb. Vi håber I fortsat vil have stor værdi af platformen og skrive til mig hvis I mangler det mindste :-)

God pinse,
Oliver Lindebod

Rated 5 out of 5 stars

Nemt hjemmesideprogram med fremragende support

Da vi i andelsboligforeningen Eskildsgade 52 skulle have ny hjemmeside, fandt vi Boligforeningsweb.dk via ABF, som de har et samarbejde med.

Og det har været en fornøjelse😊

Hjemmesidedelen er enkel og overskuelig, og det er ligeså nemt at redigere indhold og funktioner.
Har man som forening spørgsmål, bliver de besvaret lynhurtigt, rapporterer man fejl, bliver de ikke bare modtaget, de bliver modtaget med et smil, som er tydeligt, selv om man ikke kan se hinanden, og fejlen bliver rettet. Det samme gælder forslag til videreudvikling af eksisterende funktioner eller til helt nye.

Prisen afhænger af, hvad man vælger, om man fx vil have mailadresser tilknyttet siden, men er absolut rimelig.

De varmeste anbefalinger af Boligforeningsweb.dk herfra😊

June 5, 2025

Hej hos Eskildsgade 52.

Tusind tak for at ville dele jeres oplevelse hos Boligforeningsweb. Og mange tak for at netop ville sende både fejl og forbedringsforslag til os. Det hjælper os utroligt meget i vores videre udvikling. Jeg håber I fortsat får en god oplevelse og skriver til mig hvis I har brug for det mindste.

Glædelig pinse
Bh. Oliver, Boligforeningsweb