Bomagasinet Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Review Site

Written by the company

Bomagasinet er et dedikeret online magasin, som stræber efter at berige dit hjemliv med produktanmeldelser, viden og inspirerende ideer til hjemmet. Vores kerneopgave er at guide dig gennem junglen af produkter og priser, så du altid ender med de mest fordelagtige beslutninger. Fra fritidsaktiviteter og havepleje til indretning af dit hjem, husholdningsløsninger og køkkenorganisation. Bomagasinet er din one-stop-destination for alt dette og mere. Dyk ned i vores univers af inspiration og praktisk viden, og gør dine hjemmedrømme til virkelighed med os.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

john arne laursen- mure

john arne laursen- mure, tømrer og kloakmester, men også en bolighaj, jeg boede desværre i een af johns mange boligere, som han ejer en hel del af i hele østjylland, helst ikke under 80 kvm pr stk, gerne langt flere kvm, ikke til enlige som har svært ved at få råd til en høj husleje eller har svært ved at indordne sig efter andre, jeg boede på 1.sal i centrum af gedved by, lidt nord for horsens, på 81 kvm et gammelt hus fra ca. 1900, renoveret af en amatør handyman ca 1990 længe længe før john købte det i 2022, jeg boede der præcis 1 år fra 1. november 2022 til 31. oktober 2023, med en masse skuffelser og ærgelser med bitrer erfaringer, john og sønnen nicki ville helst ikke lytte og tænke over hvad jeg kom med såsom : et køleskab som svingede over 6 grader fra frost til køl, skulle jeg have et andet køleskab og det ikke passede det jeg sagde, skulle jeg punge ud hvad et nyt kostede i kr og øre ca. 5.000,- kr der blev skrevet meget frem til dem, men de ville helst ikke svarer på noget, meen langt om længe fik jeg endelig et nyt køleskab, meen det var et billigt mærke og ukendt mærke, det svingede lidt i graderne 2-3 grader
det andet jeg også husker meget godt: det var tagvinduet jeg så på og brokkede mig over da jeg så på lejligheden første gang- det tagvindue var punkteret- det slog john hen som noget ligegyldigt- 2 år efter han købte huset, idag den 2. august 2024, er ruden eller vinduet stadigvæk ikke skiftet- i juli/august skrev jeg igen til ham om at få det skiftet ud pga det er punkteret: "han ville ikke skifte det før der blev taget et billede af mærket, størrelsen og et nr af vinduet" jeg ledte overalt på det skide vindue-indenfor, udenpå, på kanterne og hjørner, der var ikke en dyt af noget mærke, nr eller størrelse, da jeg havde fået alt mit ud- møblerne og alt happenguttet- skulle lejligheden jo synes og godkendes, og der sagde jeg til nicki-sønnen til john- : "for at jeg kan blive frikendt for at være dybt åndsvag vil jeg have at du checker og kontrolere at der ikke er noget mærke, nr eller størrelse nogen steder overhovedet på det vindue, jah det kunne han godt se, at det findes ikke, men der til var det ligesom han-ville-ikke-blande-sig-i-den-strid
sååå da jeg havde afsluttet den bolig, var jeg hamrende lykkelig for at komme over i noget helt nyrenoveret boliger, i flyveflugt linje ca 100 meter, meen skulle gå eller kører 3-500 meter, boligerne er mange helt nye og handicapvenlige, det er joh bedre end noget hvor det hele svømmer og sejler i skævhederne og ujævne i gulve, vægge og lofter
såå tak og lov for at jeg kom væk, meen john troede ikke han hørte sandt da jeg sagde op

October 31, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

God vejledning til køb.

God vejledning til køb af køkkenmaskine :thumbsup:

March 18, 2024

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for, at du kunne bruge vores side til at finde det, du manglede 😀

Har du feedback, spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at skrive på nrl@obsidian.dk

Mathias

Fusk

Ligesom mange andre hjemmesider der "anmelder" varer, er de financieret af producenterne af de varer de "anmelder". Det er i mine øjne fusk, og burde forbydes ved lov.

December 29, 2022

Hej Jake,

Beklager det sene svar - vi har først fået adgang til vores TrustPilot nu.

Tak for din kommentar og for at dele dine tanker.

Det gør ondt at få en anmeldelse som denne. Din feedback tager vi til os, men vi mener, at det er direkte forkert.

Først og fremmest vil jeg gerne forsikre dig om, at vi stræber efter høj gennemsigtighed i alle vores processer og på alle vores artikler - og lige præcis derfor gør vi det også meget tydeligt på hver eneste artikel, at vi netop ikke tester produkterne selv. Vi samler derimod eksterne anmeldelser og tests, hvorefter vi analyserer og sammenligner produkter baseret på flere parametre, bl.a. Specifikationer og funktioner. På baggrund af disse analyser, giver vi vores anbefalinger. Det er en tilgang, vi har arbejdet med og optimeret på gennem de seneste 4 år, og som vi desuden tror på, giver mere værdi end én enkelt test foretaget af en person eller medie.

