Hej når vi prøver at logge ind på receptfornyelse og programmet siger, du bliver viderestillet til log ind med Nemid via Sundhedsstyrelsens borgeradgang, får vi følgende fejlmeddelelse: HTTP Erro... See more
Company replied
portaler er nede ofte - meget ofte alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk. mit indtryk er at EG tag... See more
Company replied
Jeg har gennem mange år været glad for at bruge patientportalen til receptfornyelser, tidsbestillinger mm. Men for nylig har jeg fået ny mail og er desværre kommet til at lave en fejl i den. Derfor... See more
Company replied
Vi hjælper vores kunder med at blive bedst i deres branche Uanset størrelse har alle virksomheder ret til enkel adgang til software i verdensklasse. Derfor har vi bygget vores software på højt specialiseret brancheviden med stor forståelse og respekt for vores kunders profession og arbejde. Vi er passionerede og ambitiøse uden at miste blikket for, hvordan vores løsninger påvirker livet for vores kunders og deres brugeres liv. Sammen udgør vi et levende og blomstrende teknologisk økosystem i Norden, der hjælper kunderne med at blive de bedste i deres branche.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Patientportalen er noget bras. Fatter ikke at dette firma skal betjene det offentlige

Reply from EG
EG ejer bl.a. mediconnect, hvor man logger på med en to-faktorkode, som kun virker i 10 minutter. Som ofte er mere end 10 minutter om at nå frem. Så man så må starte forfra og håbe på bedre held næste gang. En evighedsmaskine af tidsfordriv med andre ord!

Reply from EG
vi har som forældre samlet kunne logge på sensum og bruge portalen i måske tre-fire uger ud af det sidste halvandet år. I guder en lo... software. håber at det bliver slettet og et nyt system kommer istedet.
jeg kan ikke pruge min protonmail - altså kan jeg ikke bruge portalen min læge giver mig info på - hvilken mail udbyder skal jeg oprette en mail, der nok hurtigt bliver glemt igen, hos før brugeroprettelsen lykkedes. Eller min gamle spam mail, som jeg f.eks. har brugt her på trustpilot.
Det er mit indtryk at man burde bruge sin aktivt brugte hovedmail til dette formål. så man opdager beskeder fra sin læge??
vær sød at tillade mails fra protonmail og mails der indeholder +.
portaler er nede ofte - meget ofte
alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt
det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk.
mit indtryk er at EG tager sig betalt for en service der leveres i en ekstremt ringe grad
EG forringer ganske enkelt det danske sygehusvæsen

Reply from EG
Har altid brugt emailkonsultation uden problemer. Nu skal så bruge patientportalen som ikke virker. Virkede kun 1. gang, siden da kommer den med en en masse vrøvl, jeg er ikke patien, så skal registreres, så er pludselig ikke patient. Har prøvet 1 måned nu, for st se svar på prøver og bestille medicin. Hos lægen ved de godt der er problemer, bare luk computeren ned, jeg har sgu ikke computer, men tablet. Hvorfor filen skal der altid laves om på noget der virker, til noget møg. Og lad være med at give lægerne skylden.
Det virker ikke, hvilket det ikke har gjort i en måned. De skulle simpelthen skamme sig over, at de forsinker syge mennesker i at komme til lægen. Ikke engang deres hjælp-side er tilgængelig. Så grotesk et bestilt IT-makværk skal man lede længe efter.

Reply from EG
Patientportalen login / registrering.
Nu har jeg forsøgt i en måned at logge på dette fantastiske system uden held.
Får at vide:
Du er ikke tilknyttet denne klinik i patientportalen.
Vælg registrer for at blive oprettet som bruger i klinikken.
Brugeren kunne ikke oprettes. Dette skyldes en af følgende:
Du er bruger i Patientportalen og kan logge ind.
Du er ikke patient i klinikken.
Forkert CPR-nummer.
Og lad mig bare svare for jer EG, for I har jo en standard smøre, I bare smider i hovedet på almene borgere, som rent faktisk sidder uden mulighed for at komme i kontakt med vores læger mm. vi ringer til dem. Hvilket er nærmest umuligt i dagens Danmark.
Så tak EG. For ingenting.
Her er jeres svar til mig:
Kære Per,
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Patientportalen.
Patientportalen er en løsning, vi har haft i flere år, som dagligt anvendes af mange tusinde brugere. Hvis du fortsat oplever problemer med løsningen, vil vi rigtig gerne, at du kontakter din lægeklinik, som kan kontakte EG Healthcare Support.
For din egen datasikkerheds skyld er det nemlig din læge, der er ansvarlig for, at løsningen fungerer, og vi må som databehandler ikke gøre videre uden lægens accept.
Det vil derfor være en stor hjælp for os, hvis du henvender dig til din læge og får klinikken til at kontakte os, så vi sammen med klinikken kan sikre deres opsætning er udført bedst mulig for alle parter.
Medarbejder ved EG
EG Healthcare