Og som vi også udtrykkeligt skriver i vores disclaimer på artiklerne, så har du fuldstændig ret i, at vores artikler kun inkluderer produkter fra webshops, der findes i vores annoncenetværk. Men fordi vi samarbejder med bl.a. Pricerunner, som har annonceaftaler med langt de fleste webshops i Skandinavien (+9.000 butikker), begrænses vi stort set ikke i vores produktudvælgelse.

Hvis du har specifikke forslag til, hvordan vi kan øge gennemsigtigheden endnu mere, er du velkommen til at kontakte mig direkte på nrl@obsidian.dk.

Venlig hilsen,
Nicklas

Rated 1 out of 5 stars

Fake, svindel - værdiløst!

Fake, som Thomas nedenfor skriver. Du får intet ud af, at bruge siden - medmindre du savner underholdning uden indhold! 🤑

August 7, 2022

Hej Forbrugervogterne

Vi skal beklage det sene svar, da vi har først fået adgang til vores TrustPilot nu

Vi er kede af at høre, at din oplevelse på vores side ikke har levet op til dine forventninger. Det gør ondt at få en anmeldelse som denne. Vi tager al feedback alvorligt, men vi bliver nødt til at svare på tiltale, når vi udsættes for usaglig og injurierende kritik som dette.

Siden er hverken fake eller svindel, og vi kan slet ikke genkende din kritik. Om den er værdiløs for dig, kan jeg desværre ikke vurdere. Men jeg vil gerne understrege, at vi leverer gratis indhold til forbrugeren, som har til formål at spare læseren for en masse research. Vi er meget eksplicitte om, at vi har annonceaftaler når vi henviser til produkter (fx via Pricerunner), men det redaktionelle indhold er fuldstændig uvildigt.

Vores tilgang er, at vi ønsker at give værdi for vores læsere i søgen efter nye produkter - både med og uden en intern test af produkter. Vi laver nemlig en samlet analyse og vurdering af produkterne på markedet og tager samtlige elementer med heri. Dette inkluderer officielle uvildige tests i ind- og udland, kundeanmeldelser, produktets funktioner og specifikationer og selvfølgelig holdt op imod produkternes pris. På baggrund af dette giver vi vores anbefalinger.

Du kan læse mere på vores om os side: https://bomagasinet.dk/om-os/

Her vil du også kunne læse, at vi går op i, at skabe værdi for vores læsere, og at der ligger mange timer bag vores artikler. Derfor vil også gerne tage et kig på den specifikke artikel, som ud fra din anmeldelse at bedømme, ikke lever op til vores standarder. Hvis du kan sende mig linket til artiklen på nrl@obsidian.dk?

Mathias

Fake - De samme som forbrugsguiden.dk

Dette er fake anmeldelser ligesom forbrugsguiden.dk (se selv anmeldelser her på Truspilot).

Begge firmer er ejet af "Obsidian Group ApS".

May 4, 2021

Hej Thomas

Beklager det sene svar - vi har først fået adgang til vores TrustPilot nu.

Tak for din ærlige mening. Og selvom den ikke afspejler den oplevelse, vi gerne vil have, at vores mange læsere skal få ud af den, så sætter vi pris på den. Jeg vil dog lige kommentere på det, du skriver, fordi det ganske enkelt er forkert.

Siden er ikke fake, og din kritik er uden grundlag. Vi leverer gratis indhold til forbrugeren, så vedkommende ikke selv skal bruge tid på at researche. Igen, vi er meget eksplicitte om vores annonceaftaler, når vi henviser til produkter (fx via Pricerunner).

Hvis du henviser til, at vi ikke selv tester alle produkterne, når du skriver “fake anmeldelser”, vil jeg understrege, at vi faktisk er meget tydelige om dette på hver eneste artikel. Vores tilgang er netop at skabe værdi gennem indsamling af informationer og formidling af de mange timers research.

Du kan læse mere om vores tilgang her: https://bomagasinet.dk/om-os/

Her vil du også kunne se, at vi forsøger at skabe stor værdi for vores læsere, og at der ligger mange timer bag vores artikler. Derfor vil også gerne tage et kig på den specifikke artikel, som ud fra din anmeldelse af bedømme, ikke lever op til vores standarder. Hvis du kan sende mig linket til artiklen på nrl@obsidian.dk?

Med venlig hilsen,
Nicklas