Reply from EG
Det er nok det bedste sushi jeg nogensinde har fået!
Håbløst platvulgært lav-IQ IT-nonsens, der stort set ALDRIG virker. Kan man en sjælden gang logge på, så er det KUN ca. halvdelen af tidligere udstedte recepter, der kan fornys, resten ses slet ikke. Som vanligt, når man går fra gammelt system til nyt, så bliver det ufatteligt meget mere evnesvagt. Til gengæld er det dyrere og grimt. Selv tak.
Er så irritere over ting ikke virker som her!!! fejl på fejl på fejl, har helt sikkert kostet 50 mill , som alt anden i det offentlige.

Reply from EG
Har lige prøvet at oprette en bruger som beskrevet for bestilling af tid online til ørelæge.??? Det eneste jeg er mødt med er at cpr/email er forkert, prøvede at nulstille koden med samme melding???

Reply from EG
patientportal virker ikke. Og der er ingen kontaktformular så man kan skrive til nogen og beskrive sit problem. Fejlkoderne er elendige og ubrugelige.

portaler er nede ofte - meget ofte
alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt
det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk.
EG forringer ganske enkelt det danske sygehusvæsen

Reply from EG
Sidder og læser alle de mildest talt elendige anmeldelser af EG Healthcare og lige så rygsvømmende dårlige forklaringer fra EG Healthcare, samtidig med at jeg kæmper for at logge mig på og få bestilt en tid til min ørelæge. Det kan bare ikke lade sig gøre. Har samme problem som alle de andre, så hvorfor ikke bare erkende, at det bare ikke virker !!

Patientportalen virker ikke!
Emailkonsultation er lukket, nu skal man bruge patientportalen i stedet. Logger ind med mitid og får følgende besked:
Du er ikke tilknyttet denne klinik i Patientportalen. Vælg registrer for at blive oprettet i klinikken.
??? Hvilken klinik ???
Så prøver jeg Registrer / Opret ny bruger, udfylder skemaet og får denne besked:
Brugeren kunne ikke oprettes. Dette skyldes en af følgende:
Du er bruger i Patientportalen og kan logge ind.
Du er ikke patient i klinikken.
Forkert CPR-nummer.
Har checket CPR, DET ER KORREKT!!!
Andre prroblemer:
emailkonsultation.dk mangler et link til patientportalen!
Hvorfor må patientportalen ikke hedde patientportalen.dk, men i stedet noget som er umuligt at gætte???
Hvorfor lukker man emailkonsultation.dk når patientportalen ikke virker???

Elendigt!
Kan hverken oprette mig eller logge ind.
Heller ikke med nem id.
Den bliver ved med at sige at jeg ikke findes. Og skal jeg oprettes så findes jeg.
Eg det fungere ikke jeres system

Reply from EG
To ud af tre gange virker portalen ikke. Enten kan man ikke logge på. Eller får man lov at logge på, men når man klikker på noget, står siden bare og loader, indtil siden fejlmelder og logger en ud.

Reply from EG
Jeg oplever det samme som mange andre beskriver her - en side, der loader og loader indtil det ender i timeout. Har forsøgt i forskellige browsere, på computer og telefon. Meget bøvlet og må give stort besvær - også for de læger, der bruger løsningen.

Reply from EG
Fornyelse af recepter virker ikke. Når jeg er logget ind, kan jeg kun se nogle af produkterne, jeg får gennem lægen - hvor er resten blevet af?. På lægeklinikken siger de, at de ikke har haft noget at gøre med overgangen til Patientportalen, og de forstår heller ikke, hvad der er galt. Det er også for dårligt, at man ikke kan se nummer til en hotline, der evt. kunne hjælpe.